Социални Мрежи

Мивки за вграждане под плота

Цена
 лв.
 лв.
Марки
Цвят
Ширина на мивката
Брой корита
Отцедник
Форма на корито
Тип монтаж

Научете повече за кухненските мивки за монтиране под плота 


Гранитните Мивки под плота са най-модерното предложение в подреждането на зоната за миене през последните сезони. Те се различават от моделите на плотове по това, че са монтирани от долната страна на кухненския плот. Те ви позволяват да запазите комфорта на работа и в същото време естетична зона за измиване. Те ще допълнят идеално елегантните кухни, поддържани в модерна атмосфера. Мивката под плот също ще изглежда красиво в английски изтъркан шик, селски или провансалски интериор.

Моделите мивки за вграждане под плота се отличават с минималистичен дизайн, който се дължи на ръбовете, които не излизат над повърхността на плота. Благодарение на това мивката е практически невидима, а работният плот е изложен и действа като дренаж. За да сте сигурни, че мивката наистина не се откроява от работното пространство, струва си да изберете модел от същия цвят като работния плот. В ТВОЯТ СТИЛ се предлагат мивки за съчетание в пет универсални и винаги модерни цвята: бял, бежов, сив, графитен и черен. Смесителите, съответстващи на моделите мивки, също се предлагат в сходни цветове, което улеснява съставянето на последователен и хармонизиращ комплект. Въпреки че окачената мивка е невидима, тя изпълнява своята функция перфектно. Благодарение на конструкцията си спестява място в работното пространство, както и по-лесно почистване. Функционалността на зоната за измиване с окачена мивка може да се увеличи, като се използват допълнителни кухненски аксесоари като мелница за отпадъци или дозатор за течност за миене на съдове.

Окачените Гранитни мивки на ТВОЯТ СТИЛ се отличават не само с дизайн на най-високо ниво, но и с високо качество на изработка. Ние създаваме окачени мивки от най-добрите суровини, които включват гранитен кварц и полиестерна смола. Сместа от тези суровини ги прави устойчиви на механични повреди, внезапни температурни промени, обезцветяване, драскотини и удари.

В ТВОЯТ СТИЛ предлаганите кухненски мивки от грант са с антибактериална формула, която инхибира растежа на вредни микроорганизми и неприятни миризми. Високото качество на мивките ТВОЯТ СТИЛ се потвърждава от 35-годишна гаранция за надеждност.

Филтри
Подреди по