Социални Мрежи
КОЛИЧКА 0
продукта
Количката е празна
Каталог

Кухненски мивки с едно и половина корита

Цена
 лв.
 лв.
Марки
Цвят
Ширина на мивката
Брой корита
Отцедник
Форма на корито
Тип монтаж

Научете повече за Гранитните Кухненски Мивки с едно и половина корита !

Мивките за кухня от гранит във версия с едно и половина корита са идеални за малка кухня, където всеки сантиметър от плота е важен и кухненското пространство често се използва за приготвяне и хранене на ястия. Те могат успешно да се използват и за по-голяма кухня. Когато избирате Кухненска Мивка с едно корито и половина, не е нужно да избирате между размер и функционалност, тъй като този модел съчетава и двете функции. По-голямата камера на мивката се използва за миене и изплакване на съдове, докато по-малката ще бъде полезна за миене на зеленчуци и плодове, а също така ще бъде идеално място за поставяне на прибори за хранене.Може да се използва и за сортиране на мръсни съдове.

Моделите мивки за кухня с едно и половина корито се предлагат в класически правоъгълни форми. Нашия Онлайн магазин предага и ъглови модели, които поради своята геометрична форма могат да бъдат монтирани в ъгъла на кухнята, те напълно отговарят на този тип местоположение. Широката цветова гама на Кухненски Мивки от Гранит ви позволява да съобразите мивката с всеки кухненски интериор, като същевременно подчертавате нейния стил и характер. Класическо бяло ще работи в ярки скандинавски интериори. Нюанси на графитно сиво ще се впишат в модернистична кухня, докато бежовата кухненска мивка идеално ще хармонизира с кухня в класически или ретро стил. Универсалните нюанси на мивките с едно и половина корита ви позволяват да ги съобразите с всеки кухненски шкаф. Мивките предлагани от нас се открояват не само по естетика, но и по функционалност. 35 годишната гаранция на устойчивост на механични повреди, както и на високи температури и обезцветяване доказва, че сме сигурни във високото качество на нашите продукти. Можете да изберете кухненски смесител и практични аксесоари като сифон с автоматичен щепсел или дозатор за течности за всички модели мивки, включително и на половината корито.

Изберете модерен и стилен модел мивка като в същото време се насладите на удобството и практичността на допулнителното коирито което предлагата мивките с едно и половина корита. Този тип мивки набира все по-голяма популярност сред портебителите последните години. Това е едно от предимствата когато избирата кухненска мивка от гранит. Този тип материял позволява производството на подобен модел мивка докато стандартните мивки от алпака или метал са огранчени от тази възможност. Какво по хубаво от това да оборудвате вашата кухня с здрава и надеждна мивка в перкрасна форма и дизайн, а и в същото време напълно практична и функционална.

Разгледайте и други модели кухненски мивки:

Ако имате въпроси или съмнения относно кой модел мивка да изберете или с какви аксесоари да го допълните - моля свържете се с нас!

Филтри
Подреди по