Социални Мрежи
Каталог

За шкаф от 50 см

Цена
 лв.
 лв.
Марки
Цвят
Ширина на мивката
Брой корита
Отцедник
Форма на корито
Тип монтаж

Изберете Вашата кухненска гранитна мивка за монтаж в шкаф от 50см !

Магазинът Granitnimivki.bg предлага богат избор от гранитни мивки, които да бъдат събрани в шкафове с ширина от 50 см. Нашите продукти се предлагат в няколко универсални цвята - черен, графитен, сив, бежов и бял. Това позволява перфектно съвпадение на мивката с кухненския обков и подреждането на кухненския интериор. Неговата гладка, полуматова повърхност се отличава с висока естетика и се вписва идеално с останалото вътрешно оборудване.

Гранитните мивки за шкаф от 50-сантиметра се предлагат в няколко различни форми - правоъгълни, квадратни или кръгли. Разполагаме и с модели, оборудвани с функционален отцедник. Добре подбраната 50-сантиметровата мивка е чудесна помощ при ежедневните домакински задължения. Благодарение на нея е възможно не само удобно да се мият големи саксии и тави, но и да се обработва предварително храната.

Мивката за шкаф от 50 см се отличава с висококачествена изработка. За неговото производство са използвани гранитен агрегат и полиестерна смола, благодарение на които тя е устойчива на механични повреди и резки температурни промени. Повърхността на гранитната мивка е изключително гладка, което има положителен ефект за поддържането й в чистота. Всеки избран модел е допълнително обогатен с антибактериална формула ULTRA-Fresh, която предотвратява растежа на опасни микроорганизми, включително гъбички и бактерии.

Предлаганите в нашата оферта гранитни мивки за шкафове от/над 50-сантиметра са лесни за сглобяване. Те са оборудвани с необходимите отвори за монтаж, чийто брой може да се увеличи при поискване - за избрани модели. Асортиментът на магазин Granitnimivki.bg включва също функционални и практични аксесоари, които допълнително ще повишат ергономичността на работното място - автоматичен сифон и дозатор за течност за миене на съдове. Пълният комплект не само улеснява изпълнението на задълженията, но и значително увеличава естетиката на интериора.

Ако се чудите коя мивка за шкаф от 50-сантиметра е най-подходяща за вашата кухня - свържете се с нас! Щастливи сме да отговорим на всякакви въпроси!

Филтри
Подреди по