Социални Мрежи
Каталог

Промоции

Цена
 лв.
 лв.
Марки
Цвят
Ширина на мивката
Брой корита
Отцедник
Форма на корито
Тип монтаж

Промоционални комлекти гранитни кухненски мивки + смесител . 

Изберете сега Вашата Кухненска Мивка в комплект със Смесител, по този начин Вие пестите , но не губите от Нашето качество и здравна. Мивки за кухня от Гранит с невероятните 35 Години Гранация. Категорията е богата на различни варианти на любимите Ви модели мивки и съчетанията със смесители който са подходящи за модела според размери, цветове и функционалност. 

Имайки в предвид какъв размер мивка позволява вашия шкаф и вашето желание можете бързо и лесно, а и най-вече евтино да добавите последния щтрих към вашата нова кухня. Промоционалните комплекти са създадени от нашите специалисти с цел да облекчат до някъде вашата задача понеже сме запознати с тежеста която изпитвате когато извършвата ремонт,подмяна на съществъваща кухня или тепърва създавате нова. Казват че кухнята е душата на вашия дом затова всяка една домакиня се стреми да създаде съвършенство достойно за богиня каквато е тя самата. Ние от Гранитни Мивки Бг сме събрали в нашия онлайн магазин съваршенни кухненски мивки от гранит, чудесни кухненски смесители и незаменими компоненти и аксесоари с доказано качество вече в 13 Европейски държави част от които Германия, Австря, Италия, Словения.

Моля, ако изпитвате затруднения при избора на вашия прекрасен комплект кухненска мивка със кухненски смесител, не се колебайте и се свържете с нашите специалисти.

Филтри
Подреди по