Социални Мрежи
КОЛИЧКА 0
продукта
Количката е празна
Каталог

Как да изберем цвета ?

18 януари 2021
Как да изберем цвета ?

Защо?

Това е така, защото условията на осветление и цветовете на кухнята влият пряко на цветовото представяне.

Поради тази причина цветът на една и съща мивка ще изглежда различно в хола и в нашата кухня. Не е новост, че различните видове продукти изглеждат по-добре на рафтовете на магазините, отколкото на крайното си място след покупката.

Друг аргумент е фактът, че не можем да свалим мивката от рафта и да я сравним с мебелите, които сме избрали. Така че не можем да разберем дали даден цвят ще съответства на нашите мебели точно както искаме.

Изборът на мивка въз основа на снимки в Интернет може да има още по-лош ефект. Цветовете на екрана на мониторите и дисплеите се показват по различен начин в зависимост от технологията на дисплея, неговите настройки, както и камерата и осветлението, използвани по време на фотосесията на продукта.

Да не говорим за филтрите и графичната обработка, които някои магазини поставят на своите снимки, за да направят продукта по-привлекателен и да скрият недостатъците му, може да се изненадаме, когато цветът на мивката, която поръчахме, изглежда напълно различен от този, който видяхме на снимката. Особено опасно е в онлайн магазините, които нямат галерия със снимки, получени от техните клиенти.

И така, кой е най-добрият начин да изберете цвета на мивката?
Най-добрият и в същото време най-удобният начин да изберете правилния цвят на кухненската мивка е да поръчате цветни мостри.

Поради формата им, можем да вземем цветни проби с нас почти навсякъде.

Следователно става възможно да сравняваме мостри с мебелите в нашия дом и да проверяваме дали даден цвят ще отговаря на мебелите, които сме избрали. В случай на онлайн покупка, това ще ни даде възможност да проверим дали цветът е точно същият като на снимките в магазина.

Можем да вземем цветни мостри с нас в магазин за мебели или в магазин за строителни отстъпки. Следователно е възможно да ги поставите върху плота, мебели, плочки, боя или домакински уреди.

Обобщение:
Ако цените правилната комбинация от цветове и вашият кухненски декор отразява вашия характер, попитайте за наличието на цветни мостри