Социални Мрежи
КОЛИЧКА 0
продукта
Количката е празна
Каталог

Често задавани въпроси (FAQ)

Мога ли да предоставя работно място като адрес за доставка?

Разбира се. Като коментар на доставка посочете къде очаквате да бъде в делничните дни от 08:00 до 17:00 часа. Това ще позволи бърза доставка на закупената от вас кухненска мивка. Ние доставятм до всяка една точна на България стига да има куриерска фирма която да извърши доставката :) 

Какво се случва, когато куриерът не ме намери у дома или посочения адрес?

В такава ситуация куриерът е длъжен да ви се обади, за да се разберете за нова дата за доставка. Следващият опит за доставка обикновено се извършва на следващия ден. Ако е невъзможно свързването с вас , поръчкара ви  може да бъде оставена в най-близкия офис на куриерската фирма и ще последвата нови опити за връзка с Вас.

Мога ли да проверя съдържанието на моята пратка, преди да платя сумата на куриера ?

Всички наши кухненски мивки които се изпращат с курерска фирма са с опция преглед ( задължително ). При получаване Вие трябва да се уверите че получавате това което сте поръчали. След прегледа и коагто сте сигурни че това е ваштаа кухненска мивка и съответно придружаващите елементи може да заплатите стойноста на куриера. В случай на повреда, след отваряне на пакета, моля свържете се с нас по телефона или имейл и изпратете снимка на повредата. Съставете протокол за транспортна повреда защото всички наши пратки пътуват с застраховка. След това ние ще изпратим по най-бързият начин нова мивка, а ние ще изчакаме продцедурата на куриера. Вие не бива да чаката, най-бързо и леснто трябва да си получите вашата пратка. 

Какво да направите в случай на повреда на кухненската Ви мивка ?

Всички изпратени от нас кухненски мивки са проверени и внимателно и много добре опаковковани. Независимо от това, моля, отворете кашона в присъствието на куриера и проверете дали поръчката не е повредена. В случай на повреда на мивката или друго несъответствие на поръчаните продукти, моля, напишете протокол за повреда в присъствоето на куриера. Този документ ще бъде основата за жалбата. Протоколът трябва да бъде съставен в присъствието на куриера след проверка на състоянието на продукта. Ако се съмнявате в процедурата, моля свържете се с нас незабавно. В случай, че мивката ви бъде доставена извън работното време на магазина, моля свържете се с нас по имейл с подробна информация за щетите.

Какво се случва, ако времето за обработка на поръчката се удължи ?

Обикновено поръчките се обработват в рамките на 1-2 работни дни от датата на поръчката.Вие ще получите обаждане от наш служител за потвърждение. Ако при поръчката сте използвали опцията плащане с карта с нашияте служител ще уточните само данните за доставка, ако сте избрали опция наложен платеж при получаване освен данните за доставка ще получите и разяснение относно плащането при получаване. Има обаче ситуации, когато времето за изпълнение на поръчката се удължава по независещи от нас причини. В такива случаи се опитваме да определим приблизителната възможна дата на доставка. При подобен вариант Вие ще бъдете уведомени веднага и ще кажете вашето желание дали ще изчаката или желаете да смените модела. Ние от Твоят Стил се стремим да получавате възможно най-бързо вашите поръчки като за момента срока е сведен " от Днес за Утре ". 

Как мога да направя поръчка за кухненска мивка ?

В Твоят СТИЛ поръчките се приемат само по електронен път или на телефон +389 879264709. За да поръчате кухненска мивка, е необходимо да попълните и изпратите данни за покупка или да ни ги продиктувате . Показва се след добавяне на избрания модел мивка в кошницата. В отговор на направената поръчка ще бъде генериран индивидуален номер, който ще бъде потвърждение на поръчката ви. Ако поръчката бъде направена онлайн нашия екип се обажда за да Ви потвърди поръчката и да проверите заедно данните за доставка, за да може бързо и без проблем да получите желаната от вас кухненска мивка до желаната точка. Ако имате въпроси или нужда от помощ се свържете с нашия екип :) 

Може ли отцедникът на кухненската мивка да се върти за дясната или лявата страна ?

Нашите кухненски мивки предлагата опция отцедника да може да се монтира както от лявата, така и от дясната страна, или мивките ни са такак наречените обръщаеми.Дали самата кухненска мивка или моделите с отцедник, свободата е във вашите ръце, Монтирайте вашата кухненска мивка по ваше желание. Предварително фрезовани отвори позволяват монтирането на смесителя от двете страни на гранитната мивка. Неизползваните отвори си оставата там и при нужда бързо и лесно може да си направите допълнителен отвор за кухненски аксесоар към вашата гранитна мивка. Вземете вашата кухненска мивка с всички необходими части като кухненски гранитен смесител, сифон, дозатор за течности за измиване за съдове.

Покритието на Кухненските Мивки Гланц или Мат е ?

Кухненските мивки от гранит предлагани в нашият онлайн магазин са изработени от най-висококачествени материали, при производството се използват качествени отцветители за постигане на изумителните ни цветове. Финишът на гранитната мивка е Матово покритие което запечатва и предпазва вашата мивка. Сега вече кухненската мивка е завършена и готова за Вас.

Как да монтираме сифона за кухненска мивка ?

Сифонът се монтира на кухненската мивка, когато тя вече е монтирана на/под плота. Инсталирането е лесно и можете да го направите сами. Заедно с вашата гранитна мивка ви изпращаме подробни инструкции за монтиране. По време на него не забравяйте да монтирате всички уплътнения и да затегнете внимателно. В нашия блог ще намерите подробен видео урок, който представя поетапни монтиране на сифон за кухненска мивка.

Как се монтират кухненски мивки Твоят СТИЛ ?

Кухненските мивки "Твоят СТИЛ " са модели за монтаж върху полот и за вграждане под плот. Това означава, че те се монтират в предварително подготвен отвор в работния плот. Отворът се прави въз основа на шаблона, който ще намерите в кашона на мивката ви с формат А2 като размера е отбелязан с контур за съответната кухненска мивката. Краищата на отвора трябва да бъдат облицовани със силикон и след това да притиснете мивката към плота. Следващата стъпка е да премахнете излишния силикон с мокра кърпа. Единственото, което остава да направите за монтирането на кухненската Ви мивка, е кухненският смесител и избраните аксесоари. Целият процес на сглобяване е прост и можете да го направите сами. Като сте готови с монтирането споделете с нас Крайния резултат.

За да сте сигурни че избрания от Вас модел ще е съвместим с размера на шкафа ви разгледайте тук всички технически чертежи на кухненските мивки с всички необходими размери, ако имате нужда от съвет или помощ се свържете с нашия екип :)

 

Могат ли да се монтират кухненски мивки в ъгловите шкафове?

За хората, които искат да монтират кухненска мивка на ъглов шкаф, ние предлагаме модели кухненски мивки, специално проектирани за това.За да се улесним монтирането на мивката ви , всеки продукт включва подробности ,  технически чертежи с необходимите спецификации и инструкции за монтаж на гранитната мивка, кухненският смесител и кухненсите аксесоари също може да закупите от нашия онлайн магазин бързо и лесно. Ако въпреки всичко срещтнете затруднение с монтажа се свържете с нас. Нашият екип с най-голямо удоволствие ще Ви съдесйтва. 

Безопасни ли са за здравето гранитните мивки предлагане от Твоят Стил ?

Всяка от нашите гранитни мивки за кухня отговаря на стандарт за качество -EN 13310: 2005 и са сертифицирани от Националния институт по хигиена. Това означава, че продуктите са напълно безопасни и екологични. За по-голяма защита всички наши кухненски мивки от гранит са обогатени със световно известната антибактериална и противогъбична формула на ULTRA-Fresh. По този начин ние сме сигурни че, Вие получавате напълно сигурен и безопасен продукт, дори и за най-малките членове на вашето семейство. Вече не е нужно да се притеснявата дали вашата мивка е достатъчно чиста и да инвестирате в скъпо струващи препарати. Достатъчно е ежедневан бърза и лесна грижа и вашата кухненска мива ще бъде чиста и безопасна. 

Дали мивката наистина ще издържи 35 години?

Висококласните материали, най-съвременна технология на производсво, отдаденост и страст към кухненските мивки съчетани с подходяща грижа, гарантират, че кухненската мивка Твоят СТИЛ ще бъде траен кухненски приятел. Благодарение на използваната технология, регенерацията на предлаганите мивки е много проста - в 99% от случаите е достатъчено само да почиствате гранитната мивки бързо и лесно и тя ще добие блясък и красото както при закупуването. Благодарение на хилядите доволни клиенти и отзивиде от 13 Европейски държави където се предлагата нашите кухненки мивки ние сме убедени и заявяваме свободно : Да вашата мивка ще издържи 35 Години 

Мога ли да поръчам допълнителен отвор в мивката?

Всички Кухненски Мивки предлагани от нас са с подготвени фрезовани отвори, което Ви дава уникалната възможност вие сами да определите къда да бъдат отворите за кухненски смесител и кухненски аксесоари. И това може да го направите когато получите вашата кухненска мивка и помислите как най-точно и правилно да се направят отворите. Защото разликата при поръчка на мивка от интернет или магазин е едно и съвсем друго е когато е във вашият дом. Когато определите отворите с леко почукване или с разпробиване от вътрешната страна ( отнема до 5мин при първи допир с такава дейност) с бор корона. Лесно и Бързо което може Вие да свършите, ако не сте сигурни оставете тази част на вашия кухненски монтажник. Ако не сте сигурни или просто не ви се занимава оставете това на нас, ние ще го направим напълно безплатно за Вас.

Можете ли да си купите мивка без отвор за смесител ?

Да напълно възможно е, за нас допълнителните и ненужни отвори в кухненската мивка са излишни и не функционални. Ние произвеждами гранитните мивки за кухня по най-съвременни технологии които ни позволяват да произвеждаме кухненските мивки с предварително фрезовани отвори. Тази опция ви позволява Вие или Вашият кухненски монтажник да направи отвори бързо и лесно ( с почукване или до разпробиване ). Сложете край на ненужните отвори и излишните капачета по вашата мивка. Оставете изчистен и стилен дизайн като изберете кухненски мивки Твоят Стил.

Може ли съдомиялна машина или перлалня да бъдат свързани към автоматични сифони ?

Автоматичните сифони "Твоят СТИЛ " позволяват лесно да се инсталират външни устройства като съдомиялна или перална машина. Сифонът има странична връзка, която позволява лесно и безаварийно свързване. Чрез сифоните предлагани на онлайн магазина granitnimivki.bg вие може да сте спокойни че, избирайки тях вашата кухненска мивка и периферните уреди ще бъдат свързани точно и правилно към канализацията. Изберете спокойствие, изберете Твоят Стил. 

Какво е автоматичен сифон за кухненска мивка ?

Автоматичен сифон. Това сифон който е снабден с копче, монтирано в горната част на мивката, което се използва за затваряне / отваряне на дренажния отвор (цедката) . Благодарение на него няма нужда да намокряте ръцете си, за да източите водата от корито на мивката когато е запухена цедката от отпадъци. Автоматичните сифони са съобразени с всеки от моделите на кухненските ни мивки , благодарение на фрезованите ни отвори вие може сами да изберете къде е най-удобното място за това копче и да направите отвора за него бързо и лесно само за 5мин. Разгледайте голямото разнообразие от модели сифони за кухненки мивки.

Какви аксесоари могат да бъдат добавени за гранитна кухненска мивка ?

Можете да съчетаете нашите гранитни кухненски мивки с чудесни кухненски аксесоари, които помагат при изпълнението на ежедневните задачи и организират външния вид в зоната за миене. Всички предлагани Кухненски мивки от гранит предлагани на нашият онлайн магазин са с антибактериална формула, смесителите за кухненски мивки са в много добре съчетаващи се цветове с нашите кухненски мивки, дозатори за течност за измиване на съдове, сифони различни видове и модели ( автоматичен сифон или класически ), кухненски кошници, препарати за почистване на гранитни мивки, импрегнатори за кухненски мивки и други.Всички тези продукти са съвместими с всеки от нашите модели мивки.

Каква е устойчивостта на надраскване на кухненските мивки Твоят Стил ?

Кухненските Мивки "Твоят СТИЛ" са , устойчиви на драскотини, механични повреди и високи температури. С инсталирането на гранитна мивка можете лесно да извършвате всички кухненски дейности в нея. Това се дължи на използваните висококласни материали и най-модерни технологии на производство. Всеки от нашите модели гранитна мивка за кухня е с 35-годишна гаранция за качество. Бъдете спокойни за вашата гранитна мивка избирайки Твоят Стил и кухненските аксесоари предлагани в нашия онлайн магазин.

От какво са направени кухненските мивки Твоят СТИЛ ?

Кухненските мивки "Твоят СТИЛ " са изработени от съвременни композитни материали. Мивките "Твоят СТИЛ " са изработени от смлян гранит (кварц) и висококачествени полиестерни смоли.Съотношението е е възможно най-високото 80% Гранитен Кварц и 20% Висококачествена смола. Благодарение на използването на тези материали можем да гарантираме, че те ще бъдат устойчиви, издръжливи и елегантни във вашите кухни.

Качеството на нашите кухненски мивки се гарантира с ГАРАНЦИОНИЯТ СРОК ОТ 35 ГОДИНИ

Предлаганите кухненски мивки внос ли са от Китай или Турция ?

Кухненските мивки и всички останали продукти предлагани на оналайн магазин www.granitnimivki.bg са само и единствено произведени в Европейския под бранда "Твоят СТИЛ".  В "Твоят СТИЛ " се грижим за отговорната верига на доставки и екологичността на използваните материали. Всички продукти са съобразени с най-високите изисквания и норми за производство на продукти в ЕС ( извън България ) 

Как се почистват Кухненски Мивки от Гранит ?

Правилната грижа ви позволява да поддържате добрия вид на вашата кухненска мивка в продължение на много години.
Грижата за мивката всеки ден е проста и не изисква много време.
След приключване на работата е достатъчно да изплакнете коритото с вода и ако е необходимо да подсошите. Ако мивката влезе в контакт с оцветители (например вино или цвекло), измийте повърхността бързо. Почистващи препарата за кухненски мивки от гранит, които можете да закупите в нашия магазин, също могат да помогнат в ежедневните грижи. Те позволяват перфектно почистване, осигуряват хигиена на мивката и елиминират бактериите и остатъците от храна.

Ако имате проблем или въпрос свързан с предлаганите от нас продукти или услуги и не намирате
неговото решение сред изброените по-горе, ще се радваме да се свържете с нас