Социални Мрежи

За шкаф от 45 см

Научете повече за кухнески мивки за шкаф от 45 см !

 

Мивки, съчетани с шкафове с ширина от 45 сантиметра, са малки решения, които ще работят добре в кухненски бокс, малки кухни и големи стаи, където зоната за миене вече е оборудвана с миялна машина. Мивки за 45 см шкафове се предлагат в еднокамерни модели / модели с едно корито. Офертата включва и модели, оборудвани с практичен отцедник. Мивките от гранит прелагани на Granitnimivki.bg се предлагат в няколко универсални цвята - черен, графитен, сив, бежов и бял. Отделните модели се различават и по форми: от правоъгълни до кръгли или овални. Това позволява естетическото съвпадение на оборудването с мечтания интериорен дизайн.

 

Гранитните мивки за 45-сантиметрови шкафове са идеалното решение в интериора, където всеки сантиметър от работния плот е от значение. В същото време те дават възможност за удобно миене на съдове и предварителна обработка на храната. Нашите продукти са изработени от най-висококачествени материали - гранитен прах и полиестерна смола, което ги прави устойчиви на механични повреди, загуба на цвят и резки температурни промени. Малките мивки от гранит са трайно и издръжливо оборудване, което работи добре в продължение на много години интензивна употреба.

 

Всеки от моделите мивки, монтирани на шкафове от 45 сантиметра, е обогатен с антибактериална формула ULTRA-Fresh. В основата му е действието на сребърните йони, които предотвратяват развитието на опасни микроорганизми - бактерии и гъбички. Освен това предотвратява образуването на неприятни миризми. Формулата е в цялата структура на мивката, благодарение на което е активна през целия живот на мивката.

 

Кухненските мивки, монтирани на шкафове с ширина от 45 см, се продават със стандартни отвори, които позволяват лесно и самостоятелно сглобяване. По желание на клиента - при някои модели мивки за шкаф от 45 см - можем да увеличим броя на направените отвори. Сигурни сме във високото качество на нашите продукти, поради което те са покрити с 35-годишна гаранция за надеждност. Магазинът Granitnimivki.bg предлага и функционални аксесоари, като автоматичен сифон или дозатор за течности.

 

Ако имате съмнения или въпроси относно нашите продукти - моля, свържете се с нашите специалисти!

Филтри
Подреди по