Социални Мрежи
КОЛИЧКА 0
продукта
Количката е празна
Каталог

Смесители за Кухненски Мивки

Цена
 лв.
 лв.
Марки
Цвят на Кухненския Смесител
Изтегляща се глава / чучур

Смесители за кухненски мивки

Здравейте и добре дошли в нашата категория, пълна със смесители за кухни! От granitnimivki.bg не можем да скрием своето вълнение от това, че имаме възможността да ви покажем нашата колекция от здрави и надеждни смесители за мивка, които ще ви вършат изключителна работа по време на дългия им експлоатационен период.

Тъй като мивката е едно от основните части от оборудването на всяка кухня, тази част от нея трябва да е наистина функционална, а не просто да бъде красива. Понеже ние държим с една покупка да получите и двете, се стремим да ви предоставяме красиви и функционални решения за оборудване на кухнята във вашия дом.

Това ще ви позволи да направите истинска революция в начина, по който да изглежда помещението и ще накарате всеки гост във вашия дом да иска и той да постигне този изчистен, елегантен дизайн, комбиниран с невероятното чувство за топ функционалност. Може би вече добре знаете, че в нашия онлайн магазин предлагаме гранитни кухненски мивки, но това не е всичко.

Смесители за кухни, класически и автоматични сифони, както и дозатори за течност с резервоар, скрит под повърхността на борда на мивката. Тези неща, комбинирани с точните, съответстващи си цветове, ще дадат невероятно осезаем тласък в постигането на мечтаната кухненска визия.

Ако се чудите дали може да поръчате комплект, в който да се съдържа всичко необходимо за цялостно оборудване на мивката в кухнята, то ние от granitnimivki.bg отговаряме с „Да!“ За нашите клиенти това спестява изключително много време, което иначе ще бъде прекарано в непрестанно търсене на всякакви продукти, а нека не отписваме и опасността от несъответстващи си цветове.

Нека сега се прехвърлим директно на основната тема на този текст и на фокуса на категорията, в която се намирате – смесители за кухни! Това е нещото, което ви интересува и нашата работа е да ви осигурим точно онова, което ви е необходимо, за да довършите дълго жадуваната визия на кухнята си!

Смесители за кухня – само на тях ли да се надяваме за перфектна визия

Мивката и в частност кухненският смесител отварят изключително много целия мокър кът в кухнята. Ако сега, докато пазарувате основните съставни части на оборудването, внимавате и вложите цялото си старание, за да подберете точните цветове, които да са съобразени и с мебелите и електрическите уреди в кухнята, в средно и дългосрочно бъдеще, ще се радвате на перфектната визия на помещението.

Цветовете на предлаганите от нас смесители за кухня са:

  • Черно;
  • Бяло;
  • Бежово;
  • Графит;
  • Сиво;

Кухненската аранжировка е нещо, което може да бъде допълнено по брилянтен начин и с добър подбор на декора около самата мивка. Тук, както споменахме, трябва да комбинирате цветовете на самия леген на мивката и дозатор.

Сифонът може да е единствено стоманен, за да може да е максимално издръжлив на постоянните набези на водата, течаща директно върху него. Това, обаче не трябва да ви кара да мислите, че нямате избор и при него.

В нашия онлайн магазин можете да намерите както класически, така и автоматични сифони. Първият тип ще ви даде спокойствието на устойчивостта и сигурността, но вторият ще допринесе за топ функционалността, която гарантирано гоните.

Ето така се постига невероятен декор, ето така се постига изисканост на съвременната кухня. Държите на качеството? Заповядайте при нас!

Как един тип смесител за кухня наложи нови стандарти в съвременния интериорен дизайн

Смесителите отдавна не са просто техническото средство, което позволява лесно водата да види бял свят и да ни даде възможност ние да я използваме за конкретни цели. Смесителите в съвремието са нещо, което с вида си играе основна роля за определянето на цялостния вид и декор в помещението, в което се намира.

Тъй като те са средството, което влияе на силата на струята на топлата и студената вода, тяхната изправност е нещо основно, което трябва да поддържаме на всяка цена. С тяхна помощ дори можем да балансираме двата температурни потока и така да създадем идеалната температура, с която искаме да оперираме в конкретен момент с уточнена предварително цел.

Миенето на съдове и посуда е необходимост, за да може храната ни да се сервира в хигиенична среда. Въпреки наличието на миялни машини, някои домакини все още се придържат плътно към традициите и мият на ръка поради различни причини – някои от тях дори го приемат като терапия на нервите.

Значителен процент от домакините споделят, че се избавят от натрупаното емоционално напрежение миейки чинии и прибори. За да се случва това всекидневно, те трябва да имат изправни тръби и най-важното – качествен смесител за кухня.

Без вода животът ни е напълно невъзможен, а като основен неин източник в нашите жилища се разглеждат един смесител за кухня и смесител за баня. На пазара днес се появиха т.нар. смесители от трети тип – „джойстик“.

Те се славят като едни от най-иновативните, поради куп от причини, които ще ви изброим само след малко. Ние се съобразяваме с това да запазим максимално здравето на нашите клиенти и предлагаме различни модели, но от един по-хигиеничен тип.

„Джойстик“-смесителите ще ви дадат три основни предимства, които останалите класически варианти с по една или две батерии не могат. Ето ги и тях:

  • Едновременен контрол както върху силата на водната струя, така и върху нейната температура;
  • Възможност за контрол на силата на струята без промяна на нейната температурата – нещо, което друг тип няма как да ви даде;
  • Допир, съсредоточен върху една точка на смесителя, вместо върху две батерии – по-висока степен на хигиена;
  • По-рядка поява на един съществен проблем – капки след спиране на водата. Плътно затваряне на клапите вътре в смесителя. Батериите нямат тази възможност поради бързо износване на метала;
  • Последно по място, но не и по значение – нулево триене на метали – гарантирано дълъг живот на смесителя.

Как да се справите с проблемни смесители за кухня

Помните ли досадното капене на капчици по мивката, дори когато мивката не се използва? А помните ли тежките последствия на този процес върху нервната ви система – горчиви спомени, нали?

Е, време е да предотвратите подобни проблеми в бъдеще и да вземете мерки за частична или цялостна подмяна съответно на консумативи като уплътнения или батерии, или на смесител. Предлагаме ви по-генералния метод, който включва и малко по-висока финансова инвестиция, но който ще ви се отблагодарява с всяко използване на мивката.

Ежедневно домакинствата ни се оплакват от протичащи мивки и в значителен процент от случаите проблемът се корени именно в смесителите. Точно заради това ние взехме решение да обогатим селекцията си от смесители за кухня до степен, в която да има за всекиго по нещо.

Не забравяйте, че неглижирането на един подобен проблем днес, може да ви докара по-високи сметки за вода утре. Това със сигурност не е сред нещата, които искате да ви се случат, така че ето как ще ви помогнем ние от онлайн магазин granitnimivki.bg!

При производството на моделите, предлагани от нас, са вградени специални филтри, които предотвратяват механичните примеси в нискокачествената вода, която тече на места в България да повреди смесителя след години експлоатация. Ето защо ние сме един от онези варианти, които си заслужават инвестицията.

А като добавите и невероятно стилната визия на моделите в нашия онлайн магазин, ние се превръщаме не просто във вариант, а в логичен избор за всеки.

Ценови диапазон на една смесителна батерия

Разбира се, помислили сме за всичко и сме селектирали своя асортимент от смесители за кухня по такъв начин, който ще ви даде възможност да закупите точно онзи, който ще балансира идеално между цена и качество. Някои от нашите модели дори са пригодени специално за монтаж под прозорец.

Характерното при тях е, че се накланят настрани под ъгъл 90 градуса, за да може да отворите прозореца спокойно, а след това отново да възстановите смесителя в изходна позиция и да го използвате пълноценно.

Друг голям плюс, с който ние от онлайн магазин granitnimivki.bg можем да се похвалим, са честите промоции на най-търсените от вас – нашите клиенти, продукти. Това ще ви помогне значително по-бързо да се сдобиете с необходимите за обзавеждането на мокрия кът на кухнята артикули.

Цените, на които се предлагат продуктите ни, правят разликата между нас и останалите ни конкуренти. Естествено, това не е всичко!

35-годишна гаранция съпътства всяка гранитна мивка и до 5-годишна гаранция на кухненски смесители от гранит и хром, закупена от нашия онлайн магазин. Решихме гаранцията да е осезаемо дълга, за да можете както вие, така и ние да сме сигурни, че закупувате първокачествени продукти.

35 години напред в бъдещето ще сме плътно до вас, за да помогнем, ако даден продукт не отговори на вашите изисквания за качество, комфорт, устойчивост. 360-градусовите презентации и видео преглед на изготвен специално за вас проект, които създаваме, за да си представите нагледно как ще изглежда кухнята ви след монтаж на гранитна мивка, са още един бонус.

Фрезовани дупки за дозатори и смесители ще присъстват на мивката ви по предварителна заявка от ваша страна. От тези, както и още много екстри, предлагани от granitnimivki.bg, ще можете да се възползвате, ако се доверите на нас – хората с опит!

Очакваме ви!

Филтри
Подреди по