Социални Мрежи
Каталог

Душове

Душове, Душ Колони и Душ Системи от GranitniMivki.BG - Изберете изключително качество!

Душът не е решение, запазено за малки бани. И това абсолютно не трябва да бъде свързано с ограничения. Напротив - използването на душ в банята отваря интересни възможности за подреждане, благоприятства околната среда и може да бъде удобно, релаксиращо изживяване! Открийте душове и душ ситеми, които ще ви зарадват както с дизайн, така и с функционални характеристики от висок клас.
 

Душове и душ колони- комфорт, икономия и екология

Вземането на душ е не само релаксиращо, но и екологично, защото изразходва много по-малко вода от къпането във вана. Ето защо душовете са един от най-предпочитаните елементи в нашите бани. GranitniMivki.BG предлага широка гама от продукти в тази категория, включително: дъждовни душове (тропически дъжд), скрити системи за вгарждане, все по-популярни в българските домове, душ комплекти, както и различни аксесоари. Продуктите на марката не само отговарят на функционалните изисквания, но и изглеждат страхотно.
 

Душ комплекти, които хващат окото

Душ комплектите които ще откриете на GranitniMivki.BG са перфектна комбинация от функционалност и модерен дизайн. Благодарение на широката гама от душове в различни стилове, всеки ще намери модел, който идеално да пасне на интериорния дизайн на неговата баня. Моделите включват както точкови комплекти, така и такива с летва, което ви позволява да изберете решение, съобразено с вашите нужди.
 

Дъждовни душове - Душ тип Тропически Дъжд. Гаранция за ново качество при къпане

В допълнение към душ слушалката, дъждовният душ има и глава, която осигурява приятен и ободряващ душ. Дъждовните душове са изработени от най-качествени материали и в зависимост от модела имат различни удобства, като регулиране на височината, подвижна дръжка, която ви позволява да променяте ъгъла на душ слушалката или са оборудвани с възвратни клапани, благодарение към които смесената вода не се връща обратно в инсталацията.
 

Смесители за душ за всяка баня

Смесителите за душ се отличават с разнообразен дизайн и богата функционалност. Нашата оферта включва едноръкохваткови и двуръкохваткови смесители, двуръкохваткови термостатични кранове и прес кранове. Благодарение на наличието на фитинги, които отговарят на различни стилове на разположение и различни варианти за довършителни работи, смесителите за душ могат да бъдат адаптирани към всеки интериор на баня.

 

Вградени или скрити душове - функционални, перфектни!

Ако държите на минимализма и се притеснявате от инсталациите за баня, тогава идеалното решение ще бъде използването на скрити системи. Благодарение на тях можете да се насладите на красив душ без излишни тръби. Други предимства на скрития монтаж са по-лесното поддържане на банята чиста и че инсталационните елементи са скрити и следователно не са изложени на механични повреди. Такива решения ще работят добре и в по-малки бани, където всеки сантиметър е важен. След използване на скритата система остават видими само декоративните елементи на обковите и банята става функционална. Системите също така ви позволяват да сглобявате елементи според индивидуалните нужди и вкусове. GranitniMivki.BG предлага скрити душ комплекти от различни колекции, за да можете лесно да намерите модел, който е естетически да отговаря на подредбата на вашата баня.
 

Душове за вана - разумен компромис!

Най-доброто решение за вана са точкови душ комплекти, състоящи се от душ слушалка, душ маркуч и локална дръжка. В зависимост от модела тази дръжка може да е подвижна, което ви позволява да променяте ъгъла на наклона на слушалката. Друго удобство, което се появява в избрани колекции, е маркуч за душ със система против усукване, която предотвратява усукване на върха по време на употреба, което значително подобрява комфорта при къпане.
 
Душ - как да го почистите, за да го поддържате в перфектно състояние?
Всички душове и дъждовни душове от колекцията които ще откриете на GranitniMivki.BG са оборудвани със система против котлен камък, която улеснява отстраняването на варовикови отлагания. Освен това удължава издръжливостта на продукта и гарантира експлоатационна надеждност. За да премахнете варовиковите отлагания, просто избършете внимателно гумените дюзи с гъба или просто с пръсти и слушалката ще изглежда като нова. Отделните раздели са взаимозаменяеми. Отлаганията по дюзите трябва да се отстраняват систематично, за да се предотврати по-голямо замърсяване.
 
Офертата на GranitniMivki.BG включва и специални препарати, които са напълно безопасни за почистваните повърхности. Благодарение на тях смесителите и душовете не се поврежда и остава гладък за дълго време, което улеснява последващото почистване. Почистващите продукти са напълно безопасни за околната среда.
 
Какъв душ да купя? Изберете най-доброто за вас
Когато избирате душове, душ колони и душ системи за интериора на вашата баня, струва си да обърнете внимание на стила на подреждане и да съчетаете подходящите фитинги към него. Трябва също така да вземете под внимание вашите нужди и тези на вашето домакинство - дали комплект само с душ слушалка ще бъде по-подходящ? Или може би добро решение би било да имате и дъждовен душ?
Друг момент е да обърнете внимание на нивото на водния поток, което може да ви помогне да спестите сметки и да помогне за опазване на околната среда. Офертата на GranitniMivki.BG включва смесители за душ ECO, които спестяват вода, като затварят потока си автоматично след определено време. Друго ECO предложение са термостатичните кранове, които осигуряват лесна и прецизна настройка на постоянна, приятна температура на водата, което значително намалява разхода и времето за изчакване в сравнение с класическите смесителни кранове.
Филтри
Подреди по