Социални Мрежи
КОЛИЧКА 0
продукта
Количката е празна
Каталог
  • Начало /
  • Фрезовани отвори и отвор в плота

Фрезовани отвори и отвор в плота

Фрезовани отвори и отвор в плота

Очакваме все повече и повече от кухненските мивки. Те трябва да бъдат перфектни - естетични, практични и функционални. Тези функции не са лесни за комбиниране. Мивките с фрезовани дупки обаче успяват да го направят. Какво са те? За кои кухни са подходящи?

Какво представляват мивките с фрезовани дупки?

Мивката с фрезовани отвори е първокласната. Отличава се с невероятна естетика и перфектна адаптация към нуждите на потребителя. Тя се различава от обикновената традиционна кухненска мивка по това, че се получава без изрязани отвори за сместиеля, сифона или дозатора. Тези дупки трябва да направите сами в съответствие с приложените инструкции. В фрезованите мивки можете да направите от 2 до 4 дупки - в зависимост от модела на мивката.

Защо мивката с фрезовани дупки е привлекателна?

На пръв поглед изглежда, че мивката с фрезовани дупки е „по-лоша“ от традиционните. В крайна сметка трябва да направите дупки сами с бормашина или перфоратор. В действителност обаче, с малко повече монтажни работи, трябва само да пробиете толкова дупки в мивката, колкото всъщност имате нужда. В резултат на това заедно с мивка с фрезовани отвори се получава много висока гъвкавост в дизайна на кухнята. На практика това означава, че можете да решите отстрани да монтирате уливника за чиний  или да изберете къде ще се монтират смесителя и допълнителните аксесоари като копче за сифон или дозатор за течности. Тези добавки вече не трябва да са обърнати към смесителя. В случай на традиционна мивка, дупките се правят фабрично в номера, предоставен от производителя. Повечето модели имат два отвора - един за батерията, другата за копче или дозатор. Ако някой от отворите не се използва, той трябва да бъде покрит. За това се използва капачка, която макар и спретнато и естетично, все още се вижда и разрушава дизайна на зоната за измиване.

 

Кухненска мивка без фрезовани отвори с традиционни капачета

Традиционно решение с капачка

Кухненска мивка с фрезовани отвори без излишни дупки по мивката

Мивка с фрезовани дупки е идеалното решение за любителите на дизайна. Предлага интересни опции за подреждане на зоната за измиване, съобразени с вашите нужди. Благодарение на него не е нужно да се притеснявате, че дизайнът на мивката е нарушен от метални тапи или други елементи в цвят, различен от мивката.

Използвайте ръководството предоставено от нас в кашона,за да научите как безопасно и правилно да пробивате дупки.

Всички възможни отвори за всеки модел са включени в техническият чертеж

 

Подробна инструкция как може да създадето отвори може да изтеглите тук - ИЗТЕГЛИ

 

Как да изрежете отвор на мивката в плота

Мивките с фрезовани отвори са перфектен избор за гъвкав и естетичен дизайн. Следвайте тези стъпки, за да изрежете отвора:

  1. Получаване на шаблона: Всяка мивка идва с реален размер шаблон.
  2. Очертание на отвора: Поставете шаблона върху плота и очертайте контурите.
  3. Рязане на отвора: Използвайте подходящ инструмент (например циркулярен трион) за изрязване по очертанията.
  4. Монтаж: Поставете мивката в изрязания отвор и монтирайте допълнителните аксесоари.

Подробна инструкция и видеоръководство може да намерите тук .

 

/media/dev/kuhnenski-mivki-ot-granit-oshe-ot-purvite-redove-na-dneshnoto-chetivo-she-vi-razkriem-osnovnata-mu-ideya-_-sravnenie-na-dvata-osnovni-vida-kuhnenski-mivki-she-polozhim-osnovite-na-tozi-tekst-po-tozi-nachin-za-da-mozhete-ya.pdf

 

Препоръчваме да използвате професионално оборудване и защитно облекло.