Социални Мрежи

Често задавани въпроси (FAQ)

Мога ли да предоставя работно място като адрес за доставка?

Разбира се. Като коментар на доставка посочете къде очаквате да бъде в делничните дни от 08:00 до 17:00 часа. Това ще позволи бърза доставка на закупената мивка. 

Какво се случва, когато куриерът не ме намери у дома или посочения адрес?

В такава ситуация куриерът е длъжен да ви се обади, за да се разберете за нова дата за доставка. Следващият опит за доставка обикновено се извършва на следващия ден. Ако е невъзможно свързването с вас , поръчкара ви  може да бъде оставена в най-близкия офис на куриерската фирма. 

Мога ли да проверя съдържанието на моята пратка, преди да платя сумата на куриера ?

Ако мивката е поръчана с наложен платеж, в съответствие с транспортните компании, пратката може да бъде отворена само след плащане на куриера или ако има добавена опция тест и преглед може да е отворите. В случай на повреда, след отваряне на пакета, моля свържете се с нас по телефона или имейл и изпратете снимка на повредата.

Какво да направите в случай на повреда на кухненската Ви мивка ?

Всички изпратени от нас кухненски мивки са внимателно опаковковани. Независимо от това, моля, отворете кашона в присъствието на куриера и проверете дали поръчката не е повредена. В случай на повреда на мивката или друго несъответствие на поръчаните продукти, моля, напишете за повреда към куриерската фирма. Този документ ще бъде основата за жалбата. Протоколът трябва да бъде съставен в присъствието на куриера след проверка на състоянието на продукта. Ако се съмнявате в процедурата, моля свържете се с нас незабавно. В случай, че мивката ви бъде доставена извън работното време на магазина, моля свържете се с нас по имейл с подробна информация за щетите.

Какво се случва, ако времето за обработка на поръчката се удължи?

Обикновено поръчките се обработват в рамките на 2 работни дни от датата, на която плащането се кредитира по банковата сметка.Вие ще получите обаждане от наш служител за потвърждение ако е с наложен платеж пратката при получаване. Има обаче ситуации, когато времето за изпълнение на поръчката се удължава по независещи от нас причини. В такива случаи се опитваме да определим приблизителната възможна дата на доставка.

Как мога да направя поръчка за кухненска мивка ?

В Твоят СТИЛ поръчките се приемат само по електронен път или на +389 879264709. За да поръчате кухненска мивка, е необходимо да попълните и изпратите данни за покупка или да ни ги продиктувате . Показва се след добавяне на избрания модел мивка в кошницата. В отговор на направената поръчка ще бъде генериран индивидуален номер, който ще бъде потвърждение на поръчката ви.

Може ли отцедникът на кухненската мивка да се върти за дясната или лявата страна ?

Нашите кухненски мивки могат да бъдат монтирани както от лявата, така и от дясната страна, или такак наречените обръщаеми.Дали самата кухненска мивка или моделите с отцедник, свободата е във вашите ръце, Монтирайте вашата кухненска мивка по ваше желание. Предварително фрезовани отвори позволяват монтирането на смесителя от двете страни на гранитната мивка. Неизползваните отвори си оставата ти и при нужда бързо и лесно може да си направите допълнителен отвор за кухненски аксесоар към вашата гранитна мивка.

Покритието на Кухненските Мивки Гланц или Мат е ?

Кухненските мивки от гранит предлагани в нашият онлайн магазин са изработени от най-висококачествени материали, при производството се използват качествени отцветители за постигане на изумителните ни цветове. Финишът на гранитната мивка е Матово покритие което запечатва и предпазва вашата мивка. Сега вече кухненската мивка е завършена и готова за Вас.

Как да монтираме сифона за кухненска мивка ?

Сифонът се монтира на кухненската мивка, когато тя вече е монтирана на/под плота. Инсталирането е лесно и можете да го направите сами. Заедно с вашата гранитна мивка ви изпращаме подробни инструкции за монтиране. По време на него не забравяйте да монтирате всички уплътнения и да затегнете внимателно. В нашия блог ще намерите подробен видео урок, който представя поетапни монтиране на сифон за кухненска мивка.

Как се монтират кухненски мивки Твоят СТИЛ ?

Кухненските мивки "Твоят СТИЛ " са модели за монтаж върху полот и за вграждане под плот. Това означава, че те се монтират в предварително подготвен отвор в работния плот. Отворът се прави въз основа на шаблона, който ще намерите в кашона на мивката ви с формат А2 или контурите на мивката. Краищата на отвора трябва да бъдат облицовани със силикон и след това да притиснете мивката към плота. Следващата стъпка е да премахнете излишния силикон с мокра кърпа. Единственото, което остава да направите за монтирането на кухненската Ви мивка, е кухненският смесител и избраните аксесоари. Целият процес на сглобяване е прост и можете да го направите сами. Като сте готови с монтирането споделете с нас Крайния резултат.

 

Могат ли да се монтират кухненски мивки в ъгловите шкафове?

За хората, които искат да монтират кухненска мивка на ъглов шкаф, ние предлагаме модели, специално проектирани за това.За да се улесним монтирането на мивката ви , всеки продукт включва подробности ,  технически чертежи с необходимите спецификации и инструкции за монтаж на гранитната мивка, кухненският смесител и кухненсите аксесоари. Ако въпреки всичко срещтнете затруднение с монтажа се свържете с нас. Нашият екип с най-голямо удоволствие ще Ви съдесйтва. 

Безопасни ли са за здравето гранитните мивки предлагане от Твоят Стил ?

Всяка от нашите гранитни мивки за кухня отговаря на стандарт за качество -EN 13310: 2005 и са сертифицирани от Националния институт по хигиена. Това означава, че продуктите са напълно безопасни и екологични. За по-голяма защита всички наши мивки са обогатени със световно известната антибактериална и противогъбична формула на ULTRA-Fresh. По този начин ние сме сигурни че, Вие получавате напълно сигурен и безопасен продукт, дори и за най-малките членове на вашето семейство.

Дали мивката наистина ще издържи 35 години?

Висококласните материали, най-съвременна технология на производсво, отдаденост и страст към кухненските мивки съчетани с подходяща грижа, гарантират, че кухненската мивка Твоят СТИЛ ще бъде траен кухненски приятел. Благодарение на използваната технология, регенерацията на предлаганите мивки е много проста - в 99% от случаите е достатъчено само да почиствате гранитната мивки.

Мога ли да поръчам допълнителен отвор в мивката?

Всички Кухненски Мивки предлагани от нас са с подготвени фрезовани отвори, което Ви дава уникалната възможност вие сами да определите къда да бъдат отворите за кухненски смесител и кухненски аксесоари. И това може да го направите когато получите вашата кухненска мивка и помислите как най-точно и правилно да се направят отворите. Защото разликата при поръчка на мивка от интернет или магазин е едно и съвсем друго е когато е във вашият дом. Когато определите отворите с леко почукване или с разпробиване от вътрешната страна ( отнема до 5мин при първи допир с такава дейност) с бор корона. Лесно и Бързо което може Вие да свършите, ако не сте сигурни оставете тази част на вашия кухненски монтажник.

Можете ли да си купите мивка без отвор за смесител ?

Да напълно възможно е, за нас допулнителните и ненужни отвори в кухненската мивка са излишни и не функционални. Ние произвеждами гранитните мивки по най-съвременни технологии които ни позволяват да произвеждаме кухненските мивки с предварително фрезовани отвори. Тази опция ви позволява Вие или Вашият кухненски монтажник да направи отвори бързо и лесно ( с почукване или до разпробиване ). Сложете край на ненужните отвори и излишните капачета по вашата мивка. Оставете изчистен и стилен дизайн като изберете кухненски мивки Твоят Стил.

Може ли съдомиялна машина да бъде свързана към автоматични сифони ?

Автоматичните сифони "Твоят СТИЛ " позволяват лесно да се инсталират външни устройства като съдомиялна или перална машина. Сифонът има странична връзка, която позволява лесно и безаварийно свързване. Чрез сифоните предлагани на онлайн магазина granitnimivki.bg вие може да сте спокойни че, избирайки тях вашата кухненска мивка и периферните уреди ще бъдат свързани точно и правилно към канализацията. Изберете спокойствие, изберете Твоят Стил. 

Какво е автоматичен сифон?

Автоматичен сифон. Това е копче, монтирано в горната част на мивката, което се използва за затваряне / отваряне на дренажния отвор. Благодарение на него няма нужда да намокряте ръцете си, за да източите водата от корито на мивката. Автоматичните сифони са съобразени с всеки от моделите на мивката ни ,при поискване ние можем да направим отвор в корито, което позволява лесното инсталиране.

Какви аксесоари могат да бъдат добавени за гранитна мивка ?

Можете да съчетаете гранитни мивки с кухненски аксесоари, които помагат при изпълнението на ежедневните задачи и организират външния вид на зоната за миене. Нашият магазин предлага антибактериална формула, течни дозатори за съдове и автоматични сифони.Всички тези продукти са съвместими с всеки от нашите модели мивки.

Каква е устойчивостта на надраскване на кухненските мивки Твоят Стил ?

Кухненските Мивки "Твоят СТИЛ" са , устойчиви на драскотини, механични повреди и високи температури. С инсталирането на гранитна мивка можете лесно да извършвате всички кухненски дейности в нея. Това се дължи на използваните висококласни материали и най-модерни технологии на производство. Всеки от нашите модели гранитна мивка е с 35-годишна гаранция за качество. Бъдете спокойни за вашата гранитна мивка избирайки Твоят Стил и кухненските аксесоари предлагани в нашия онлайн магазин.

От какво са направени гранитните мивки Твоят СТИЛ ?

Кухненските мивки "Твоят СТИЛ " са изработени от съвременни композитни материали. Мивките "Твоят СТИЛ " са изработени от смлян гранит (кварц) и висококачествени полиестерни смоли. Благодарение на използването на тези материали можем да гарантираме, че те ще бъдат устойчиви, издръжливи и елегантни в вашите кухни.

Предлаганите мивки внос ли са от Китай или Турция?

Мивките ни са продукти изработени в Европейския Съюз за "Твоят СТИЛ".  В "Твоят СТИЛ " се грижим за отговорната верига на доставки и екологичността на използваните материали.

Как се почиства Кухненска Мивка от Гранит ?

Правилната грижа ви позволява да поддържате добрия вид на мивката в продължение на много години.
Грижата за мивката всеки ден е проста и не изисква много време.
След приключване на работата е достатъчно да изплакнете камерите с вода и да ги избършете на сухо. Ако мивката влезе в контакт с оцветители (например вино или цвекло), измийте повърхността бързо. Почистващите средства за гранитни мивки, които можете да закупите в нашия магазин, също могат да помогнат в ежедневните грижи. Те позволяват почистване, осигуряват хигиена на мивката и елиминират бактериите и остатъците от храна.

Ако имате проблем или въпрос свързан с предлаганите от нас продукти или услуги и не намирате
неговото решение сред изброените по-горе, ще се радваме да се свържете с нас