Социални Мрежи
КОЛИЧКА 0
продукта
Количката е празна
Каталог

Кухненски мивки с кръгло корито

Марки
Цвят
Ширина на мивката
Брой корита
Отцедник
Форма на корито
Тип монтаж

Научете повече за кухненските мивки от гранит с кръгло корито предлагани на Granitnimivki.bg !

Ето защо, ако търсите овална мивка за кухня с компактен размер, модерен дизайн и висока функционалност - мивките предлагани от нас са идеалното решение за Вас. Кухненската Мивка от Гранит е изработена от висококачествени материали под формата на минерални инертни материали и смоли от висок клас. Тази комбинация гарантира надеждността и издръжливостта на повърхността. Като това се гарантира с 35 Годишния Гаранционен срок който предоставяне на всяка мивка.

Овалната форма на гранитната мивка за кухня и практичното кръгло корито правят мивката открояваща се по отношение на дизайн и функционалност. Моделите на гранитни мивки с Кръгла / Овална форма се предлага в пет цвята: класическо бяло, пясъчно бежово, хладно сиво, модерен графит и елегантно черно, така че лесно можете да го съобразите с вашата кухня. Ако обаче търсите елемент, който ще бъде оригинален акцент, изберете тъмния цвят, която ще контрастира на шкафовете и плота на кухнята. По този начин ще създадете интересна аранжировка в модерен стил.

В отговор на нуждите на най-взискателните потребители, които изискват най-високите хигиенни стандарти, ние предлагаме нашите мивки с антибактериална формула на световните лидери ULTRA-FRESH. Специално допълнение към сместа гарантира антибактериални свойства. Заедно с кухненската мивка изпращаме практичен шаблон, който ще ви позволи да изрежете правилната дупка в плота.

 

Имате ли въпроси относно нашите мивки с кръгло корито? Пишете или ни се обадете - ние ще ви помогнем да изберете перфектния модел за вашата кухня!

Филтри
Подреди по