Социални Мрежи
Каталог

За ъглово вграждане

Марки
Цвят
Ширина на мивката
Брой корита
Отцедник
Форма на корито
Тип монтаж

Прочетете повече за кухненските гранитни мивки за ъглови шкафове / ъглов монтаж !

Ъгловите мивки са едно от най-популярните решения за малки и трудни за регулиране кухни. Те улесняват подреждането на отделни елементи от кухненското оборудване по такъв начин, че всеки сантиметър от плота да се използва разумно. Мивката в ъгловия шкаф се състои от едно и половина корита с отцедник. Голяма камера със заоблени ръбове позволява лесно измиване и изплакване на съдове. Спомагателното отделение ще бъде полезно при измиване на зеленчуци и плодове, може да се използва и за прибиране на прибори за хранене или сортиране на съдове. Ъгловата мивка ТВОЯТ СТИЛ е снабдена и с отцедник, който служи като място за подреждане на измитите съдове. Наличните модели се различават по форма и цветове, благодарение на които лесно можете да подредите мястото за измиване по интересен и оригинален начин. Бяла гранитна мивка може да се хармонизира прекрасно с кухня в скандинавски стил, а моделът от сив или тъмен графит перфектно ще съответства на кухня в модерен стил.

Високото качество на нашите гранитни мивки се постига благодарение на използването на доказани материали за тяхното производство: минерални инертни материали и смоли. Качеството на нашите мивки се потвърждава от 35-годишна гаранция, която всеки клиент получава при покупка. Всички мивки са произведени в Европа и отговарят на всички стандарти за качество. Мивките ТВОЯТ СТИЛ са устойчиви на повреди, които могат да възникнат при ежедневна употреба и надраскване. Те също не се страхуват от оцветяващи напитки като сок от цвекло или вино, както и от бързи температурни промени. Освен това те не изискват трудоемка грижа, а систематично избърсване след измиване или разливане на силно оцветена течност. Можете да съчетаете функционален гранит, хром или издърпващ се чучур към всяка ъглова мивка. Освен това препоръчваме допълването на комплекта с практични аксесоари под формата на сифон с автоматична запушалка или дозатор за течности, което ще улесни измиването.

Ако имате проблем с избора на оптималната мивка за ъглов шкаф, моля свържете се с нас - ние с удоволствие ще ви помогнем в избора.

Филтри
Подреди по