Социални Мрежи
КОЛИЧКА 0
продукта
Количката е празна
Каталог

Смесители за Мивка

Смесители за мивка в Баня - стоящи, стенни и вградени

Богат избор от смесители за мивка - елегантен и оригинален дизайн. Цветове по избор: черно, инокс, титан, злато. Разгледайте офертата на Granitnimivki.BG .
 

Най-важните критерии за избор на правилния смесител за мивка

Смесителите за мивки предлагат широка гама от продукти, съобразени и с най-взискателните клиенти. Ето защо, когато подреждате баня, трябва да си отговорите на въпроса: стенен смесител за мивка, свободностоящ смесител за мивка или може би скрит, вграден смесител за мивка ? Какво трябва да имате предвид при избора на смесител? Методът на инсталиране е основен. Други въпроси се отнасят до материала, покритието, формата, броя на дръжките и аксесоарите като: удължен чучур, връзка за маркуч или щепсел за мивка, включени в комплекта. Забележителен е и безконтактният смесител за мивка, който се препоръчва особено на обществени места, но и в домовете на хора, за които хигиената и пестенето на вода са приоритет.
 

Какъв тип смесител да изберете - стенен, вграден или класически стоящ?

Смесителите за мивка трябва да бъдат съобразени предимно с вида на мивката, която имате. В случай на модерна мивка за плот, високият смесител за мивка ще работи най-добре, тъй като осигурява комфорт при използване. От своя страна, с голямо, дълбоко корито много добре изглеждат стенните, вградени смесители за мивка, които са много модерни в момента, елегантните скрити модели. Тяхната минималистична форма се вписва в модерния дизайн и улеснява почистването. Монтирането на вграден смесител за мивка е малко по-трудно, но резултатът си заслужава. Ако мивката е с широк ръб, уверете се, че смесителя за мивка с дълъг чучур позволява водата да тече директно в коритото.
 

Смесител за баня - визия, комфорт и подходящи цветове

Сред наличните модели ще намерите много голям избор от модели, форми и цветови покрития на смесители за мивка. Сред тях внимание заслужава черният смесител за мивка, който се вписва в най-модерните аранжировки на банята и винаги изглежда добре. Черният вграден смесител за мивка е истински хит в бани, в които преобладават дърво, черно и камък.
 
Златният смесител за мивка е предложение за любителите на индустриалния, лофт или гланц стил. Двуръкохватков ретро смесител за мивка с дълъг чучур, изработен например от месинг, ще подчертае красиво уникалния характер на ретро, ​​бохо и рустик баните. Традиционните хромирани смесители за мивка са универсално решение, което винаги ще работи. За да поддържате последователност, добра идея е да изберете пълен комплект смесители за баня от една колекция.
 

Смесител за баня със запушалка клик-клак, подхождащ на външния вид на целия комплект

Ако искате да използвате мивката си като корито и планирате да пестите вода, изберете функционална клик-клак щепсел, чийто цвят ще съответства на избрания от Вас смесител. Можете да изберете и смесител за мивка с включен щепсел, която ще осигури елегантност и последователност на обзавеждането на банята, придавайки класа на интериора.
Филтри
Подреди по