Социални Мрежи

Смесители

Повече информация за кухненските смесители и аксесоари предлагани от Granitnimivki.bg !


Мивката е основното оборудване на всяка кухня, но кухненският смесител и аксесоари допълват цялата аранжировка. Умело подбраните смесители могат да бъдат фино допълнение към декора, но могат и да изиграят първата цигулка, придавайки на целия интериор характер. Имаме модели с семпъл, минималистичен чучур, както и по-изискани, например в ретро стил. Нашите продукти са лесни за избор за всеки модел гранитни мивки, защото се предлагат в няколко цвята: бял, бежов, сив, графитен и черен. Заслужава да се спомене и хромираните смесители- доказано и класическо решение, което може лесно да се адаптира към домакинските уреди в кухнята.

 

Смесителите, които предлагаме, имат много удобства, които са предназначени да повишат комфорта при работа в кухнята. Някои модели са оборудвани с дълъг издърпващ се чучур, за да се улесни измиването на големи съдове и почистването на коритото на мивката. Всеки смесител има ергономична дръжка, която ви позволява да контролирате налягането и температурата на водата. За максимална лекота на използване може да се монтира странично или челно. Не е нужно да се притеснявате за издръжливостта на нашите продукти - те са изработени от плътен месинг, който е устойчив на механични повреди, температурни промени и корозия.

 

За да съставите последователен комплект, препоръчваме да изберете правилните аксесоари за мивката и кухненския смесител. Перфектното решение е дозаторът за течности, който ви позволява значително да спестите място на работния плот. Резервоарът е скрит под повърхността на плота на масата, а връхът на дозатора се предлага в няколко цвята. Кухненските аксесоари включват и сифони, монтирани на стена, както класически, така и автоматични. Техният специален дизайн не заема твърде много място под работния плот и допълнително ви позволява да свържете съдомиялна или перална машина. Разгледайте широката гама от нашия магазин и изберете пълен кухненски комплект с аксесоари, които да отговарят на вашата кухня!

Филтри
Подреди по