Социални Мрежи

Статии

Грешки в дизайна на кухнята - как да ги избегнем?
9 май 2021

Подреждането на кухня не е лесна задача, особено за неспециалистите. Има много грешки, които могат да бъдат допуснати. Всички те ще повлияят на практичността и функционалността на интериора, а понякога и на естетиката на стаята. Можете да прочетете много за това как да избегнете грешки в дизайна на кухнята в интернет форуми или блогове като нашия. За да ви е по-лесно да ги избегнете, решихме да обобщим най-често срещаните проблеми при подреждането на кухня. Погледнете през тях и внимавайте, когато подреждате или ремонтирате вашата кухня.

прочети още
Мивка за кухненски плот от Дърво - идеи и вдъхновение
26 април 2021

В съвременното строителство кухнята е поела ролята на представителна стая. Поради факта, че най-често се комбинира с хол, той трябва да изглежда толкова добре, колкото хол. Това означава, че отделните елементи на декора трябва да съвпадат помежду си. Не е по-различно и в случая с мивката и работния плот.Как да съчетаем цветовете на кухненските мивки с работните плотове?

прочети още
Как да подредим мечтаната кухня?
24 април 2021

Много хора наричат ​​кухнята сърцето на дома. Прекарваме много време там, подготвяме ястия за семейството или експериментираме с нови вкусове. За да се чувствате добре в него, си струва да го подредите красиво и функционално. Ако планирате ремонт или за първи път подреждате интериора на новата си кухня, подготвили сме малко ръководство с универсални съвети за вас. Какво си струва да запомните, за да направите интериорния дизайн на кухнята наистина приятно изживяване?

прочети още
5 принципа за определяне на кухненски дизайн !
22 април 2021

Сами ли ще подреждате кухнята в нова къща или апартамент? Или може би скоро ще имате ремонт? Проектирането на пространство на мечтите не е лесна задача и всеки, който поне веднъж се е опитал да се изправи пред това предизвикателство, е разбрал за него. Има обаче универсални съвети, които определено ще ви помогнат да планирате добре сърцето на дома си. Събрахме пет принципа на специалисти при проектирането на кухня, която да бъде практична, удобна и едновременно красива. Надяваме се, че ще се радвате на това преживяване и че новата кухня ще ви радва още дълги години.

прочети още
Кухня в студени или топли цветове - как да я подредим?
12 април 2021

Има много решения, които трябва да вземете, когато подреждате кухнята си. Един от тях е цветът, който ще доминира в кухнята. Противно на всички разбирания, този избор е много важен, защото ще повлияе не само на естетиката на интериора, но и на това как ще се чувстваме в него. Изборът на цветове зависи преди всичко от нашите предпочитания и предпочитания, но си струва да научите за принципите на цветотерапията. Тази наука е известна от древността и принадлежи към алтернативната медицина. Там се казва, че цветът влияе не само върху благосъстоянието, но и върху здравето и апетита - което е особено важно в кухнята. Какви цветове трябва да се използват в кухнята? По-добре да сложите студени или топли тонове?

прочети още
Подреждане на кухненски бокс в апартамента...
10 април 2021

Модерното строителство обича отворените кухни. Повечето от апартаментите, построени в сгради от последното десетилетие, предлагат пристройка вместо традиционна затворена кухня. Дори еднофамилните къщи все по-често използват това решение. Пристройките обикновено са свързани с отворени всекидневни, създавайки голямо пространство. Има много предимства на това решение (както и недостатъци), с цялата му практичност, но си струва да се запитате как да наредите всекидневната си . Какви правила да спазвате? Кои са някои трикове, които да не забравите? Кой са модните тенденций който да спазите ?

прочети още
Шоколад – вкусът на боговете
4 април 2021

Най-романтичният и вкусен подарък несъмнено са ягодите покрити с шоколад. За да ги приготвите сами не са ви необходими специални умения, а само няколко трика, с който ще постигане фантастичен резултат всеки път.

прочети още
Как се премахват упорити петна ?
4 април 2021

Не позволявайте на неочакваните петна да съсипят тъканите или деня ви. Отвърнете на удара, използвайки продукти и предмети, които се намират в дома на всеки един от нас. Голямо петно - малък проблем! И как да стане това? Ние сме тук, за да ви помогнем - запознайте се с няколко лесни трика за премахването на упорити петна, използвайки сол, паста за зъби и други домашни средства. Те всъщност са изключително ефективни, важното е да знаете как да ги прилагате.

прочети още
Функционална зона за миене - Прочетете повече как да я създадете!
1 април 2021

Удобната кухня е разделена на няколко зони. Едина от тях е зоната за миене . Основното оборудване, което може да се намери в него, е мивка. За да можете обаче да го използвате удобно и миенето на съдове не е било истински кошмар, струва си да го направите правилно. Другото оборудване, което ще ви помогне да се справите с мръсните съдове, също е важно. Вижте какви правила да спазвате, когато създавате място за мивка в кухнята.

прочети още
Мивка със или без преливник - коя да изберете?
23 март 2021

Пазарът на кухненски мивки е изключително обширен. Техните производители предлагат мивки в различни цветове, модели и форми. Благодарение на това е много лесно да се приспособите към размера на кухнята или нейния стил на подреждане. Външният вид и дизайнът на мивката обаче не е единственото нещо, което отличава отделните модели. Има и технически проблеми като функционалност и монтаж. Тези параметри обаче са изключително важни. Така че нека анализираме всички елементи, които ги засягат. Едно от тях е наличието на преливник. Какво е това преливане и мивката със или без преливник е по-добро решение в кухнята?

прочети още
Кръгла, правоъгълна или квадратна мивка? Коя форма трябва да се избере?
15 март 2021

При избора на мивка за кухнята се вземат предвид различни параметри. Това, което се брои, е размерът, броят на корита, използваният материал и цветът. Всяка домакиня иска мивката в нейната кухня да бъде не само практична, но и естетична. Разбира се, формата на мивката също влияе на външния вид на мивката. В това отношение има какво да избирате, тъй като производителите предлагат кръгли, правоъгълни или квадратни мивки.

прочети още
Модни кухни 2021 : Аранжировки, цветове и тенденции на годината - хита тази година
4 март 2021

2021 г. е в разгара си. Кръглото число благоприятства обобщения, изявления и резолюции. Нищо чудно, че в нашата анкета в Instagram най-често посочвате обновяването на кухнята като план за 2021 година. За да бъде успешен и да отговори на вашите изисквания с перфектен интериор, решихме да съберем най-горещите тенденции в дизайна на кухни през 2021 г. Какво има в тревата по отношение на модерните кухни 2021? Какви решения ще бъдат абсолютен хит и кои е по-добре да се избягват? Вижте как да подредите модерна кухня през 2021 година.

прочети още
Как да се грижите за Гранитни Мивки !!!
19 февруари 2021

„Как да се грижим за гранитната ни мивка ?" Това е въпрос, който клиентите ни задават отново и отново. И така, за какво трябва да внимавате, когато почиствате и се грижите за гранитни мивки ?

прочети още
Какъв сифон да избем ? Какво е автоматичен сифон ?
7 февруари 2021

Сифонът е ключов фактор за правилното функциониране на кухнята . Понякога незабележим и не чак толкова атрактивен, той осигуряват комфорта и безпроблемната експлоатация на мивката в кухнята и. Целта му е, от една страна, да не позволи навлизането на неприятни миризми в помещението , а от друга да пропуска определено количество вода , като предпазва изтичането на твърди части и предмети в канализацията.

прочети още
Сифон , какво трябва да знаем ? Как се монтирва ?
7 февруари 2021

Една от основните задачи при монтирването на кухненската мивка и организирането на зоната около мивката. Монтирването започва с закупуването на основното оборудване, като мивката, шкафът, върху който е монтирана, и допълнителни аксесоари за мивка като автоматичен сифон или дозатор за препарат . Закупуването на тези неща обаче е само началото, когато става въпрос за завършването на зоната на мивката. Следващата стъпка е да сглобите мивката с автоматичния сифон и други аксесоари. Много хора намират сглобяването на сифона и мивката за сложно и трудно, така че техникът е помолен да извърши монтажните работи. Но сглобяването на канализацията на мивката не е трудоемка работа, затова не си струва да се обърнете към специалист. Прочетете нашето ръководство с инструкции, което показва как да монтирате сифона на мивката.

прочети още
Какво трябва да знаете, преди да купите кухненска мивка ?
27 януари 2021

Когато избирате оптималната и правилната мивка за вашата кухня, първото нещо, което трябва да имате предвид, е цената и производственият материал. Освен това е важна и формата, която трябва да отговаря на нуждите на потребителите. В следващата статия се опитваме да обясним какво да обмислим, преди да купим кухненска мивка.

прочети още
Как да се подреди минималистична всекидневна ?
25 януари 2021

Всекидневната , подържана в духа на минимализма, се характеризира с хармония и елегантност. Обзавеждането на всекидневната в такъв стил означава, че тя престава да бъде просто място за приготвяне на храна и се превръща в неразделна част от дома. Така възниква въпросът, как можете да се създадат , за да постигнем точно този точен ефект?

прочети още
Изберете нас ! Защо ?
18 януари 2021

Не пропускайте да прочетете, защо е правилно да изберете точно нашите гранитни мивки.

прочети още
Как да изберем цвета ?
18 януари 2021

Често чуваме мнението, че цветът на мивката е най-добре да изберете сами . Тъй като нищо не може да бъде толкова надеждно, колкото директния контакт с очите с крайния продукт и оценка на място.Това със сигурност ли е най-надеждното решение? Истината обаче е, че избирайки цвят по този начин, не можем да определим как ще изглежда той в нашата кухня.

прочети още
Ролята на мивката при обзавеждането на вашата кухня
17 януари 2021

Има няколко много важни съвета, които трябва да имате предвид при избора на мивка за вашата кухня. Те могат да ви помогнат да изберете напълно функционална кухненска мивка, която напълно отговаря на пространството и очакванията Ви. Научете Повече ....

прочети още
По-добре Комлект - няколко думи за закупуването на подходящия смесител за мивката ви
14 декември 2020

Когато купувате мивка за кухнята си, не бива да забравяте правилния смесител. Предлаганите на пазара модели са изключително разнообразни по отношение на функционалност и дизайн. Без съмнение, избраният смесител за кухненската мивка трябва да съчетава висока функционалност и практичност.

прочети още
Голямата мивка предлага повече възможности и предимствата
7 декември 2020

Без съмнение всички уреди в вашето кухненско оборудване трябва да бъдат абсолютно функционални. Ако цените и визуално привлекателния интериор. Може ли дълбоката мивка да бъде практична и едновременно визуално привлекателна?

прочети още