Социални Мрежи
КОЛИЧКА 0
продукта
Количката е празна
Каталог

Сиви кухненски мивки

Цена
 лв.
 лв.
Марки
Цвят
Ширина на мивката
Брой корита
Отцедник
Форма на корито
Тип монтаж

Вечрната класика в обзавеждането на кухня , научете повече за Кухненските Мивки от Гранит в Сив цвят !

Някои обичат светлия и уютен интериор, докато други поддържат прости и модерни решения. Няма значение, трябва да се чувстваме комфортно в кухнята. Широка гама от опции улеснява много декорацията на вашата кухня. Сивите Кухненските Мивки от Гранит предлагани от нас са необичайно оборудване, което привлича вниманието и изненадва със своята функционалност. Всеки от моделите се вписва както в модерния, така и в по-традиционния интериор.

Индустриалният стил, който се отличава със суров характер, набира все по-голяма популярност в дизайна на кухнята. Сивата кухненска мивка идеално допълва такъв интериор, приятно хармонизирайки с цветовете на декора. Струва си да се спомене и скандинавският стил, който се характеризира с използването на различни нюанси на сивото. За сива мивка в кухнята можете да изберете кухненски смесител в същия цвят или да изберете оригинална, контрастираща комбинация.

Сред сивите кухненски мивки могат да се разграничат модели с едно корито като Рига, Осло и Женева. Поради малкия си размер, те се препоръчват за малка кухня или кухненски бокс. Моделите гранитни мивки Барселона, Ибиза и Милано имат и отцедник, върху който можете да изсушите съдовете. Предлагаме и модели мивки за кухня с едно и половина корита, например Париж, Валенсия, Севиля и Сидни. Собствениците на по-големи кухни със сигурност ще се интересуват от мивките с две корита модел Копенхаген или Берген. От своя страна моделите Монако и Катания са примери за ъглови мивки.

Сивата мивка за кухня, въпреки светлия си цвят, е устойчива на обезцветяване, грозни петна и силно оцветяващи течности. За производството и са използвани най-висококачествени материали - гранитен кварц и смола, поради което не е застрашена от механични повреди или резки температурни промени. Всяка от нашите кухненски мивки е обогатена с антибактериална формула ULTRA-Fresh, която предотвратява развитието на вредни микроорганизми и неутрализира неприятните миризми. Също така си струва да изберете дозатор за сапун или течност за миене на съдове, повечето от които се намира под повърхността на мивката.

Филтри
Подреди по