Социални Мрежи

Статии

Как да се грижите за Гранитни Мивки !!!
19 февруари 2021

„Как да се грижим за гранитната ни мивка ?" Това е въпрос, който клиентите ни задават отново и отново. И така, за какво трябва да внимавате, когато почиствате и се грижите за гранитни мивки ?

прочети още
Какъв сифон да избем ? Какво е автоматичен сифон ?
7 февруари 2021

Сифонът е ключов фактор за правилното функциониране на кухнята . Понякога незабележим и не чак толкова атрактивен, той осигуряват комфорта и безпроблемната експлоатация на мивката в кухнята и. Целта му е, от една страна, да не позволи навлизането на неприятни миризми в помещението , а от друга да пропуска определено количество вода , като предпазва изтичането на твърди части и предмети в канализацията.

прочети още
Сифон , какво трябва да знаем ? Как се монтирва ?
7 февруари 2021

Една от основните задачи при монтирването на кухненската мивка и организирането на зоната около мивката. Монтирването започва с закупуването на основното оборудване, като мивката, шкафът, върху който е монтирана, и допълнителни аксесоари за мивка като автоматичен сифон или дозатор за препарат . Закупуването на тези неща обаче е само началото, когато става въпрос за завършването на зоната на мивката. Следващата стъпка е да сглобите мивката с автоматичния сифон и други аксесоари. Много хора намират сглобяването на сифона и мивката за сложно и трудно, така че техникът е помолен да извърши монтажните работи. Но сглобяването на канализацията на мивката не е трудоемка работа, затова не си струва да се обърнете към специалист. Прочетете нашето ръководство с инструкции, което показва как да монтирате сифона на мивката.

прочети още
Какво трябва да знаете, преди да купите кухненска мивка ?
27 януари 2021

Когато избирате оптималната и правилната мивка за вашата кухня, първото нещо, което трябва да имате предвид, е цената и производственият материал. Освен това е важна и формата, която трябва да отговаря на нуждите на потребителите. В следващата статия се опитваме да обясним какво да обмислим, преди да купим кухненска мивка.

прочети още
Как да се подреди минималистична всекидневна ?
25 януари 2021

Всекидневната , подържана в духа на минимализма, се характеризира с хармония и елегантност. Обзавеждането на всекидневната в такъв стил означава, че тя престава да бъде просто място за приготвяне на храна и се превръща в неразделна част от дома. Така възниква въпросът, как можете да се създадат , за да постигнем точно този точен ефект?

прочети още
Изберете нас ! Защо ?
18 януари 2021

Не пропускайте да прочетете, защо е правилно да изберете точно нашите гранитни мивки.

прочети още
Как да изберем цвета ?
18 януари 2021

Често чуваме мнението, че цветът на мивката е най-добре да изберете сами . Тъй като нищо не може да бъде толкова надеждно, колкото директния контакт с очите с крайния продукт и оценка на място.Това със сигурност ли е най-надеждното решение? Истината обаче е, че избирайки цвят по този начин, не можем да определим как ще изглежда той в нашата кухня.

прочети още
Ролята на мивката при обзавеждането на вашата кухня
17 януари 2021

Има няколко много важни съвета, които трябва да имате предвид при избора на мивка за вашата кухня. Те могат да ви помогнат да изберете напълно функционална кухненска мивка, която напълно отговаря на пространството и очакванията Ви. Научете Повече ....

прочети още
По-добре Комлект - няколко думи за закупуването на подходящия смесител за мивката ви
14 декември 2020

Когато купувате мивка за кухнята си, не бива да забравяте правилния смесител. Предлаганите на пазара модели са изключително разнообразни по отношение на функционалност и дизайн. Без съмнение, избраният смесител за кухненската мивка трябва да съчетава висока функционалност и практичност.

прочети още
Голямата мивка предлага повече възможности и предимствата
7 декември 2020

Без съмнение всички уреди в вашето кухненско оборудване трябва да бъдат абсолютно функционални. Ако цените и визуално привлекателния интериор. Може ли дълбоката мивка да бъде практична и едновременно визуално привлекателна?

прочети още