Социални Мрежи

Графитни мивки

Интериорът привлича вниманието чрез използването на оригинални решения. Ние вярваме, че кухненското оборудване може да бъде красиво проектирано и едновременно изключително функционално. Ето такава е графитната кухненска мивка предлагана от нас, която идеално допълва декора на всяка кухня. Можете да изберете специален смесител в същия цвят или да изберете екстравагантни, контрастни нюанси.

Мивката в графитен цвят ще бъде чудесно допълнение към скандинавския стил, особено нейното разнообразие - тъмно северно, в което върховно властват тъмни, приглушени цветове. Любителите на модерния кухненски дизайн, който може да включва минималистичен или индустриален стил, също може да се интересуват. Графитната мивка се съчетава добре с материали като камък, сурово дърво и дори архитектурен бетон. Малко въображение е достатъчно, за да създадете последователна кухненска подредба, която ще ви радва дълги години.

Нашата широка гама е съобразена с нуждите на нашите клиенти. Малки еднокамерни мивки, като Женева или Рига, работят добре в кухни и малки кухненски боксове. Моделите Барселона, Сан Франциско, Ибиза и Прага са допълнително оборудвани с отцедник, който позволява удобно изсушаване на измитите съдове. Мивки с едно корито и половина - Ню Йорк, Мадрид, Сидни или Севиля - съчетават правилния размер и функционалност, а за собствениците на по-големи кухни и любителите на готвенето препоръчваме модели с две корита като Копенхаген или Берген. Може би ще се интересувате от необичайни решения, които със сигурност включват ъгловите мивки Монако или Катания?

Нашите продукти са изработени от най-висококачествен гранитен агрегат и смола, благодарение на което графитните мивки са устойчиви не само на обезцветяване и петна, но и на механични повреди и внезапни температурни промени. Всяка мивка предлагана на Granitnimivki.bg е обогатена с антибактериална формула на световния лидер ULTRA-Fresh, която предотвратява размножаването на вредни гъбички и бактерии и намалява неприятните миризми. За графитни мивки можете също да изберете дозатор за сапун или течност за миене на съдове, който се предлага в шест цвята.

Филтри
Подреди по