Социални Мрежи
КОЛИЧКА 0
продукта
Количката е празна
Каталог

Кухненски мивки за вграждане под плот

Цена
 лв.
 лв.
Марки
Цвят
Ширина на мивката
Брой корита
Отцедник
Форма на корито
Тип монтаж

Кухненски мивки за вграждане под плот

Искали ли сте някога кухнята ви да придобие повече от просто страхотен вид? Желали ли сте вашата мивка да изглежда сякаш проектът на някой художник е изпълнен едно към едно с рисунката му? А искате ли най-сетне реално да притежавате кухненска гранитна мивка, която да ви вдъхновява отново и отново?

Е, благодарение на нашия труд, в онлайн магазин granitnimivki.bg ще откриете сигурен начин да се сдобиете с качествени кухненски мивки за вграждане под плот. Те са една от най-модерните разновидности в интериорния дизайн за кухни изобщо, а ние любезно и с гордост ви предоставяме възможността да получите точно такъв модел.

Монтирането на гранитни мивки за вграждане под плот изисква по-сериозен майсторлък, но това не бива да ви притеснява, защото вече има достатъчно експерти в областта, които могат да се нагърбят с това да изпълнят проекта по модернизиране на визията на вашата кухня. В настоящото четиво ще разберете плюсовете на една кухненска мивка за вграждане под плот.

Това ще ви помогне да направите един напълно информиран избор, което е и основната ни задача. Пристъпете към четенето на следващата част от текста, за да стигнете до фокуса му – причините, поради които да изберете този вид мивки.

Видовете монтаж на мивката в кухнята, на които можете да заложите

Има два основни вида за монтиране на вашата нова мивка. Разбира се, масовият тип е монтиране на кухненска мивка над плот.

Този стандартен вариант е напълно приемлив в повечето ситуации заради по-лесното поставяне и по-ниската цена както на материалите, така и на труда в последствие. При инсталацията на такава мивка във вашата кухня е добре да се вземат няколко неща предвид.

Първият и най-важен е да разберете какъв вид е плотът около мивката. Съществуват т.нар. „термоплотове“, които са от дървесни частици, поемащи вода.

Опасността тук, ако монтирате мивка под този вид плот, е дървесината да поема вода регулярно поради откритите краища на плота и така той да се подуе и да се получи неприятен на вид краен ефект. Монтажът над плот осигурява добро слепване на борда с повърхността на плота и така не се позволява подуване дори и след дълъг експлоатационен период.

Разбира се, цената, както вече споменахме, също е сред основните фактори повече хора да избират този вид монтаж на своите мивки. Тя е значително по-ниска и заради това сме свикнали масово да виждаме мивки, монтирани над плот посредством слепващи борд и плот материали.

Следващият вид монтаж, на който ще обърнем внимание и в крайна сметка ще посветим категорията си, е монтаж на мивка за вграждане под плот. Това е далеч по-красив метод за инсталиране на мивки в кухнята на домакинствата, които желаят да постигнат стилен вид на помещението.

Този тип монтаж е подходящо решение в случаите, в които сте заложили на гранитна мивка за кухнята си. Други материали, които могат да бъдат вградени под плот са мивки от технически камък или от масивен дъб.

В следващата част на текста ще ви покажем кои са основните причини, поради които все пак да изберете да инвестирате малко по-висока сума в мивка, която освен практичност, ще ви осигури и невероятен външен вид.

Кухненски мивки за вграждане – реални причини, поради които да заложим на тях

Основната разлика между двата вида мивки и монтажите им се състои в това, че тук имаме монтаж под самия плот в кухнята, а това носи и практичност, защото липсва околен борд, който да се зачиства след всяко ползване. Т.е., вече намерихте вариант, с който да си спестявате време преди и след миене на съдове и прибори.

Още една причина, заради която да заложите на мивка за вграждане под плот е запазването на комфорта на работа около мивката. Всичко е равно, изчистено, без излишни отблясъци заради лъскав стоманен или хромиран борд.

Имаме запазване на приятен за окото естетичен вид, а масивният гранит или камък донасят едни футуристични крайни щрихи на кухнята ви. Всеки посетител в дома ви ще се впечатли от този кът в помещението и дори ще го накарате да се замисли дали и той да не заложи на същата визия за неговия.

Разбира се, в такъв момент можете да му препоръчате да се довери на онлайн магазин granitnimivki.bg. Ние ще поемем нататък и ще предложим възможно най-доброто за вашите близки, приятели или роднини, давайки им консултация, след която те да направят най-добрия избор.

Не всичко, обаче се върти около мивката в една кухня. В процеса на закупуване на гранитна мивка за вграждане под плот, вие трябва да решите и какъв цвят да е тя.

Повечето наши клиенти идват след консултация при интериорен дизайнер и директно поръчват препоръчания им от специалиста цвят. Ако вие сами сте преценили, че някой от нашите цветове е най-подходящ за вашата кухня, то направо изберете измежду цветовете:

 • Бяло;
 • Черно;
 • Бежово;
 • Сиво;
 • Графитен;

Тук правим и една вметка – нашите кухненски смесители, които се предлагат както отделно, така и в комплект с гранитни мивки, също се предлагат в такива цветове, така че можете да съчетаете по един много ефектен и впечатляващ начин, а цялостната, финална визия ще бъде много издържана, строго подчертаваща вкуса ви. Всичко е въпрос на вашия избор.

Дали в класически стил, архаична визия, селски тип или по-модернистична, вашата кухня със сигурност ще приеме доста добре гранитна мивка за вграждане под плот. Всичко, обаче, както вече разбрахте, зависи от вашия плот, който сте избрали преди това.

Старайте се материалът, от който е направен плотът ви, да бъде достатъчно устойчив на това, което ще направите в последствие – а именно да издържи вградена под него мивка.

Какво можете да добавите към вашата гранитна мивка за вграждане под плот

В крайна сметка след като сме помислили за визията на кухнята ви, тя все пак трябва и да е достатъчно функционална, за да ви върши работа в ежедневието. За да поддържате и функцията на мивката, а именно да измиете съдовете и приборите си, да зачиствате легена на мивката след всяко миене и падане на отпадъци от измитата посуда, на вас ви трябва и добър сифон.

Естествено, ние от granitnimivki.bg сме помислили и за това и ще ви предложим една невероятна колекция от автоматични и класически сифони. Те, заедно с функционалните ни смесители, са едно невероятно допълнение към вашата мивка от гранит за вграждане под плот в кухнята.

Ако сметнете за добре да поръчате и цялостен комплект, за да сте напълно сигурни, че цветовете ще са абсолютно сходни – даваме ви и тази възможност. Ето ви и идея за комплекта – гранитна мивка, смесител, сифон.

При това, всичко това ще бъде с изцяло луксозна „Премиум“ изработка, което ще прибави както  допълнително добро впечатление към хората, които се докоснат до нея, така и повече функционалност при редовна работа с мивката.

Кой гарантира за качеството, което ви даваме ние от granitnimivki.bg

35-годишната гаранция, която ви даваме при покупка на кухненска гранитна мивка от нас, е само началото на едни добри отношения между нас и вас – нашите клиенти. Стремежът ни е нашите продукти да превръщат всяка мивка в такава с топ визия и невероятно издържан външен вид.

Стремежът ни е качеството на нашите продукти да удивлява клиентите, решили да ни се доверят, година след година на ползването им. Смесители, сифони, гранитни мивки, дозатори за течности, чийто резервоар се намира вграден под борда на мивката – всички тези неща ще превърнат кухнята ви в нещо повече от просто помещение.

Те ще дадат възможността кухнята ви да заживее втори живот, ако искате да я реновирате, или пък ако я създавате сега – тя да запази свежия си и модернистичен вид много повече, отколкото очаквате.

Нека обобщим защо да заложите на нашите гранитни мивки:

 • Монтират се от долната част на плота;
 • Запазват комфорта на работа и в същото време дават приятен за окото естетичен вид както на самата мивка, така и на околното пространство;
 • Ще допринесат за елегантната визия на останалата част от кухнята;
 • Независимо от това дали предварително сте заложили на кухня в класически стил, с леко архаична визия или пък на модерен тип, мивката от този тип ще се впише идеално във всякакъв интериор на кухните, които се поддържат от съвременния човек;
 • Характерни са със своя минималистичен дизайн;
 • Този тип монтаж изглежда много красиво и стилно;
 • Спестява наличието на борд над плота, което не изисква постоянно забърсване при миене – печели ви време.
 • Ако се съобразят цветовите гами на смесителя и дозатора за течности с тази на мивката, тогава цялата кухня придобива един по-последователен и завършен вид.

Доверете се на опита ни в създаването на устойчиви продукти за кухня. Така ще работите с хора, които наистина разбират от това как да превърнат кухнята ви в помещение-мечта за всеки, който го зърне.

Добре дошли в света на устойчивостта, дългата гаранция и приятелското отношение към клиента. Помнете – всяко ваше желание е наш приоритет!

Филтри
Подреди по