Социални Мрежи
Каталог

Графитни кухненски мивки

Цена
 лв.
 лв.
Марки
Цвят
Ширина на мивката
Брой корита
Отцедник
Форма на корито
Тип монтаж

Научете повече за Кухненските гранитни мивки предлагани в Графитен цвят !

Интериорът привлича вниманието чрез използването на оригинални решения. Ние вярваме, че кухненското оборудване може да бъде красиво проектирано и едновременно изключително функционално. Ето такава е графитната кухненска мивка предлагана от нас, която идеално допълва декора на всяка кухня. Можете да изберете специален смесител в същия цвят или да изберете екстравагантни, контрастни нюанси.

Кухненската Мивка в графитен цвят ще бъде чудесно допълнение към скандинавския стил, особено нейното разнообразие - тъмно северно, в което върховно властват тъмни, приглушени цветове. Любителите на модерния кухненски дизайн, който може да включва минималистичен или индустриален стил, също може да се интересуват. Графитната мивка от гранит за кухня се съчетава добре с материали като камък, сурово дърво и дори архитектурен бетон. Малко въображение е достатъчно, за да създадете последователна кухненска подредба, която ще ви радва дълги години.

Нашата широка гама е съобразена с нуждите на нашите клиенти. Малки мивки с едно корито за кухня, като Женева или Рига, работят добре в кухни и малки кухненски боксове. Моделите Барселона, Сан Франциско, Ибиза и Прага са допълнително оборудвани с отцедник, който позволява удобно изсушаване на измитите съдове. Мивки с едно корито и половина - Ню Йорк, Мадрид, Сидни или Севиля - съчетават правилния размер и функционалност, а за собствениците на по-големи кухни и любителите на готвенето препоръчваме модели кухненски мивки с две корита като Копенхаген или Берген. Може би ще се интересувате от необичайни решения, които със сигурност включват ъгловите мивки Монако или Катания?

Нашите гранитни мивки за кухня са изработени от най-висококачествен гранитен агрегат и смола, благодарение на което графитните мивки са устойчиви не само на обезцветяване и петна, но и на механични повреди и внезапни температурни промени. Всяка мивка предлагана на Granitnimivki.bg е обогатена с антибактериална формула на световния лидер ULTRA-Fresh, която предотвратява размножаването на вредни гъбички и бактерии и намалява неприятните миризми. За да допълните практичността на вашата гранитна кухненска мивка можете също да изберете дозатор за сапун или течност за миене на съдове, който се предлага в шест цвята.

Филтри
Подреди по