Социални Мрежи
Каталог

Кухненски смесители под прозореца

Мивка, монтирана под прозореца, е решение, което спечелва много семейства . Удобното му използване обаче изисква използването на подходящи акесоари . Малките размери на кухни или кухненски бокс често изискват необичайни решения при подреждането на пространството. Понякога единственото място, където можете да монтирате мивката, е точно под прозореца. Проблемът е да изберете правилният смесител, който няма да попречи при отваряне на прозореца. Едно от наличните решения е монтирането на сгъваема батерия на перваза.

Смесителите под прозорците за кухни с мивка, монтирана точно до прозореца. Тези модели се отличават преди всичко с функционален чучур, който може лесно да се сгъва. Дръжките за прозорци позволяват множество подредби на кухненското пространство, без да губят ергономичността си.

Кухненските смесители, монтирани на прозорци, позволяват удобно използване на мивката и смесителят, без да ограничават използването на прозореца. Те решават проблема с отварянето на врати на прозорци, например за почистване на прозорци или за проветряване на стаята. Благодарение на кранчето за прозорци можете напълно да използвате всички функции на мивката, без да губите достъп до прозореца и други кухненски уреди.

Специален кухненски смесител с опция под прозореца е функционално и практично решение. Тези моделите предлагаме смесители, които ще ви позволят да отворите прозореца свободно, дори ако мивката е точно до прозореца. Това е резултат от използването на сгъваем чучур, който ви позволява да скриете смесителят.

Практическата функция на смесители за прозорци върви ръка за ръка с тяхната здрава конструкция. Обковът е изработен от висококачествени материали. Това гарантира издръжливостта на оборудването и устойчивостта на удари, обезцветяване и температурни удари. Използването на такива материали прави смесителя под прозореца устройчив, което ще издържи години, дори и най-големите кухненски експерименти. Здравината, надеждността и издръжливостта се потвърждават от 2-годишна гаранция, която обхваща кухненските аксесоари в магазина ни.

Грижейки се за функционалността и надеждността на смесителя за под прозорци, не сме забравили и за дизайна на арматурата. Предложените модели се отличават с класически вид, благодарение на което могат да се използват в интериор, подреден във всеки стил. Те са подходящи както за стилизирани и антични кухни, така и за класически и ултрамодерни. Ние предлагаме смесители за прозорци в универсални цветове, съответстващи на цветовете на гранитни мивки. Това ви позволява лесно да съставите перфектния комплект. Смесителите за прозорци могат да се комбинират с кръгли, правоъгълни и квадратни мивки, те са функционално оборудване както в комбинация с малки мивки, така и такива с по -големи размери. Всяко решение ще създаде интересен визуален ефект, който ще украси всяка зона за измиване.

Смесителят под прозореца е монтиран в специален отвор, направен на повърхността на мивката. Мивките ни имат фабрично изработен монтажен отвор. Смесителят под прозореца е идеалното решение, ако не обичате компромиси в кухнята. Това означава, че не е нужно да се отказвате от функционалното кухненско обзавеждане и да се придържате към ограниченията, произтичащи от кухненското пространство. При нас  ще намерите смесители за под прозорци, които гарантират 100% функционалност, са естетически изработени, както и здрави и издръжливи.

Филтри
Подреди по