Социални Мрежи
КОЛИЧКА 0
продукта
Количката е празна
Каталог

Сифони за Кухненски Мивки

Цена
 лв.
 лв.
Марки
Брой Корита
Цвят
Управление
Изчистен дизайн за оптимална функция

Намерете перфектната отпадъчна система за вашата кухненска мивка

Мивката е най-често използваната част от кухнята: мястото за измиване на зеленчуци и други продукти, източване на водата за готвене и бързо изплакване на съдовете. За да работят хората ефективно, всичко, което принадлежи в канализацията, трябва да се оттича надеждно. Висококачествената отпадъчна система ви позволява да работите бързо, независимо дали имате мивка с едно или две корита. В зависимост от мивката цедката може да се управлява ръчно или автоматично.
 
Твоят Стил доставя отпадъчни комплекти за широка гама от решения за вграждане, независимо дали мивката е интегрирана в кухненски плот или остров. Техническата система се съчетава идеално с всеки стил кухня, като сифонът незабележимо работи под плота. Аксесоарът на Твоят Стил осигурява перфектната връзка с тръбите за отпадни води, интегрира преливника и може да се използва за свързване на канала от пералня или съдомиялна машина.
 

Как да изберете оптималния сифон за вашата мивка

Размерът на коритото обикновено не е от значение при избора на сифон за отпадните води.

 

Изборът е ваш: ръчно или автоматично източване? Мивката може да бъде запечатана с цедка, която се управлява ръчно или автоматично. Съхранява вода и предотвратява попадането на предмети в канала и блокиране на сифона.

Ръчната работа означава, че бръкнете в коритото за да отворите или затворете цедката която запушва канала. В случай на автоматичен сифон, вие използвате ексцентрично дистанционно управление. За въртящото се копче е необходим втори отвор на мивката или в работния плот. Комбинираните модули за нашите сифони предлагат новаторска концепция за работа, която съчетава източване с управление на водния поток. Потокът от вода се пуска и спира с натискане на бутон и леко завъртане повдига или спуска кошницата на цедката в канала. Механиката на дистанционното управление е скрита под мивката.

Спестете място, увеличете гъвкавостта

Всички комплекти сифони за отпадъци използват спестяващи място дренажни колена и сифони, които лесно оставят достатъчно място в основния модул за други прибори. Регулируемите инсталационни тръби могат да се адаптират към конкретната ситуация на мивката. Комплектите за отпадъци също вървят перфектно нашите чудесни сифони Сигурното съхранение на маркуча осигурява оптимална механика за нашите кухненски смесители с функция за издърпване на главата.

 

Италиански Сифони Класически и Автоматични за Кухненски Мивки

Прочетете повече за сифоните за кухненски мивки от гранит - какво е тяхното предимство и какъв модел да изберете !

Сифонът е незаменимо оборудване във всяка кухня. Той не само позволява изтичането на вода от коритото на мивката, но също така предотвратява изтичането на неприятни миризми. В нашия онлайн магазин може да откриете два вида висококачествени сифони : автоматични и класически. Те са адаптирани към всички модели на нашите кухненски мивки от гранит.

Нашите кухненски сифони са изработени от устойчива пластмаса в неутрален цвят. Освен това, нашите продукти са оборудвани със система против преливане. В случай че изберете автоматични сифони, цедката функционира и като автоматична запушалка. Елегантното копче за управление, което се използва за отваряне и затваряне на канализацията, съответства на цвета на другите елементи. Сифоните Твоят Стил са оборудвани и с допълнителен изход за свързване на пералня или съдомиялна машина към канализационната система.

Нашите видеоклипове с инструкции могат да ви помогнат да сглобите сифоните Твоят Стил сами. За правилен монтаж е необходим комплект уплътнения, които прикрепяме към закупения комплект. Създайте перфектния комплект и променете облика на вашата кухня!

Филтри
Подреди по