Социални Мрежи
Каталог

Outlet - ПРОМО

Цена
 лв.
 лв.
Марки

Гранитни мивки

Кухнята – мястото, където минава голяма част от времето на всяка домакиня. И мястото, от където се носи прекрасен мирис на прясно изпечени курабийки или невероятно вкусни ястия, приготвени с усърдие и голяма любов. Макар и скрита от погледите на гостите, всяка домакиня се стреми да си осигури удобствата, от които се нуждае. Плотове, мивки, кухненски електроуреди – всичко трябва да бъде на ниво. Така тя се чувства в свои води, в които ѝ е невероятно лесно да плува.

Макар и преди четвърт век да не се отделяше особено внимание на кухнята, както на всички останали помещения, сега нещата са много по-различни. Удобствата, които непрекъснато ни се предлагат, ни карат да желаем все повече и повече. Някогашните дървени шкафове бяха заменени от красиви и практични шкафчета в различни цветове, които да отговорят на изискванията на интериора. А мивките – те бяха резултат от усилията на майстор, който да направи коритото, да налепи плочките и едва тогава да можете да я ползвате. Сега всичко това е лесно – отивате, избирате, купувате, монтирате и вече е готова за ползване. Честно казано, дори не е нужно и да ходите някъде – можете да поръчате онлайн и всичко ще бъде доставено до прага на дома ви. А разнообразието от мивки е голямо – различни материали, различни размери, различни цветове. Със сигурност изборът ви ще бъде труден.

Гранитните мивки – все по-предпочитано решение за кухнята

Разглеждайки нашите предложения за мивки, няма как да не попаднете на тези от гранит. И няма как да не бъдете впечатлени от вида им – те изглеждат толкова стилни и се вписват идеално в интериора на всяка кухня. Дали обаче само красотата им ги прави толкова предпочитани в последно време? Не, разбира се. Те имат и още много други преимущества, които смятаме, че ще ви бъдат интересни и ще засегнем в следващите редове.

На първо място кухненските мивки от гранит са предпочитани заради изключителната устойчивост на материала, използван при направата им. Продуктите, направени от гранит са невероятно устойчиви както на студ, така и на топлина, а това прави този уникален материал много подходящ за направата на кухненски мивки. Дори и появата на някоя и друга драскотина в процеса на експлоатация, не бива да ви притеснява. Необходим е много силен удар по повърхността им, който ще доведе неизбежното – тяхното счупване.

Не само много здрави, но и уникално красиви – това са кухненските мивки от гранит. Идеално се вписват в интериора дори и на най-луксозните кухни и успяват да задоволят вкуса и на най-претенциозните домакини. Независимо дали сте заложили на дървеното обзавеждане на вашата кухня, или сте предпочели съвременните продукти от ПДЧ, една гранитна мивка в подходящ цвят е всичко, от което се нуждаете.

И не на последно място, тъй като вече заговорихме за цветовете, в онлайн магазин granitnimivki.bg ви очаква богата цветова гама на продуктите. Можете да избирате измежду няколко цвята. Не е задължително мивката да е бяла, нали? Споделяте ли това наше мнение? Ако сте съгласни с него, какво ще кажете за черно, сиво, мраморно или бежово? Страхотно е, нали? Но нека не забравяме и всички онези, които залагат на класическото бяло при избора си на мивка. Те също могат да се радват на богатото разнообразие, което им предлагаме.

Какво прави гранитните мивки толкова уникални

Изключителна здравина, красив дизайн, разнообразие от цветове – всичко това са неоспорими факти, но едва ли има домакиня, която иска цялото ѝ време да преминава в търкане на мазнините по повърхността. Лесното почистване на гранитните мивки не бива да се пренебрегва. Та това ви спестява не само време, но и усилия. При съвсем леки замърсявания водата и препарат за съдове биха могли да ви бъдат от полза. При по-сериозните почиствания топлата вода и специално предназначен за целта препарат са ви напълно достатъчни, за да се справите дори и с най-упоритите замърсявания.

А нека ви разкажем и за още нещо, което със сигурност ще ви допадне. Част от моделите ни се предлагат с двойно корито. То в голяма степен улеснява миенето на съдове, но също така изпълнява и различни други функции. На първо място, със сигурност ще можете да спестите от работното пространство на плота. А защо да не го използвате при размразяването на храна? Добре измислено, нали? Второто отделение, дори и малко по размери, носи множество ползи за всяка домакиня, сами ще се убедите в това. Благодарение на него, около мивката винаги ще изглежда чисто и естетично.

Може ли всеки да си позволи да има гранитна мивка

Да, разбира се. Ако можем да наречем това инвестиция, смятайте, че наистина сте инвестирали добре средствата си. Освен всички предимства на този невероятен продукт, можете да разчитате и на 35-годишната гаранция, която ви предлагаме. Някоя от уникалните мивки с антибактериално покритие може да бъде ваша на супер цена. Да, точно сега, възползвайте се от промоцията ни по повод Black Friday, при която можете да закупите своята гранитна мивка на страхотна цена с до 60% отстъпка от редовната цена.

Сега е моментът, не го изпускайте. Разгледайте нашите предложения от редовни мивки без дефекти или останалите единични бройки, които предлагаме на вниманието ви. Възползвайте се от супер цената, на която можете да грабнете своята гранитна мивка само СЕГА! Въобще не се колебайте, а действайте! Гарантираме ви, че при закупуването на нашите продукти, сте направили една от най-добрите си инвестиции.

Нашите експерти ще ви бъдат полезни при избора на вашата нова гранитна мивка. Ще ви съдействат при избора на размер, цвят и вид, така че да останете напълно удовлетворени от покупката си.

А що се отнася до цената, възползвайте се от големите намаления, които ви предлагаме, за да получите удобството и качеството, което всеки от вас заслужава. Black Friday е една уникална възможност, която не бива да изпускате. Възползвайте се от супер цените, които ви предлагаме. Вземете най-доброто, което заслужавате. Само сега и само тук можете да имате тези уникални продукти на невероятни цени. Не изпускайте шанса, очакваме ви!Филтри
Подреди по