Социални Мрежи
Каталог

За ъглово вграждане

Цена
 лв.
 лв.
Марки
Цвят
Ширина на мивката
Брой корита
Отцедник
Форма на корито
Тип монтаж

Прочетете повече за кухненските мивки за ъглови шкафове


Ъгловите мивки са едно от най-популярните решения за малки и трудни за регулиране кухни. Те улесняват подреждането на отделни елементи от кухненското оборудване по такъв начин, че всеки сантиметър от плота да се използва разумно. Мивката в ъгловия шкаф се състои от едно и половина корита с отцедник. Голяма камера със заоблени ръбове позволява лесно измиване и изплакване на съдове. Спомагателното отделение ще бъде полезно при измиване на зеленчуци и плодове, може да се използва и за прибиране на прибори за хранене или сортиране на съдове. Ъгловата мивка ТВОЯТ СТИЛ е снабдена и с отцедник, който служи като място за подреждане на измитите съдове. Наличните модели се различават по форма и цветове, благодарение на които лесно можете да подредите мястото за измиване по интересен и оригинален начин. Бяла гранитна мивка може да се хармонизира прекрасно с кухня в скандинавски стил, а моделът от сив или тъмен графит перфектно ще съответства на кухня в модерен стил.

 

Високото качество на нашите гранитни мивки се постига благодарение на използването на доказани материали за тяхното производство: минерални инертни материали и смоли. Качеството на нашите мивки се потвърждава от 35-годишна гаранция, която всеки клиент получава при покупка. Всички мивки са произведени в Европа и отговарят на всички стандарти за качество. Мивките ТВОЯТ СТИЛ са устойчиви на повреди, които могат да възникнат при ежедневна употреба и надраскване. Те също не се страхуват от оцветяващи напитки като сок от цвекло или вино, както и от бързи температурни промени. Освен това те не изискват трудоемка грижа, а систематично избърсване след измиване или разливане на силно оцветена течност. Можете да съчетаете функционален гранит, хром или издърпващ се чучур към всяка ъглова мивка. Освен това препоръчваме допълването на комплекта с практични аксесоари под формата на сифон с автоматична запушалка или дозатор за течности, което ще улесни измиването.

 

Ако имате проблем с избора на оптималната мивка за ъглов шкаф, моля свържете се с нас - ние с удоволствие ще ви помогнем в избора.

Филтри
Подреди по