Социални Мрежи
КОЛИЧКА 0
продукта
Количката е празна
Каталог

Ретро смесители

Смесители за кухненски мивки в ретро / retro стил

 

Ретро стилът набира все по-голяма популярност. Това е необичайна промяна от хладен минимализъм или вездесъщия скандинавски дизайн. Кухнята в ретро стил обаче изисква последователен дизайн, при който цялото оборудване ще отразява идеята за интериорен дизайн. Ние много добре знаем колко трудно е да се намерят оригинални смесители и фитинги, които съчетават необичаен външен вид със съвременни технически решения. Твоят Стил предлага ретро смесители, които ще ви позволят да подредите уникален интериор във винтидж стил.

 

Кухненските смесители в ретро стил също се вписват в интериори в рустик или английски стил. Стилизирани тапи и оформен чучур ще добавят уникален характер към всяка кухня. Нашите фитинги могат лесно да се комбинират с всеки модел гранитни мивки, независимо от броя на камерите. Смесителят има елегантен черен цвят, който ви позволява да създавате много оригинални композиции и хармонизира с други елементи на оборудването на измивното помещение.

 

Ние се уверяваме, че нашите смесители се отличават не само с естетичен външен вид, но и с над средно ниво на издръжливост. Ретро смесителите са изработени от висококачествени материали, които осигуряват безпроблемната им работа дори в условия на интензивна употреба. Твърдият месингов корпус се характеризира с защита от механични повреди и устойчивост на корозия. На свой ред главата е направена от твърда керамика. Смесителите в ретро стил са допълнително оборудвани с въртящ се чучур и удобна дръжка, благодарение на което комфортът на ежедневната употреба е значително увеличен.

 

Ретро смесителят може да се монтира както на работния плот, така и директно върху повърхността на мивката. Самостоятелното сглобяване на фитингите е безпроблемно и голямата помощ е във  включеното ръководство и комплект свързващи маркучи. Също така препоръчваме кухненски аксесоари, налични в нашия магазин, като дозатор за течности за миене на съдове, който заедно с кухненския смесител ще създаде последователен комплект.

Сменете облика на вашата кухня с продуктите на Твоят Стил - свържете се с нас!

Няма намерени продукти.