Социални Мрежи
Каталог
  • Начало /
  • Новини /
  • По-добре Комлект - няколко думи за закупуването на подходящия смесител за мивката ви

По-добре Комлект - няколко думи за закупуването на подходящия смесител за мивката ви

14 декември 2020
По-добре Комлект - няколко думи за закупуването на подходящия смесител за мивката ви

ПО-ЛЕСНО ИЗМИВАНЕ НА ПЛОДОВЕ, ЗЕЛЕНЧУЦИ И ЯСТИЯ

Ясно е, че фитингите трябва да са напълно съвместими с мивка. Затова е важно преди всичко да се определи как ще бъде монтиран фитингът. В съответствие с актуалните тенденции в дизайна, стоящите модели , монтирани на работния плот. От гледна точка на комфорта при използване, смесителите с един лост са най-популярни. Така че можете да регулирате мощността на водната струя или температурата на водата по почти интуитивен начин. При крановете с две дръжки необходимостта от работа с два лоста за управление може да се превърне в проблем, ако например държите  едновременно се използват.

Освен това смесителя е един от най-важните въпроси при избора на подходящия сифон за вашата мивка. Днес се предлагат изключително сложни модели, които в началото могат да бъдат впечатляващи. Трябва обаче да се помни, че избраният модел трябва да бъде точно адаптиран към размера на вградената мивка. Кухненският смесител е много по-практичен, когато е силно регулируем. Възможността за завъртане на крана е почти задължителна - а пружинните или изтеглящите се модели също могат да бъдат предимство. Пълненето на вода в голям контейнер или използването на чешмата, когато един от корито е напълно напълнен с мръсни съдове, по никакъв начин не се възпрепятства.

В допълнение към тези основни функции, които трябва да има избраният фитинг, могат да се обмислят и допълнителни удобства за производителя. Това несъмнено включва опцията за стартиране на водната струя без контакт, цифрови светлинни дисплеи за текущата температура на водата или предварително сглобени дозатори за препарат или течен сапун.