Социални Мрежи
КОЛИЧКА 0
продукта
Количката е празна
Каталог

Смесители за Баня

Смесители за баня във всеки стил - Модерни, Практични и привличащи вниманието!

Търсите продукти, които са не само практични и функционални, но и радват окото с оригиналния си дизайн и могат да бъдат ефектно допълнение към вашата баня? Разгледайте продуктите на GranitniMivki.BG. В нашия онлайн магазин със сигурност ще намерите нещо идеално за вашите нужди!
 

Модерни смесители за баня – комфорт, ергономичност и дизайн

Смесителите за баня предлагани на GranitniMivki.BG съчетават комфорт и интересен дизайн. Нашата гама включва традиционни, кубистични и минималистични дизайни. Избрани модели се предлагат и в различни покрития като хром, черно мат, злато, месинг, бяло и титан. Ние се грижим всеки модел да има своя отличителна черта, така че да се хареса на широк кръг потребители и да се впише в различни интериорни дизайни на баня. Колекциите включват модели за мивки, вана, душ, биде и скрит монтаж.
 

Смесители за баня предназначени за мивка или биде

GranitniMivki.BG предлага традиционни, високи и скрити смесители за мивка. Всички модели разполагат с решения, които намаляват консумацията на вода, като аератори. Благодарение на смесителите предлагани от Нас баните придобиват нов и уникален характер.
 
Смесителите за биде се предлагат в традиционна версия, както и в скрита версия с прикрепена душ слушалка тип биде. Моделите с слушалка са оборудвани с дълъг, удобен маркуч, който ви позволява да пълните високи съдове с вода и улеснява почистването на банята. Традиционните модели с една или две дръжки имат аератор, който аерира водната струя, която - благодарение на чучура с подвижен накрайник - може да бъде насочена в избраната посока.
 

Смесители за баня предназначение за вана

Нашите смесители за мокро помещение предназначени за вана се предлагат в традиционни, стенен, 3 или 4-дупков и колонен вариант. Индивидуалните модели имат допълнителни удобства, които гарантират висока функционалност и икономия на вода. Смесителите за вана се предлагат в различни стилове и покрития, което дава широка гама от възможности за избор на модели от смесители и адаптирането им към индивидуалните нужди.
 

Смесители за баня за свободностоящи вани

Свободно стоящите смесители за вана са перфектно решение за стилна баня. Те са не само изключително функционални, но и украсяват помещението. Смесителите за свободностоящи вани предлагани от GranitniMivki.BG са снабдени с възвратни клапи, благодарение на които смесената вода не изтича обратно в инсталацията. Избрани модели смесители разполагат и с маркуч със система против усукване, която предпазва върха на маркуча от усукване по време на употреба, което значително повишава комфорта при къпане.
 

Смесители за баня за душ или смесители с душ система

Ние предлагаме богат избор от смесители за душ с различни дизайни, подходящи за всеки интериор във всеки стил. Офертата на GranitniMivki.BG включва, наред с други, традиционни, термостатични и скрити модели. Използваните решения отговарят на различни нужди и гарантират комфорт и безопасност при използване.
 

Как да почистите смесител за баня?

Смесителите за баня предлагани от Нас се почистват най-добре със специални препарати, налични в нашата оферта. Използването им гарантира, че повърхностите не се нараняват и остават гладки за дълго време, което определено улеснява ежедневното почистване. Специално подбраният състав на почистващите препарати ефективно отстранява най-обикновените замърсявания. Същевременно препаратите са щадящи за даден тип повърхности и не реагират с тях химически. Освен това препаратите са биоразградими и безопасни за околната среда.
 

Как да почистите черен смесител за баня?

Черните смесители за баня изглеждат трудни за поддържане чисти. Но нищо не може да бъде по-далеч от истината! Използваната матова повърхност в батериите предлагани от нас е резултат от използването на иновативна технология, благодарение на която по повърхността й не остават отпечатъци. Повърхността е издръжлива и лесна за почистване. За да премахнете отлаганията, просто избършете смесителя с мека кърпа.
 

Как да изберем смесители за баня? Заложете на GranitniMivki.BG !

Смесителите за баня допълват стила на цялата баня, така че изборът им определено не трябва да е случаен! При избора на даден модел трябва да обърнете внимание на детайли като съответствие с интериорния дизайн на банята, функционалност, комфорт, лесно поддържане на чешмата чиста и намаляване на консумацията на вода. Също така си струва да проверите дали смесителя отговаря на вида и размера на избраната мивка. Нашата гама от модели включва богат избор от смесители за баня, така че можете да изберете модел, който идеално пасва на вашия интериор и отговаря на вашите индивидуални нужди.
 

Смесители за баня – надеждност и високо качество, потвърдено с гаранция

Смесителите за баня предлагани от нас имат 7 години гаранция, което доказва високото им качество. За производството на нашите смесители / фитинги се използва месинг M059 с високо съдържание на мед. Качествената сплав гарантира дълъг живот на самия смесител. Оборудването за баня предлагано от нас е оборудване с компоненти от европейски производители. Керамичните глави влияят върху издръжливостта, правилното функциониране и плътността на продуктите. На свой ред аераторите аерират водния поток, намалявайки потреблението му. Смесителите, маркирани със символа "PROECO", допълнително имат функции, които намаляват консумацията на вода, което гарантира най-висока ефективност и комфорт при използване.
 
Заслужава да се подчертае, че към всяка батерия са приложени свързващи маркучи, което улеснява нейния монтаж.
Филтри
Подреди по