Социални Мрежи
КОЛИЧКА 0
продукта
Количката е празна
Каталог

Смесители за Биде

Баня с биде - ново измерение на хигиената в банята

Инсталирането на биде в банята, въпреки че преди няколко или дузина години се третира като екстравагантност, вече не е изненадващо за никого. Самото биде улеснява ежедневната грижа за интимната хигиена, като позволява бързо и удобно измиване. Все пак си струва да знаете, че бидето може да се използва и за миене на крака, ръце (особено деца, които са твърде малки, за да достигнат до мивката) или малки домашни любимци.
 

Как да изберем правилния смесител за биде и аксесоари?

При избора на смесител за биде е добре да знаете, че той може да бъде както смесител за биде, така и смесител за биде за вграден монтаж, който, както подсказва името, се монтира в стената. Във втория случай това е смесител за биде с душ, който не само ви позволява да пуснете водата в тоалетната чиния, но може да се използва и за други дейности, например пълнене на кофа или изплакване на пода. Функционалността трябва да бъде най-важният аспект, който се взема предвид при избора на смесител за биде. Разбира се, дизайнът също е важен, тъй като смесителя трябва да пасва на други аксесоари, като дръжка, която улеснява огъването или закачалка за кърпи.
 

Смесител за биде за тоалетна е удобно решение

Много хора биха искали да имат биде, но липсата на място в банята им пречи да го направят. Решението на този проблем може да бъде тоалетна чиния с накрайник, благодарение на който тоалетната седалка придобива функционалността на биде. Смесител за биде за тоалетна е изключително удобно решение, което спестява място и позволява максимална хигиена. Закупуването му е препоръчително и за хора, които нямат ежедневна нужда от биде, но желаят да дадат възможност на своите гости да използват функционалността му.
 

Модерни смесители за биде с дръжка – преглед на функционалните модели

Модерен смесител за скрито биде с душ (душ тип бидета) е обзавеждане за баня, което отчита не само функционалността, но и дизайна. Тя трябва да съответства на другите елементи на банята, както като цвят, така и като дизайн. В продажба има много различни модели, но златният смесител за биде заслужава специално внимание, тъй като се вписва идеално в бляскав стил. Черен смесител за биде ще работи добре в модерен интериор, а ретро смесител за биде се препоръчва за тези, които предпочитат класическия дизайн. Съвременните модели са снабдени с дръжка, която отваря и затваря водния поток, а характерна черта на смесителите в ретро стил са т.нар. лисички.
Филтри
Подреди по