Социални Мрежи
Каталог

Ролята на мивката при обзавеждането на вашата кухня

17 януари 2021
Ролята на мивката при обзавеждането на вашата кухня

Ролята на мивката при обзавеждането на вашата кухня

Има няколко много важни съвета, които трябва да имате предвид при избора на мивка за вашата кухня. Те могат да ви помогнат да изберете напълно функционална кухненска мивка, която напълно отговаря на пространството и очакванията Ви.

 

СВОБОДНО ПРОСТРАНСТВО

Изборът на мивка за голяма кухня е относително лесен. Ако разполагате с много място, дори и най-големите модели не представляват визуален проблем. Изглежда различно, когато имате малко място. Прекалено големите мивки заемат много място, което може да не успеете да намерите по-късно. В този случай е най-добре да изберете малки кръгли мивки или ъглови модели и да използвате спечеленото пространство като работен плот или за допълнителен шкаф.

 

ИСТИНСКОТО МЯСТО

Говорейки за пространство - правилното място в кухнята, разбира се, също е важно. Когато планирате кухнята, най-добре е да имате предвид принципите на ергономичност. Следователно мивката несъмнено трябва да бъде поставена върху един от върховете на т. Нар. „Равностранен работен триъгълник“, а хладилникът и газовата или индукционната плоча на другите два върха. По този начин цялата работа, свързана с приготвянето на ястия, може да се извърши почти интуитивно.

 

СТИЛ

Идеалната кухня мечта е с ергономичен дизайн и впечатлява с ефектена визуализация. Следователно избраната мивка трябва да съответства на основната идея зад цялостния дизайн на стаята. Ако изберете класически мебели с пищни фронтове, парчето, което търсите, трябва да има елегантна форма. В съвременните кухни, където преобладава минимализмът, мивката с една или две корита също трябва да има подобен дизайн. Трябва да се отбележи, че цялото нещо трябва да доведе до добре обмислен състав от форми, шарки и цветове.

 

ВИД МИВКА

Тъй като броят на коритата вече е споменат - това е един от най-важните въпроси за разглеждане. Ако имате съдомиялна машина, несъмнено можете да изберете модел с корито и отцедник. Такъв дизайн работи добре както в малка, така и в голяма кухня.