Социални Мрежи
КОЛИЧКА 0
продукта
Количката е празна
Каталог

За шкаф от 50 см

Цена
 лв.
 лв.
Марки
Цвят
Ширина на мивката
Брой корита
Отцедник
Форма на корито
Тип монтаж

Изберете Вашата кухненска гранитна мивка за монтаж в шкаф от 50см !

Магазинът Granitnimivki.bg предлага богат избор от гранитни мивки, които да бъдат събрани в шкафове с ширина от 50 см. Нашите продукти се предлагат в няколко универсални цвята - черен, графитен, сив, бежов и бял. Това позволява перфектно съвпадение на мивката с кухненския обков и подреждането на кухненския интериор. Неговата гладка, полуматова повърхност се отличава с висока естетика и се вписва идеално с останалото вътрешно оборудване.

Гранитните мивки за шкаф от 50-сантиметра се предлагат в няколко различни форми - правоъгълни, квадратни или кръгли. Разполагаме и с модели, оборудвани с функционален отцедник. Добре подбраната 50-сантиметровата мивка е чудесна помощ при ежедневните домакински задължения. Благодарение на нея е възможно не само удобно да се мият големи саксии и тави, но и да се обработва предварително храната.

Мивката за шкаф от 50 см се отличава с висококачествена изработка. За неговото производство са използвани гранитен агрегат и полиестерна смола, благодарение на които тя е устойчива на механични повреди и резки температурни промени. Повърхността на гранитната мивка е изключително гладка, което има положителен ефект за поддържането й в чистота. Всеки избран модел е допълнително обогатен с антибактериална формула ULTRA-Fresh, която предотвратява растежа на опасни микроорганизми, включително гъбички и бактерии.

Предлаганите в нашата оферта гранитни мивки за шкафове от/над 50-сантиметра са лесни за сглобяване. Те са оборудвани с необходимите отвори за монтаж, чийто брой може да се увеличи при поискване - за избрани модели. Асортиментът на магазин Granitnimivki.bg включва също функционални и практични аксесоари, които допълнително ще повишат ергономичността на работното място - автоматичен сифон и дозатор за течност за миене на съдове. Пълният комплект не само улеснява изпълнението на задълженията, но и значително увеличава естетиката на интериора.

Ако се чудите коя мивка за шкаф от 50-сантиметра е най-подходяща за вашата кухня - свържете се с нас! Щастливи сме да отговорим на всякакви въпроси!

Филтри
Подреди по