Социални Мрежи
КОЛИЧКА 0
продукта
Количката е празна
Каталог

Мивки за Баня

Мивки за всяка баня - перфектни, красиви, функционални!

Интериорен стил, дизайн, естетика, но и практичност и функционалност. Много са критериите, които трябва да се имат предвид при закупуване на мивка за баня. В това няма нищо учудващо - подобен избор трябва да е много добре обмислен и да бъде предшестван от дълго търсене - от керамични продукти, през гранитни мивки, в различни форми, цветове, с различни възможности за монтаж. Вариантите са много, но ние сме убедени, че с GranitniMivki.BG определено ще намерите нещо за себе си!
 

Керамични мивки за баня - класика в жанра!

Керамичните мивки за баня се отличават с голяма здравина и издръжливост и това е голямото им предимство. Изработени са от най-качествените материали, което гарантира дълъг живот на закупения продукт. Повърхността, покрита с керамично покритие, не абсорбира миризми и предпазва цвета от обезцветяване, така че можем да се радваме на безупречното покритие на мивката дълги години. Освен това покритието на керамичните мивки е антибактериално, което предотвратява развитието на микроорганизми. Тези характеристики правят ежедневното почистване много лесно и не изисква много усилия и време. Сред керамичните мивки в нашата оферта клиентите на GranitniMivki.BG могат да изберат три нюанса - бяло, черно и антрацит (графит), предлагани в различни варианти на монтаж: окачена, вграден в плот или върху плот.
 

Гранитни мивки за баня - стилно и модерно решение

Гранитните мивки за баня са сравнително ново предложение, но невероятно модерно и практично!
 
Изработени са от перфектно подбрани пропорции кварцов пясък и смола, което ги прави изключително устойчиви на механични повреди (удари или надрасквания), обезцветяване, високи температури до 250 градуса по Целзий и термичен шок. Освен това хидрофобното покритие на гранитните мивки е проектирано по такъв начин, че да не абсорбира миризми и да отблъсква водните частици, благодарение на което капките могат да текат свободно, събирайки частици мръсотия. Тези характеристики правят гранитната мивка за баня лесена за почистване и много практична. Освен това самият гранит е много елегантен, вечен и универсален материал. Той ще се впише перфектно във всеки стил на баня, както класически, така и модерен, което го прави идеален избор за почти всеки интериор. Гранитните мивки за баня от GranitniMivki.BG са мивки за монтаж вържу плот или окачени / вградени под самия плот, които се предлагат в няколко варианта на цветове: Матово Черно, Интригуващ Сив Металик, Ефектен Метален Антрацит и почти Бял Алабастър.
 

Мивки за баня върху плот, висящи / окачени, вградени - видове монтаж на мивка за баня

Гамата от мивки за баня на GranitniMivki.BG включва мивки, предназначени за различни видове монтаж - върху плот, висяща / окачена и вграден в плот. Мивките за монтаж върху плот се характеризират с минималистична форма и ще работят добре както в големи бани, така и в малки бани. Предлагат се в два варианта - със и без преливник. Голямото предимство на плотовите мивки е техният лесен монтаж, който изисква само пробиване на дупка в плота, през която водата да се оттича. Мивките за баня за монтаж върху плота също има по-малко кътчета и цепнатини и труднодостъпни места, което прави поддържането им чисти изключително лесно. С монтирането на мивка за плот спестяваме място под шкафа, което може да се използва като място за съхранение на ежедневна козметика или почистващи препарати.
 
Окачените / висящи мивки за баня, т.е. тези, които се монтират на стената, са еднакво популярна форма за монтаж на мивки в бани и ще спечелят предпочитанията на хората, които ценят класическите, вечни решения. Особено важното е, че в моделите предлагани на GranitniMivki.BG има и окачени умивалници със специално профилирана форма, което е голямо удобство например за ползвател на инвалидна количка.
 
От своя страна мивките за баня вградени в плота, са много функционално решение, чието предимство е възможността да скриете непривлекателно изглеждащи елементи (напр. сифон) вътре в шкафа.
 

Правоъгълни, кръгли, квадратни - мивки за баня с различни форми!

В GranitniMivki.BG предлагаме на нашите клиенти мивки за баня в различни форми, видове и цветове. Квадратните и кръгли мивки за плот са идеални за по-малки бани, когато искаме да спестим място, без да правим компромис с дизайна. Кръглите и квадратни мивки са изключително естетични и ще се впишат в атмосферата на всеки интериор!
 
Елипсовидните и правоъгълните мивки за баня заемат повече място от кръглите и квадратните мивки. Въпреки това, те са идеални както за по-малки "интимни бани" така и за по-големи интериори, например в просторна баня.
Филтри
Подреди по