Социални Мрежи
КОЛИЧКА 0
продукта
Количката е празна
Каталог

Мивки по размер на шкаф

Цена
 лв.
 лв.
Марки
Цвят
Ширина на мивката
Брой корита
Отцедник
Форма на корито
Тип монтаж

Изберете вашата нова кухненска мивка от гранит по размера на вашия шкаф, бързо и лесно филтриране 

Всички ние гледаме кухненската мивка да отговаря на нашите изисквания по дизайн, размери, функционалност, цветове и много други. Но един от най-важните фактори при избора на новата ни Гранитна кухненска мивка е площа с която разполага нашия шкаф. Дали желаната от нас мивка ще е съвместима с пристранството е което разполагаме е ограничение което се сбъскваме доста често. Някои съветват, че преди да пристъпим към избора на дизайн за кухня може би трябва да се има в предвид и мивката която искаме да използваме. Целата е да се предвиди тъй нужното място за нея. 

В нашия магазин ще откриете мивки за всички размери на шкаф с които разполага вашата нова кухня. Предлаганите модели отгварят на модерния и съвременен дизайн съвместими с минималистичен, класически селки или стилно изчистен интериор. Кухненските мивки които ще откриете в Granitnimivki.bg са съвместими с размер на шкаф : 40 см , 45 см , 50 см , 60 см , 80 см така че няма място за притеснение ние сме помислили за това. 

Но ако сте решили вашата мивка да бъде монтирана в ьгъла тогава може да погледнете катагорията в която ще откриете богата гама от дизайн и универсалните ни нюанси който се комбинират просто перфектно с всяка кухня , изберете между черно, графит, сиво, бежаво и бяло. Кухненски мивки от гранит за ьглово вграждане са чудесен избор които позволява да използвате по-голямата часто от вашия плот. 

 

Ако имате съмнение във вашия избор или просто имате малко нужда от помощ, просто се свържете с нас и нашите експерти ще Ви дадът правилния съвет при избора на вашата мивка. 

Филтри
Подреди по