Социални Мрежи
Каталог

Смесители с издърпваща се глава

Цена
 лв.
 лв.
Марки
Цвят на Кухненския Смесител
Изтегляща се глава / чучур

Прочетете повече за смесителите с издърпващ се чучур


Прекарвате ли много време в кухнята, интересувате ли се от решения, които значително увеличават комфорта на ежедневните задължения? Кухненските смесители с издърпващ се чучур заслужават специално внимание, защото съчетават висока ергономия със забележителен дизайн. Фитингите могат лесно да бъдат избрани за всеки модел гранитни мивки Твоят Стил, както по-големи, дву- и едно-и половин-камерни мивки, така и по-малки - еднокамерни мивки. Подобните им цветове правят възможно създаването на последователен комплект, който да отговаря на стила на цялата кухня.

 

Кухненските смесители с издърпващ се чучур улесняват много работата в зоната за измиване. Дългият подвижен чучур улеснява измиването на големи съдове, изплакването на храна или измиването на камерите на мивката. Комфортът при използване се увеличава и от удобната дръжка, която ви позволява интуитивно да контролирате температурата и водния поток. Положението му може да се адаптира към нуждите на хора с дясна или лява ръка, което прави работата на клапана още по-удобна.

 

Материалите, от които са произведени смесителите за кухня Твоят Стил, се отличават с високо качество и издръжливост. Твърдото месингово тяло и керамичната глава осигуряват безпроблемна работа дори в условия на интензивна употреба. Фитингите с изваден чучур са устойчиви на корозия и механични повреди. Освен това е изключително лесен за поддръжка, благодарение на което запазва външния си вид дълги години.

 

Смесителите за кухня Твоят Стил могат лесно да бъдат инсталирани без намеса на професионалист. Комплектът включва инструкции за монтаж и комплект необходими маркучи за свързване. Фитингите могат да се поставят както на повърхността на мивката, така и директно върху работния плот. Нашите продукти са покрити с 2-годишна гаранция за надеждност. Ние също препоръчваме нашите кухненски аксесоари, като дозатор за миещи препарати. Изберете удобно решение като кухненски смесител с издърпващ се чучур и сменете облика на вашата кухня!

Филтри
Подреди по