Социални Мрежи

Сиви мивки

Цена
 лв.
 лв.
Марки
Цвят
Ширина на мивката
Брой корита
Отцедник
Форма на корито
Тип монтаж

Някои обичат светлия и уютен интериор, докато други поддържат прости и модерни решения. Няма значение, трябва да се чувстваме комфортно в кухнята. Широка гама от опции улеснява много декорацията на вашата кухня. Мивките предлагани от нас са необичайно оборудване, което привлича вниманието и изненадва със своята функционалност. Всеки от моделите се вписва както в модерния, така и в по-традиционния интериор.

Индустриалният стил, който се отличава със суров характер, набира все по-голяма популярност в дизайна на кухнята. Сивата кухненска мивка идеално допълва такъв интериор, приятно хармонизирайки с цветовете на декора. Струва си да се спомене и скандинавският стил, който се характеризира с използването на различни нюанси на сивото. За сива мивка можете да изберете смесители в същия цвят или да изберете оригинална, контрастираща комбинация.

Сред сивите мивки могат да се разграничат еднокамерни модели като Рига, Осло и Женева. Поради малкия си размер, те се препоръчват за малка кухня или кухненски бокс. Моделите на Барселона, Ибиза и Милано имат и отцедник, върху който можете да изсушите съдовете. Предлагаме и модели с една и половина корита, например Париж, Валенсия, Севиля и Сидни. Собствениците на по-големи кухни със сигурност ще се интересуват от двукамерната мивка модел Копенхаген или Берген. От своя страна моделите Монако и Катания са примери за ъглови мивки.

Сивата мивка, въпреки светлия си цвят, е устойчива на обезцветяване и грозни петна. За производството и са използвани най-висококачествени материали - гранитен инерт и смола, поради което не е застрашена от механични повреди или резки температурни промени. Всяка от нашите мивки е обогатена с антибактериална формула, която предотвратява развитието на вредни микроорганизми и неутрализира неприятните миризми. Също така си струва да изберете дозатор за сапун или течност за миене на съдове, повечето от които се намира под повърхността на мивката.

Филтри
Подреди по