Социални Мрежи
КОЛИЧКА 0
продукта
Количката е празна
Каталог

Доставка и Връщане

Доставка на стока

Бързо , лесно и сигурно доставяме нашите продукти до Вас. 

Срока за обработка и изпращане на поръчката които продукти са налични е в рамките на деня за поръчки направени до 15:00. Следователно Вие ще получите Вашата Кухненска Мивка и други стоки на следващия работен ден за населените места с офис на спедитора или според графика на разнос за места които се обслужват с мобилна станция.

Всички наши продукти са възможно най-сигурно опаковани и защитени от транспортни дефекти, но въпреки всичко пътуват с "Застраховка" , сигурност и доверие е в основата на нашата фирма. 

При получаване на стоката Ви съветваме да бъде отворена и прегледана в присъствието на служител от куриерската фирма за да бъде установено дали има транспртни дефекти или липса на продукти от Вашата поръчка. При транспортни дефекти съставете протокол със служителя. При лиспа на продутки се свържете с нас за уточнение какво липсва и как и кога ще го получите отново в присъствието на служителя на куриерската фирма или в техен обект. 

След получаване на стоката и напускане на обекта на куриерската фирма сигнали и жалби за транспортни дефекти няма да бъдат приемани поради отказа на курерските фирми да поемат условията по " Застраховка". 

След получаване на стоката и напускане на обекта на куриерската фирма сигнали и жалби за липсващи продукти няма да бъдат приемани поради невъзможността за доказване на тяхната достоверност и цел злоупотреба.

 

Връщане / замяна  на стока

Всяка закупена стока трябва да бъде върната в същия търговски вид и опаковка в който е получена. Правилно опакована и защитена от транспортни дефекти. Върнати стоки с нарушена или липсваща оригинална търговска опаковка както и повредени или дефектни стоки няма да бъдат приети. 

Всички документи включително касов бон издаден от нас или от круриерската фирма трябва да бъдат върнати. При поръчки с издадена фактура трябва да бъде приложено копие на касов бон или да бъде изпратена ясна и четлива снимка на info@granitnimivki.bg , а ние ще ви изпратим кредитно известие след приключване на обработката.

Всяка закупена стока може да бъде върната или заменена в срок 14 календарни дни от момента на приемане на пратката. 
Транспртните разходи по връщане и замяна се поемат от купувача.

Сумата заплатена (само за стоките без транспортни разходи и други ) ще бъде възстановена по банкова сметка предоставена от купувача. (Не носим отговрност за грешно предоставени банкови реквизити) 

Всички върнати кухненски мивки ще бъдат таксувани с такса от 15.00 лв с ддс за обратна обработка, проверка и складиране. Останалата част от сумата ще бъде възтановена по банкова сметка предоставена от клиента. 

Подробна информация за ползване на онлайн магазин Granitnimivki.BG може да откриете в страница Общи условия.

При възникнали въпроси и не яснота най-учитиво Ви молим да се свържете с нас за разяснение.