Социални Мрежи
КОЛИЧКА 0
продукта
Количката е празна
Каталог

Гранитни смесители

Цена
 лв.
 лв.
Марки
Цвят на Кухненския Смесител
Изтегляща се глава / чучур

Стилни кухненски смесители от гранит


Смесителите от гранит Твоят Стил са комбинация от стилен дизайн, функционалност и висока издръжливост. Богат избор от модели в класически цветове позволява перфектно съвпадение с мивката и създаване на стилен, последователен комплект. Нашите продукти снабдени с висок клас аератор и издърпващ се чучур са идеални за гранитна мивка с една и половина или две корита. От друга страна, смесителите със статично ниво на аератора са идеалното решение за еднокамерни мивки, но не само.

 

Здравите и функционални дръжки за пускане/спиране и регулиране на температурата на водата, могат да се поставят в различни конфигурации - отгоре, отстрани или отпред, което дава възможност за интуитивно и удобно измиване. Кухненските фитинги са изключително устойчиви на повреди и надрасквания, а покритието им гарантира, че на повърхността няма никакви петна и пръстови отпечатъци. Нашите смесители могат да бъдат монтирани на мивката, но също и директно на повърхността на работния плот. Профилите на чучури с различни форми дават възможност за адаптиране на отделните модели към различни кухненски дизайни. Заоблени, те се съчетават перфектно с много кухненски аранжировки, както класически, така и модерни. Кранове с чучур с геометрични форми идеално се вписват в модернистичната атмосфера.

 

Класически цветове като бял, бежов, сив или тъмен графит предлагат безкрайни възможности за съчетание. Хромираните елементи са съчетани по цвят с всички други аксесоари, предлагани в нашия магазин: сифон с автоматична запушалка или дозатор за течности. Стилен кухненски микс от гранит е нещо повече от елемент на кухненското оборудване. В зависимост от концепцията за аранжировка, тя може да бъде идеално съчетан елемент от цялото или да бъде неговият главен герой. Ако имате нужда от информация за нашите продукти - моля, свържете се с нас!

Филтри
Подреди по