Социални Мрежи

За шкаф от 80 см

Прочетете повече за кухненски мивки за шкафове от 80 см !


Ако имате голяма кухненска площ и търсите солиден модел мивка, ние имаме страхотно предложение за вас - мивка за вграждане в шкаф от 80 сантиметра. Тази широка мивка ще ви осигури пълен комфорт по време на миене и ще ви позволи да направите тази операция дори с два чифта ръце. В кухня, в която готвите много, това е единственото решение. Гарантираме богат избор от няколко различни конфигурации на коритатат. Ние предлагаме мивки с едно, две или едно и половина корита, със или без отцедник, в няколко различни форми. Предлагаме класически мивки: правоъгълни и квадратни или овални и кръгли.

 

Подготвили сме и предложение за ъгъл с геометрични, трапецовидни форми, които идеално ще се поберат в ъгъла на кухнята. В допълнение към различни форми и няколко конфигурации на камерите за мивка, всеки модел се предлага в няколко класически цвята: бяло, бежово, нюанси на сивото, графит и черно. Благодарение на толкова много възможности за конфигурация на цвят и форма, можете лесно да съобразите мивката за вграждане в шкаф с размери от 80 см с вашата кухня. Благодарение на стилна повърхност, която е матова, ще придадете на вашата кухня стилен характер. Мивката за шкафве от 80 см от Granitnimivki.bg се отличава не само със своя елегантен и модерен външен вид, но и с високо качество, потвърдено със сертификати и хиляди доволни клиенти.

 

Доказваме, че гранитната мивка не означава много висока цена. Освен това, когато закупите мивка от нас, получавате 35-годишна гаранция. Нашите мивки са произведени в Европа от най-висококачествени смоли и минерални инертни материали, благодарение на които са устойчиви на повреди и всякакви драскотини или петна. Те също не изискват отнемащи време грижи. Избирайки модел мивка за шкаф от 80 сантиметра, имате възможност и да го допълвате с функционален смесител (гранит или хром), както и други практични аксесоари като сифон с автоматична запушалка и дозатор за течности за миене.

 

Ако не знаете кой модел да изберете - свържете се с нас, ще се радваме да ви помогнем да направите най-добрия избор!

Филтри
Подреди по