Социални Мрежи

Мивки с едно и половина корита

Цена
 лв.
 лв.
Марки
Цвят
Ширина на мивката
Брой корита
Отцедник
Форма на корито
Тип монтаж

Научете повече за Гранитните мивки с едно и половина корита !


Мивките от гранит в версия с една и половина камери са идеални за малка кухня, където всеки сантиметър от плота е важен и кухненското пространство често се използва за приготвяне и хранене на ястия. Те могат успешно да се използват и за по-голяма кухня. Когато избирате мивка с едно корито и половина, не е нужно да избирате между размер и функционалност, тъй като този модел съчетава и двете функции. По-голямата камера на мивката се използва за миене и изплакване на съдове, докато по-малката ще бъде полезна за миене на зеленчуци и плодове, а също така ще бъде идеално място за поставяне на прибори за хранене.

 

Може да се използва и за сортиране на мръсни съдове. Моделите мивки за кухня с едно и половина корито се предлагат в класически правоъгълни форми. Офертата включва и ъглови модели, които поради своята геометрична форма могат да бъдат монтирани в ъгъла на кухнята, те напълно отговарят на този тип местоположение. Широката цветова гама от гранитни мивки ви позволява да съобразите мивката с всеки кухненски интериор, като същевременно подчертавате нейния стил и характер. Класическо бяло ще работи в ярки скандинавски интериори. Нюанси на графитно сиво ще се впишат в модернистична кухня, докато бежовата мивка идеално ще хармонизира с кухня в класически или ретро стил. Универсалните нюанси на мивките с едно и половина корита ви позволяват да ги съобразите с всеки кухненски шкаф. Мивките предлагани от нас се открояват не само по естетика, но и по функционалност. 35-годишната гаранция на устойчивост на механични повреди, както и на високи температури и обезцветяване доказва, че сме сигурни във високото качество на нашите продукти. Можете да изберете кухненски смесител и практични аксесоари като сифон с автоматичен щепсел или дозатор за течности за всички модели мивки, включително и на половината корито.

 

Ако имате въпроси или съмнения относно кой модел мивка да изберете или с какви аксесоари да го допълните - моля свържете се с нас!

Филтри
Подреди по