Социални Мрежи
КОЛИЧКА 0
продукта
Количката е празна
Каталог

Кухненски мивки с едно корито

Цена
 лв.
 лв.
Марки
Цвят
Ширина на мивката
Брой корита
Отцедник
Форма на корито
Тип монтаж

Какво си струва да знаете за нашите гранитни кухненски мивки с Едно Корито ?

Модели на гранитни кухненски мивки с едно корито са идеални за класически кухни, малки кухни, както и за интериори, декорирани в минималистичен стил. Те също са добро решение за хора, които готвят малко, имат миялни машини или искат да оборудват кухня в апартамент, предназначен за отдаване под наем.

Granitnimivki.bg предлага кухненски мивки в различни форми - правоъгълни, кръгли, овални или квадратни. Нашият асортимент включва модели със или без отцедник / оливник. Нашите кухненски мивки се предлагат в пет цветови версии: бяло, бежово, графитно, сиво и черно, благодарение на което могат лесно да бъдат адаптирани към всеки интериорен дизайн. Те също така напълно съответстват на наличните в нашия магазин кухненски смесеители от гранит или хром и полезни аксесоари, като дозатори за течности.

Кухненските мивки с едно корито предлагани в нашият онлайн магазин са изработени от 80% гранит - материал, който е устойчив на високи температури, драскотини и пукнатини. Високото качество на използвания гранит прави нашите мивки устойчиви, издръжливи и предназначени за продължителна и интензивна употреба. Всички кухненски мивки са покрити с 35 годишна гаранция за качество. Всяка мивка има специални отвори, позволяващи лесното им самосглобяване. Благодарение на модерните технологии използвани в производството на нашите кухненски мивки, ние имаме възможността да подготвяме мивките с предварително фрезовани отвори. Тези отвори се използват за кухненски смесители, автоматични сифони, дозатори за течности или други аксесоари. Необходимо е само да изберете къде желаете да имате отвор и бързо и лесно може да го направите с помоща на почукване или бързо разпробиване. Сложете край на излишните отвори по Вашата кухненска мивка. Нашите кухненски мивки с едно корито с или без отцедник са предназначени за вградени кухни с ширина на шкафа от 45 сантиметра.

Понастоящем кухненските мивки с едно корито са едни от най-харесваните и избирани модели, тъй като заемат малко място, но са и изключително функционални. Те се вписват перфектно в пространството на всяка кухня. Просторното корито позволява удобно миене на съдове и тенджери, както и приготвяне на хранителни продукти. За хора, които искат да увеличат още повече комфорта в зоната за измиване, препоръчваме модели, оборудвани с отцедник. Така ще имате възложността да съчетавате мивката с вашата съдомиялна машина, а ако не е налична спокойно може да сушите посудата на отцедника. Всички мивки оборудвани с отцедник са технически съобразени с големината на мивката и коритото. 

Имате ли въпроси относно нашите мивки с едно корито? Пишете или ни се обадете - ние ще ви помогнем да изберете перфектния модел!

Филтри
Подреди по