Социални Мрежи
КОЛИЧКА 0
продукта
Количката е празна
Каталог

Кухненски смесител със или без издърпващ чучур? Мнения и съвети

11 юли 2021
Кухненски смесител със или без издърпващ чучур? Мнения и съвети
Когато търсите добър кухненски смесител, може да се изненадате колко вида фитинги се предлагат на пазара. Можете да избирате между монтирани на стена смесител, смесители с две или една дръжка и чучур с различен обхват. На първо място обаче трябва да се има предвид, че кухненският смесител трябва да съответства на формата и размерите на мивката, а материалът му да е здрав и издръжлив.
 

КОЙ КУХНЕНСКИ Смесител с издърпан спрей? ПРОИЗВОДСТВЕНИ МАТЕРИАЛИ

 
В магазините се предлагат различни видове кухненски смесител с изтеглящи се чучури. Можете да избирате от много варианти: от класическия хромиран завършек, до цветовете, съответстващи на цвета на мивката: бежово, сиво, черно, бяло или графит .. Най-сигурното, стандартно и най-често използваното решение е да се съчетае цвета на кухненски смесител по цвета на мивката. Хората, които търсят по-необичайни комбинации, комбинират черен кухненски микс от гранит с бяла, сива или графитна мивка.
 
Благодарение на широкия достъп на кухненски смесител с издърпващ се чучур, фитингите могат да бъдат адаптирани към всякакъв тип мивка и към всеки стил на подреждане. Кухненският смесител модел 3000 с опростен и строг дизайн ще бъде идеален за модерни, скандинавски или минималистични кухни. Гранитният кухненски смесител модел 7000 с издърпващ се чучур е отличен избор за индустриални кухни, докато смесител модел 9000 ще пасва идеално на рустикален, традиционен, изтъркан шик или английски интериор.
 

ИЗВЕЖДАН КУХНЕН СМЕСИТЕЛ - ПРАКТИЧЕН ЛИ Е?

 
За да можете да прецените дали кухненският смесител с изтеглящ се чучур е практичен, първо трябва да знаете как работи. Издърпващият чучур на смесител означава, че душовата глава е подвижна. Той е прикрепен към прибиращ се маркуч, който може да има различен обхват. Стандартно кухненските смесители с издърпващ се чучур имат обхват 1-1,5 метра. Към края на маркуча на смесител е прикрепена специална тежест, което означава, че главата на акумулатора лесно се връща на мястото си, а издърпващият маркуч е скрит вътре в тялото. Чучурът в смесител може да бъде под формата на традиционен маркуч или пружина.
 
КУХНЕНСКИ смесител с изваден чучур: обратна връзка
Кухненски смесител с изтегляне е практично решение. Списъкът с неговите предимства е много голям. На първо място, издърпващият чучур ви позволява лесно измиване на хранителни продукти и труднодостъпна мръсотия. Благодарение на подвижния чучур, водната струя може да се отведе до труднодостъпни места. С изтеглящия се чучур можете да почиствате и големи предмети, които трудно се поставят в мивката. Така лесно можете да напълните с вода голяма купа, кофа, да изперете кални обувки, колела за велосипеди или градински инструменти.
 
КУХНЕН Смесител с издърпан изход в малка кухня
Противно на външния вид, кухненският смесител с издърпващ се чучур не е предназначен само за големи мивки. Този тип фитинги са чудесни и в малки кухни и пристройки, където доминират еднокамерни мивки. Трудно е да се побере голям съд, тиган или бутилки в такива. В този случай кранът с изваден чучур е незаменим. Тя ви позволява да пълните всеки съд с вода, а също и да ги измивате без излишни проблеми. Използвайки този тип чешма, дори малка кухненска мивка придобива няколко допълнителни функционалности.
 

НАЙ-ДОБРАТА КУХНЕНСКА МАШИНА С ИЗВЯЗАН ВОДИ - ВАШИЯТ ИЗБОР И ЦВЯТ

 
Модерните кухненски смесител с издърпващ се чучур са не само богат избор, от който са изработени и цветове. Заедно с изваждащия се чучур, който получавате, наред с други няколко вида водни струи (от силно концентриран до нежен спрей). Най-добрият кухненски кран с издърпващ се чучур е и този с вградени функции за пестене на вода.
 
КУХНЕН Смесител за изтегляне: Сглобяване
Инструкциите за монтаж на крана с изваден чучур не се различават от тези за стандартните фитинги. Когато купувате мивка от нас ТВОЯТ СТИЛ, отворът за смесител на мивката е готов. Батерията може да се постави и върху работния плот.
 

ИЗВЕЖДАНА КУХНЕНСКА БАТЕРИЯ: ЦЕНА

 
Цените на кухненските смесител с добро качество с изваден чучур започват от около 178-250 лв . Съвременните модели, които имат много допълнителни функционалности, обаче са с много по-висока цена. Можете да платите дори няколко хиляди злоти за дизайнерски фитинги.
 
Кухненските смесител с издърпващ се чучур са решение за хора, които търсят практичност и удобство в кухнята. Богат избор улеснява избора на модел, който отговаря на вашия индивидуален вкус и отговаря на мивката.