Социални Мрежи
КОЛИЧКА 0
продукта
Количката е празна
Каталог

Смесители за Душ и Вана

Открийте елегантността и функционалността с колекцията ни смесители за душ

Отдайте се на перфектната комбинация от стил и производителност с нашата подбрана селекция от смесители за душ. Издигнете изживяването си в банята до нови висоти, докато откривате свят, в който луксът среща иновациите.
 
Потопете се в разнообразие от дизайни, които безпроблемно съчетават съвременната естетика с авангардни технологии. Нашите смесители за душ са създадени, за да подобрят не само визуалната привлекателност на вашата баня, но и да осигурят несравнимо изживяване при душ.
 
Изберете от спектър от покрития, от вечна класика до модерни изявления, като всеки смесител излъчва качество и издръжливост. Независимо дали предпочитате елегантен, минималистичен външен вид или смело, изразително парче, нашата колекция отговаря на различни вкусове и предпочитания.
 
Изпитайте удобството на прецизния контрол с ергономични дръжки и иновативни функции, предназначени да превърнат ежедневието ви в удоволствие. Нашите смесители за душ не са просто арматура - те са изявления за изтънченост и практичност.
 
Инвестирайте в бъдещето на вашата баня с нашата гама от смесители за душ, всеки от които е свидетелство за майсторство и функционалност. Превърнете вашето пространство в светилище на релаксация и стил и нека всеки душ бъде момент на удоволствие.
 
Защо да се задоволявате с обикновеното, когато можете да прегърнете необикновеното? Разгледайте нашата колекция смесители за душ и предефинирайте изживяването си при къпане днес.
 

Смесители за вана, елементи за баня

Един добре подбран смесител за вана с душ и чучур или евентуално дъждовен душ увеличава функционалността на банята. Освен това смесителя е и важен декоративен елемент. Архитектите и инвеститорите обикновено отдават голямо значение на това стила на смесителите в цялото помещение да е еднакъв, да има еднаква или поне подобна форма и цвят и за предпочитане да идва от една серия.
 
Смесителите за вана могат да се разделят и според монтажа. Това са:
 
- стенен смесител за вана
 
- стоящ смесител за вана
 
- подов смесител за вана
 
Модели смесители за вана в свободностоящ, стенен, скрит и подов вариант
Свободностоящите смесители за вана са тези, които се монтират към ръба на ваната. Ще ги получите в едноръкохватков и двуръкохватков вариант с т.нар кранове или смесител.
 
Модерен смесител за вана с 3 дупки се състои от 3 отделни елемента за чучура за вана, маркуча за душ и дръжката. Кранът с 4 отвора изглежда подобен, но има 2 крана.
 
Стенните кранове са модерни, препращащи към традицията от преди 100 години. Те са елегантни и много удобни за използване. Ако държите на иновациите и минимализма, смесител със скрит монтаж за вана ще бъде идеален. Черни, хромирани, златни или месингови смесители за вана са опции, от които всеки ще намери нещо за себе си.
 
Подовите смесители за вана са решение за модни свободностоящи вани, които благодарение на това решение могат да се монтират дори в средата на банята или в спалнята.
Филтри
Подреди по