Социални Мрежи
КОЛИЧКА 0
продукта
Количката е празна
Каталог
  • Начало /
  • Новини /
  • Съвети как да оптимизираме мястото в шкафа под Кухненската Мивка !

Съвети как да оптимизираме мястото в шкафа под Кухненската Мивка !

13 март 2022
Съвети как да оптимизираме мястото в шкафа под Кухненската Мивка !

Шкафът под мивката се свързва с непривлекателно и труднодостъпно място. Сифонът, свързан там с тръбопровода, заема голяма част от пространството, така че е трудно да се използват конвенционални органайзери. Това обаче не означава, че това място за съхранение не може да се използва.

ТЕЛЕСКОПИЧЕН ПРЪТ

Един от най-популярните начини за управление на пространството под мивката е телескопичният прът. Особено полезно е, ако имате почистващи препарати в килера. В традиционните кухненски шкафове с размери 80-90 см е най-добре да поставите пръчка с дължина 70 см. Така че ще можете да съхранявате там консумативи за почистване, които се съхраняват в бутилки.

ПЛАСТМАСОВИ КОШНИЦИ

Вътрешните органайзери помагат за реда в основния шкаф. Най-евтините и прости са пластмасовите кошници. Можете да ги закупите в почти всеки магазин. Кошниците на гърба на шкафа са чудесно място за почистващи консумативи като прахосмукачки, кърпи и гъби.

АКСЕСОАРИ ЗА БАНЯ В КУХНЯТА

В шкафа под мивката можете да използвате и аксесоари, които обикновено се използват в банята. Метални кошници за душ, идеални за съхранение на дребни предмети като лак за обувки и четки за почистване. Най-добре е да прикрепите коша отстрани на шкафа с пирони.

КОФА за ПОЧИСТВАНЕ И КОФА ЗА БОКЛУК

Обикновено няма много място в основния шкаф. Ако не искате да губите повече, изберете правоъгълното кошче вместо кръгло. Този ще може да се придържа плътно към стените на шкафа. Същата забележка се отнася и за допълнителните кофи. Правоъгълна, със същата ширина като кошниците, използвани в шкафа, е идеално място за тоалетни принадлежности, които не могат да се прикрепят към разпръсквача.

МЯСТО ЗА ПЛАСТИКОВИ ЧАНТИ

Имате ли много найлонови торбички? Прикрепете найлонова торбичка към кухненския си шкаф. Можете да ги прикрепите към два отдалечени един от друг пирона на вътрешната врата. В такава торба можете лесно да съхранявате повече найлонови торбички.

КУКИЧКИ

Ненатрапчивите кукички са отличен елемент, който организира пространството в шкафа под мивката. Заковани към стените на основния шкаф, те могат да се използват като закачалка за четки, кошчета за боклук или ръчни четки.

Горните методи могат да бъдат въведени във всяка кухня лесно и евтино. Цените на елементите, които организират пространството в шкафа под мивката, варират около няколко лева. Ако ги използвате, най-накрая ще можете да организирате кухнята си.