Социални Мрежи
Каталог

Гъвкави смесители

Цена
 лв.
 лв.
Марки
Цвят на Кухненския Смесител
Изтегляща се глава / чучур

Научете повече за смесителите с гъвкав чучур


Кухненските смесители с гъвкав чучур са визуално ефективни решения и в същото време се отличават с висока ергономичност при ежедневна употреба. Моделите на смеситли, предлагани в офертата на Твоят Стил, перфектно отговарят на всякакъв вид гранитна мивка. Ние предлагаме смесители с гъвкав чучур в елегантен, черен цвят и класически хромиран. Универсалните цветове на нашите смесители улесняват съчетаването на всеки кухненски стил, както модерен, така и класически.

 

Кухненски смесител с извит чучур също е чудесен избор за хора, които искат солидно кухненско оборудване от години. Фитингите Твоят Стил са изработени от най-качествените материали, за да издържат на интензивна употреба. Месинговият корпус на батерията е устойчив на механични повреди, обезцветяване и резки промени в температурата. На свой ред главата е направена от един от най-трайните материали - керамика. Смесителите с гъвкав чучур се поддържат лесно - за това са достатъчни прости процедури за грижа.

 

Ние особено се грижим нашите продукти да осигуряват висок комфорт на работа. Това е възможно благодарение на монтирането на смесител с гъвкав чучур. Той позволява удобно изплакване на големи съдове или хранителни продукти, както и лесно и бързо почистване на коритата на мивката. В допълнение, смесителите за кухня Твоят Стил имат удобни дръжки, които ви позволяват да контролирате температурата и налягането на водния поток по интуитивен начин. Силно ергономичните смесители ще направят ежедневните задачи в кухнята по-ефективни и по-бързи.

 

Твоят Стил предлага няколко модела смесители с гъвкав чучур, които се различават по форма, цвят, височина и обхват на чучура. Богатият избор ви позволява да съобразите идеално смесителите с размера на мивката. Самостоятелното сглобяване на нашите продукти е много лесно, а продаваният комплект включва инструкции и необходимите маркучи за свързване. Струва си да изберете правилните кухненски аксесоари за мивка, например дозатор за течности, който ще завърши целия дизайн на зоната за измиване. Ако не знаете кой кухненски смесител ще пасне на вашата мивка или имате съмнения относно нашия продукт, свържете се с нас - ние ще ви помогнем да намерите най-доброто решение за вашата кухня!

Филтри
Подреди по