Социални Мрежи
Каталог

Сифони за Кухненски Мивки

Прочетете повече за сифоните за кухненски мивки от гранит - какво е тяхното предимство и какъв модел да изберете !

Сифонът е незаменимо оборудване във всяка кухня. Той не само позволява изтичането на вода от коритото на мивката, но също така предотвратява изтичането на неприятни миризми. В нашия онлайн магазин може да откриете два вида висококачествени сифони : автоматични и класически. Те са адаптирани към всички модели на нашите кухненски мивки от гранит.

Нашите кухненски сифони са изработени от устойчива пластмаса в неутрален цвят. Освен това, нашите продукти са оборудвани със система против преливане. В случай че изберете автоматични сифони, цедката функционира и като автоматична запушалка. Елегантното копче за управление, което се използва за отваряне и затваряне на канализацията, съответства на цвета на другите елементи. Сифоните Твоят Стил са оборудвани и с допълнителен изход за свързване на пералня или съдомиялна машина към канализационната система.

Нашите видеоклипове с инструкции могат да ви помогнат да сглобите сифоните Твоят Стил сами. За правилен монтаж е необходим комплект уплътнения, които прикрепяме към закупения комплект. Създайте перфектния комплект и променете облика на вашата кухня!

Филтри
Подреди по