Социални Мрежи
КОЛИЧКА 0
продукта
Количката е празна
Каталог

Голямата мивка предлага повече възможности и предимствата

7 декември 2020
Голямата мивка предлага повече възможности и предимствата

ЗА ПРОФЕСИОНАЛИ ГОТВАЧИ

На първо място, просторната мивка дава възможност да миете най-големите кухненски прибори с мигане на око, докато приготвяте ястия. Саксии с обем от няколко литра или тави за печене и форми за печене могат лесно да се поберат в такова дъкбоко корито. Приборите могат лесно да се поставят под водната струя за бързо и цялостно изплакване.

Поставянето на голям брой съдове в голямото корито след хранене няма да блокира използването на мивката. Големите корита позволяват неограничено използване на вода, въпреки чиниите, чашите и приборите за хранене.

И ЕЛЕГАНТЕН ИНТЕРИОР

Въпреки външния вид, дълбоките камери не означават, че мивката заема много място в кухнята. Предлаганите на пазара модели кухненски мивки са предназначени предимно за използване на наличното пространство. Следователно ръбовете на такава мивка често са проектирани дискретно и имат относително тънка форма. Освен това мястото за монтаж не заема никакви допълнителни ценни сантиметри.

Също така си струва да се спомене, че големите корита в съвременните решения не причиняват загуба на пространство в основния шкаф. Поради специалната конструкция сифонът може да бъде положен по такъв начин, че пространството под мивката да може свободно да се използва за съхранение на почистващи препарати и кошче за отпадъци.

Благодарение на всички тези предимства можете да инсталирате изключително практични големи мивки във вашата кухня, без да разваляте визуалния облик на стаята. Благодарение на оптималната конструкция и подходящи материали можете да се насладите на функционалността и оптичния ефект.