Социални Мрежи

Често задавани въпроси (FAQ)

Мога ли да предоставя работно място като адрес за доставка?

Разбира се. Като коментар на доставка посочете къде очаквате да бъде в делничните дни от 08:00 до 17:00 часа. Това ще позволи бърза доставка на закупената мивка. 

Какво се случва, когато куриерът не ме намери у дома или посочения адрес?

В такава ситуация куриерът е длъжен да ви се обади, за да се разберете за нова дата за доставка. Следващият опит за доставка обикновено се извършва на следващия ден. Ако е невъзможно свързването с вас , поръчкара ви  може да бъде оставена в най-близкия офис на куриерската фирма. 

Мога ли да проверя съдържанието на моята пратка, преди да платя сумата на куриера ?

Ако мивката е поръчана с наложен платеж, в съответствие с транспортните компании, пратката може да бъде отворена само след плащане на куриера или ако има добавена опция тест и преглед може да е отворите. В случай на повреда, след отваряне на пакета, моля свържете се с нас по телефона или имейл и изпратете снимка на повредата.

Какво да направите в случай на повреда на мивката ви ?

Всички изпратени от нас мивки са внимателно опаковковани. Независимо от това, моля, отворете кашона в присъствието на куриера и проверете дали поръчката не е повредена. В случай на повреда на мивката или друго несъответствие на поръчаните продукти, моля, напишете за повреда към  куриерската фирма. Този документ ще бъде основата за жалбата. Протоколът трябва да бъде съставен в присъствието на куриера след проверка на състоянието на продукта. Ако се съмнявате в процедурата, моля свържете се с нас незабавно. В случай, че мивката ви бъде доставена извън работното време на магазина, моля свържете се с нас по имейл с подробна информация за щетите.

Какво се случва, ако времето за обработка на поръчката се удължи?

Обикновено поръчките се обработват в рамките на 2 работни дни от датата, на която плащането се кредитира по банковата сметка.Вие ще получите обаждане от наш служител за потвърждение ако е с наложен платеж пратката при получаване. Има обаче ситуации, когато времето за изпълнение на поръчката се удължава по независещи от нас причини. В такива случаи се опитваме да определим приблизителната възможна дата на доставка.

Как мога да направя поръчка за мивка?

В Твоят СТИЛ поръчките се приемат само по електронен път или на +389 879264709. За да поръчате мивка, е необходимо да попълните и изпратите данни за покупка или да ни ги продиктувате . Показва се след добавяне на избрания модел мивка в кошницата. В отговор на направената поръчка ще бъде генериран индивидуален номер, който ще бъде потвърждение на поръчката ви.

Може ли мивката да се върти за дясната или лявата страна ?

Нашите мивки могат да бъдат монтирани както от лявата, така и от дясната страна. Предварително пробити отвори позволяват монтирането на крана от двете страни на мивката. Неизползваните отвори са запушени с елегантна хромирана капачка.Която получавате с мивката си за запушване на отвора .

Мивките Гланц или Мат са ?

Нашите мивки са с матираша повърхност . Да те са Мат . 

Как да монтирам сифон?

Сифонът вече се монтира с мивката, вградена в плота. Инсталирането е лесно и можете да го направите сами. Заедно с мивката ви изпращаме подробни инструкции за монтиране. По време на него не забравяйте да монтирате всички уплътнения и да затегнете внимателно. В нашия блог ще намерите подробен видео урок, който представя поетапни монтиране на сифона.

Как се монтира мивки Твоят СТИЛ ?

Мивките "Твоят СТИЛ " са за вграждане модели. Това означава, че те се монтират в предварително подготвен отвор в работния плот. Отворът се прави въз основа на шаблона, който ще намерите в кашона на мивката ви с формат А2 или контурите на мивката. Краищата на отвора трябва да бъдат облицовани със силикон и след това да притиснете мивката към плота. Следващата стъпка е да премахнете излишния силикон с мокра кърпа. Единственото, което остава да направите в за монтирането на мивка ви , е кухненският кран и избраните аксесоари. Целият процес на сглобяване е прост и можете да го направите сами.Като сте готови с монтирането споделете с нас Крайния резултат .

 

Могат ли да се монтират мивки в ъгловите шкафове?

За хората, които искат да монтират мивката на ъглов шкаф, ние предлагаме модели, специално проектирани за това.

За да се улесним монтирането на мивката ви , всеки продукт включва подробности ,  технически чертежи с необходимите спецификации.

Безопасни ли са мивките?

Всяка от нашите гранитни мивки отговаря на стандарт за качество -EN 13310: 2005 и е сертифицирана от Националния институт по хигиена. Това означава, че продуктите са напълно безопасни и екологични.

Дали мивката наистина ще издържи 35 години?

Висококласните материали, съчетани с подходяща грижа, гарантират, че мивката'Твоят СТИЛ ' ще бъде траен кухненски приятел. Благодарение на използваната технология, регенерацията на предлаганите мивки е много проста - в 99% от случаите е достатъчено само да почиствате гранитната  мивки.

Мога ли да поръчам допълнителен отвор в мивката?

В повечето модели на нашите мивки е възможно да се направят допълнителни отвори .Те могат да бъдат монтирани, например, с автоматичен сифон или дозатор за препарат. Допълнителни отвори се предоставят безплатно при поискване. За да определите точното местоположение на дупките, моля, свържете се директно с консултанти на "Твоят СТИЛ ", като се обадите на +359 879264709

Можете ли да си купите мивка без отвор за смесител ?

Всяка от нашите мивки има отвор, който ви позволява да инсталирате кухненски смесител. Това се дължи на технологичния процес. Ако това отваряне е ненужно, поради монтажа на крана на работния плот, ние прикрепяме елегантен, хромиран капак към мивката, който покрива отвора.

Може ли съдомиялна машина да бъде свързана към автоматични сифони?

Автоматичните сифони "Твоят СТИЛ " могат лесно да се инсталират на външни устройства като съдомиялна или перална машина. Сифонът има странична връзка, която позволява лесно и безаварийно свързване.

Какво е автоматичен сифон?

Автоматичен сифон. Това е копче, монтирано в горната част на мивката, което се използва за затваряне / отваряне на дренажния отвор. Благодарение на него няма нужда да намокряте ръцете си, за да източите водата от корито на мивката. Автоматичните сифони са съобразени с всеки от моделите на мивката ни ,при поискване ние можем да направим отвор в корито, което позволява лесното инсталиране.

Какви аксесоари могат да бъдат добавени за гранитна мивка ?

Можете да съчетаете гранитни мивки с кухненски аксесоари, които помагат при изпълнението на ежедневните задачи и организират външния вид на зоната за миене. Нашият магазин предлага антибактериална формула, течни дозатори за съдове и автоматични сифони.Всички тези продукти са съвместими с всеки от нашите модели мивки.

Каква е устойчивостта на надраскване на мивките?

Мивките "Твоят СТИЛ" са , устойчиви на драскотини, механични повреди и високи температури. С инсталирането на гранитна мивка можете лесно да извършвате всички кухненски дейности в нея. Това се дължи на използваните висококласни материали. Всеки от нашите модели е с 35-годишна гаранция.

От какво са направени гранитните мивки Твоят СТИЛ ?

Кухненските мивки "Твоят СТИЛ " са изработени от съвременни композитни материали. Мивките "Твоят СТИЛ " са изработени от смлян гранит (кварц) и висококачествени полиестерни смоли. Благодарение на използването на тези материали можем да гарантираме, че те ще бъдат устойчиви, издръжливи и елегантни в вашите кухни.

Предлаганите мивки внос ли са от Китай или Турция?

Мивките ни са продукти изработени в Европейския Съюз за "Твоят СТИЛ".  В "Твоят СТИЛ " се грижим за отговорната верига на доставки и екологичността на използваните материали.

Как да почистите мивка от гранит?

Правилната грижа ви позволява да поддържате добрия вид на мивката в продължение на много години.
Грижата за мивката всеки ден е проста и не изисква много време.
След приключване на работата е достатъчно да изплакнете камерите с вода и да ги избършете на сухо. Ако мивката влезе в контакт с оцветители (например вино или цвекло), измийте повърхността бързо. Почистващите средства за гранитни мивки, които можете да закупите в нашия магазин, също могат да помогнат в ежедневните грижи. Те позволяват почистване, осигуряват хигиена на мивката и елиминират бактериите и остатъците от храна.

Ако имате проблем или въпрос свързан с предлаганите от нас продукти или услуги и не намирате
неговото решение сред изброените по-горе, ще се радваме да се свържете с нас