Социални Мрежи
Каталог

Почистващи и поддържащи препарати

Средства за грижа и поддръжка за кухненски мивки от гранит

Уверете се, че мивката ви е чиста

Гранитните мивки са естетични кухненски уреди. Въпреки че са устойчиви на мръсотия и надраскване, те изискват редовна грижа. Грижата за естетическия им вид не е трудна, достатъчно е да използвате препарати за почистване на гранитни мивки. Използването им кара мивката да изглежда така, както е била веднага след покупката, в продължение на много години напред. Препаратите за почистване на гранитни мивки също ви позволяват да се грижите за гранитните кухненски кранове. Използването им е необходимо не само за поддържане на красивия външен вид на коритото на мивката, но и за поддържане на хигиената в нея и за премахване на бактерии и остатъци от храна, останали след измиване на зеленчуци, плодове или месо.
 
Нашите почистващи препарати за гранитни мивки са практични и лесни за използване. Освен това използването им не отнема много време. Трябва само да отделите няколко минути за грижата. Всеки от препаратите включва подробни инструкции за употреба. Предлаганите продукти за почистване на гранитни мивки са безопасни и не предизвикват алергии, така че могат да се използват в домове, където живеят малки деца и хора с алергии.
 
Ако имате въпроси относно действието на почистващите препарати за кухненски мивки предлагани на www.Granitnimivki.BG или търсите помощ при избора на правилния продукт, моля свържете се с нас.
Филтри
Подреди по