Социални Мрежи

Мивки с две корита

Цена
 лв.
 лв.
Марки
Цвят
Ширина на мивката
Брой корита
Отцедник
Форма на корито
Тип монтаж

Прочетете повече за кухненските мивки с две корита !


Големите мивки с двойни корита са най-добрият избор за семейна кухня, където винаги се случва нещо. Двукамерната мивка е подходяща и за интериори, където не е предназначена съдомиялна машина, и за хора, които готвят много. Двете корита позволяват лесно измиване и изплакване на съдове, както и приготвяне на месо, зеленчуци и плодове. Кухненската Мивката с две корита също позволява използването на допълнителни кухненски аксесоари.

 

Втората камера може да побере различни видове вложки, като дъски за рязане, цедка или ренде. Благодарение на две независими корита, двукамерната гранитна мивка се откроява сред останалите модели със своята функционалност и практичност. В Granitnimivki.bg ще намерите богат избор от мивки с две отделения, изработени от гранит. Нашият магазин предлага мивки с две корита без отцедник и с отцедник. Всеки модел се предлага в пет цветни версии: бяло, бежово, графитно, сиво и черно. Наличните мивки се предлагат в различни форми, от правоъгълници до ъглови форми. За всеки от моделите ще намерите подходящ кухненски смесител в нашия магазин.

Двукамерните гранитни мивки са предназначени за кухненски шкафове с ширина 60 и 80 сантиметра. Самостоятелният им монтаж е възможен благодарение на фабрично изработените отвори за закрепване. Нашите продукти са изработени от висококачествени материали, което ги прави устойчиви на механични повреди, обезцветяване, бактерии и температурни промени. Високото съдържание на естествени минерали прави мивките с две корита да изглеждат естетични и естествени, и в същото време те са практично кухненско оборудване, като по този начин увеличават комфорта в зоната за миене. Интересният дизайн им позволява да се озоват във всяка кухня.

 

Ако не знаете кой модел двукамерна гранитна мивка да изберете за вашата кухня, моля свържете се с нас. Ние ще ви помогнем да изберете модела, цвета и допълнителните аксесоари. За вашите поръчки ще направим и надстандартни дупки, които ще ви позволят да инсталирате приспособления за кухненски мивки.

Филтри
Подреди по