Социални Мрежи
КОЛИЧКА 0
продукта
Количката е празна
Каталог

Хромирани смесители

Цена
 лв.
 лв.
Марки
Цвят на Кухненския Смесител
Изтегляща се глава / чучур

Висококачествени хромирани смесители за кухненска мивка

 
Смесителите с хром са един от най-популярните избори при подреждането на кухненски интериор. Те перфектно съвпадат с всеки модел гранитни мивки Твоят Стил, представлявайки елегантно и интересно допълнение към зоната за миене. Хромните кухненски смесители са универсален избор - те се съчетават перфектно както с модерния кухненски дизайн, така и с по-традиционния. Те съответстват и на други аксесоари - дозатор за течност за миене на съдове или хромирана сифонна цедка.

 

Фитингите, предлагани в нашия асортимент, се отличават с високо качество на изработка. Твърдите, издръжливи материали осигуряват безпроблемна работа по време на интензивна употреба. Месинговият корпус от хромирани батерии е устойчив на механични повреди и корозия, също предпазва от покриване с грозни петна. Керамиката, използвана за направата на главата, е един от най-трайните материали. Хромираните смесители също са много лесни за поддръжка, така че поддържането на красивия им външен вид е безпроблемно. Всичко това прави фитингите и смесителите на Твоят Стил решение за години.

 

Ние също се грижим за високата ергономичност на нашите продукти. Хромираните кухненски смесители имат въртящ се чучур, който улеснява измиването на големи съдове и почистването на коритото на мивката. Асортиментът включва и хромирани модели с подвижен или гъвкав чучур. Нашите фитинги са допълнително оборудвани с удобна дръжка, позволяваща прецизен контрол на температурата и налягането на водата. Може да се монтира, като се има предвид комфортът на хората с дясна или лява ръка.

 

Предлаганите от нас стоманени кранове могат да бъдат монтирани в отворите за мивка, подготвени за тази цел или директно върху повърхността на работния плот. Самостоятелното сглобяване не е трудно, а комплектът включва инструкции и комплект свързващи маркучи. Смесителите с хром са покрити с 2-годишна гаранция за надеждност. Изберете класическо и елегантно решение! Свържете се с нас и ние ще разсеем всички съмнения и ще ви помогнем да изберете перфектния модел кухненски смесител за мивката.

Филтри
Подреди по