Социални Мрежи
Каталог

Мивки по размер на шкаф

Цена
 лв.
 лв.
Марки
Цвят
Ширина на мивката
Брой корита
Отцедник
Форма на корито
Тип монтаж

За улеснение на нашите клиенти в тази категория може да изберете по-лесно вашата мивка по размера на шкафа

 

Всички ние гледаме кухненската мивка да отговаря на нашите изисквания по дизайн, размери, функционалност, цветове и много други. Но един от най-важните фактори при избора на новата ни Гранитна кухненска мивка е площа с която разполага нашия шкаф. Дали желаната от нас мивка ще е съвместима с пристранството е което разполагаме е ограничение което се сбъскваме доста често. Някои съветват, че преди да пристъпим към избора на дизайн за кухня може би трябва да се има в предвид и мивката която искаме да използваме. Целата е да се предвиди тъй нужното място за нея. 

В нашия магазин ще откриете мивки за всички размери на шкаф с които разполага вашата нова кухня. Предлаганите модели отгварят на модерния и съвременен дизайн съвместими с минималистичен, класически селки или стилно изчистен интериор. Кухненските мивки които ще откриете в Granitnimivki.bg са съвместими с размер на шкаф : 40 см , 45 см , 50 см , 60 см , 80 см така че няма място за притеснение ние сме помислили за това. 

Но ако сте решили вашата мивка да бъде монтирана в ьгъла тогава може да погледнете катагорията в която ще откриете богата гама от дизайн и универсалните ни нюанси който се комбинират просто перфектно с всяка кухня , изберете между черно, графит, сиво, бежаво и бяло. Кухненски мивки от гранит за ьглово вграждане са чудесен избор които позволява да използвате по-голямата часто от вашия плот. 

 

Ако имате съмнение във вашия избор или просто имате малко нужда от помощ, просто се свържете с нас и нашите експерти ще Ви дадът правилния съвет при избора на вашата мивка. 

Филтри
Подреди по