Социални Мрежи
КОЛИЧКА 0
продукта
Количката е празна
Каталог

Цветовете на Мивките

Цветовете на Мивките

Декорирането на кухня не е лесна задача, в края на краищата ще ни харесва нейният декор в продължение на много години. Ние много добре знаем, че всеки елемент от аранжировката е от голямо значение, поради което предлагаме гранитни мивки "Твоят СТИЛ " в няколко цветови варианта, благодарение на които можете лесно да допълва стила на вашия интериор.

Нашите продукти се предлагат в пет универсални цвята:

черен,
графит,
сиво,
бежово,
бял.


Мечтаете ли за кухня в модерен и уютен стил? Да сте впленени ли от неговата уютна атмосфера и съчетани аксесоари? Или може би класическият скандинавски стил, доминиран от бяло, ви харесва? За такъв декор си струва да изберете кухненска мивка в светъл цвят, например бяла или бежова. Според много хора това е рисков избор, но продуктите на Твоят СТИЛ  са устойчиви на петна и обезцветяване. Също така си струва да се спомене, че те са изработени от най-висококачествения гранит и смола, благодарение на което те също са устойчиви на температурни промени и повреди.

Графитните и черни мивки много  добре се съчетават в минималистични кухни. Това е чест избор в кухни, декорирани в бляскав стил, където се поставя голям акцент върху ясните контрасти. Тъмните цветове са подходящи и за интериори в индустриален стил, в които черните аксесоари играят основна роля. Без значение каква е вашата идея за кухненски декор - широката гама от цветове на нашите продукти означава, че лесно можете да намерите нещо, което да отговаря на вашите изисквания.

Можете да изберете подходящ кухненски смесител за всеки модел мивка -  те също се предлагат в няколко цветови варианта. Това ви позволява да създадете комлект кухненска гранитна мивка и смесител  или, напротив, контраст , или хром . В нашия магазин има и дозатори за течности, които ви позволяват да спестите ценно място на работния плот. Имате ли проблем с избора или искате да научите повече за нашите продукти? Напишете ни съобщение или ни се обадете!