Социални Мрежи
Каталог

Какво трябва да знаете, преди да купите кухненска мивка ?

27 януари 2021
Какво трябва да знаете, преди да купите кухненска мивка ?

Когато избирате оптималната и правилната мивка за вашата кухня, първото нещо, което трябва да имате предвид, е цената и производственият материал. Освен това е важна и формата, която трябва да отговаря на нуждите на потребителите. В следващата статия се опитваме да обясним какво да обмислим, преди да купим кухненска мивка.

ФУНКЦИОНАЛНОСТ 

Първият въпрос, на който трябва да се отговори, е : колко голяма трябва да е мивката, от която се нуждаете? Ако живеете сами или като двойка, мивка с едно корито е достатъчна. Има място за няколко чинии и прибори за хранене. Ако сте притежател на съдомиялна машина, може да използвате мивката само за измиване на плодове и зеленчуци. Такъв модел без отцедник или ъглова мивка също са добри за малки кухни. Ако стаята трябва да бъде обзаведена с особено внимание към ергономичните аспекти, не си струва да губите място като изберете просторна мивка.

Ако обаче живеете с голямо семейство, несъмнено си струва да изберете по-голям модел кухненска мивка. Благодарение на двете корита мивката или едно голямо корито с отцедник ще се правя чудесно дори и при значителен брой съдове. Коритата в такива модели мивки са изключително просторни, дори когато се нахвърлят голям брой чинии, тенджери и прибори за хранене.

ДЪЛЪГ ЖИВОТ И КАЧЕСТВО 

Ако, от друга страна, искате да инсталирате мивка в кухнята си, която трябва да остане функционална в продължение на много години, трябва да изберете най-добрите решения. Често използваните керамични, алуминиеви мивки или мивки от полимер мрамор пожълтяват след кратко време, губят качества, което има отрицателен ефект върху външния вид, поне от естетическа гледна точка. Замяната на такива модели с нови на кратки интервали става все по-обезпокоително. Премахването и инсталирането на такава мивка може да причини главоболие. Ако обаче акцентът е предимно върху висококачествен дизайн, моделите от дърво или дървесен материал трябва да се обмислят особено добре при обзавеждането на кухнята. Няма съмнение, че комбинацията от дърво и вода като суровина може само сериозно да разочарова онези, които избират този тип - често скъпи - мивки.

Модел Кухненска мивка с едно, едно и половина или две корита, изработен от гранит, е едновременно практично и изключително атрактивно решение. Дълголетието в комбинация с атрактивната оптика гарантира на потребителя дълготрайна и надеждна функционалност.

Кухненските мивки изработени от 80% Гранитен Пясък и комбинация от скъпи и специални смоли прави този избор на мивка един от най-добрите и предпочитани от всички клиенти. Запомнете 80% Гранит и 20% Специални смоли , всички останали мивки с примеси и изкуствено добавени материали с много лош избор. Сега имате и възможноста да се възползвате от гранитни кухненски мивки с невероятен дизайн и превъзходно качество което разбира се се гарантира с ненадминатата 35 ГОДИШНА ГАРАНЦИЯ. 

Надяваме се да сме ви били полезни с тази информация, а за правилния избор може да разгледате нашите страхотни предложения на напълно достъпни цени. Изберете качествена кухненска мивка от гранит която ще ви служи дълго , ние ви гарантираме 35 години.