Социални Мрежи
Каталог

Как да се подреди минималистична всекидневна ?

25 януари 2021
Как да се подреди минималистична всекидневна ?

ПО-МАЛКО ОЗНАЧАВА ПОВЕЧЕ

Началото на минималистична кухня е изборът подходящи мебели. В такъв случай е по-добре, ако предната част на мебелите е напълно гладка и без изпъкнали дръжки. Също така трябва да се справите без множество стенни шкафове в полза на една или две стенни . Всичко това ще направи дори една малка стая да изглежда голяма. Получената по този начин площ гарантира, че дори и най-малката кухня има комфортна свобода на движение. Трябва да се помни, че въпреки всичко, ние създаваме стая, която трябва да запази пълната си функционалност. Следователно е съвсем естествено човек да използва вградени мебели за всеки домакински уред. В случай на много по-голям интериор обаче, трябва да изберете остров.

Аксесоарите, от които се нуждае минималистична кухня, са като солта в готвенето - достатъчна е само малка щипка.

Стая, освободена от цветните и сложни декорации, представлява квинтесенцията на този стил. В такъв случай можете да поставите две дизайнерски чаши или малък акцент, като зелено саксийно растение, на дъската на стената. Добра идея ще бъде също да инсталирате авангарден кран над мивката, който да подчертае модерния характер на интериора по фин начин. Всички елементи трябва да работят хармонично, тъй като добавянето на всякакви аксесоари, които се различават от останалите, може значително да наруши външния вид на минималистичната стая.

При разработването на проект е важно да се гарантира, че в обзавеждането се използват прости цветове. Сивите и кафяви тонове и гранитните елементи, или поне имитации на камък или дърво, ще докажат своята стойност тук. Развитието на такава кухня не само ще направи удоволствието да отседнете, но и ще се превърне в сърцето на цялата къща.