Социални Мрежи
КОЛИЧКА 0
продукта
Количката е празна
Каталог

За шкаф от 80 см

Цена
 лв.
 лв.
Марки
Цвят
Ширина на мивката
Брой корита
Отцедник
Форма на корито
Тип монтаж

Прочетете повече за кухненски гранитни мивки за шкаф от 80 см !

Ако имате голяма кухненска площ и търсите солиден модел мивка, ние имаме страхотно предложение за вас - мивка за вграждане в шкаф от 80 сантиметра. Тази широка мивка ще ви осигури пълен комфорт по време на миене и ще ви позволи да направите тази операция дори с два чифта ръце. В кухня, в която готвите много, това е единственото решение. Гарантираме богат избор от няколко различни конфигурации на коритатат. Ние предлагаме мивки с едно, две или едно и половина корита, със или без отцедник, в няколко различни форми. Предлагаме класически мивки: правоъгълни и квадратни или овални и кръгли.

Подготвили сме и предложение за ъгъл с геометрични, трапецовидни форми, които идеално ще се поберат в ъгъла на кухнята. В допълнение към различни форми и няколко конфигурации на камерите за мивка, всеки модел се предлага в няколко класически цвята: бяло, бежово, нюанси на сивото, графит и черно. Благодарение на толкова много възможности за конфигурация на цвят и форма, можете лесно да съобразите мивката за вграждане в шкаф с размери от 80 см с вашата кухня. Благодарение на стилна повърхност, която е матова, ще придадете на вашата кухня стилен характер. Мивката за шкафве от 80 см от Granitnimivki.bg се отличава не само със своя елегантен и модерен външен вид, но и с високо качество, потвърдено със сертификати и хиляди доволни клиенти.

Доказваме, че гранитната мивка не означава много висока цена. Освен това, когато закупите мивка от нас, получавате 35-годишна гаранция. Нашите мивки са произведени в Европа от най-висококачествени смоли и минерални инертни материали, благодарение на които са устойчиви на повреди и всякакви драскотини или петна. Те също не изискват отнемащи време грижи. Избирайки модел мивка за шкаф от 80 сантиметра, имате възможност и да го допълвате с функционален смесител (гранит или хром), както и други практични аксесоари като сифон с автоматична запушалка и дозатор за течности за миене.

Ако не знаете кой модел да изберете - свържете се с нас, ще се радваме да ви помогнем да направите най-добрия избор!

Филтри
Подреди по