Социални Мрежи
КОЛИЧКА 0
продукта
Количката е празна
Каталог

Душ Колони тип Тропически Дъжд

Душ колони и системи за баня, душ кабина или вани - тип Дъжд " Rain Showers "

Открийте лукса на релаксация под душа - дъждовни душове в златно, черно, бяло, инокс и хром. Вижте атрактивни цени и модерни дизайни!

Комфорт и релакс под душа - дъждовни душове, съобразени с вашите нужди

Душовете тип Дъжд стават все по-популярно решение за бани. Използва се с охота както от любителите на бързото вземане на душ, така и от почитателите на дългите къпания във ваната. Имайки предвид последното, беше създаден душ тип дъждовна вана с чучур, който ви позволява едновременно да се излежавате в топла вода и да се наслаждавате на стимулиращите кожата струи. Ефектът на приятния дъжд осигурява усещане за релаксация, но в същото време голямата душ слушалка ви позволява да намокрите по-бързо цялото тяло и да го изплакнете, намалявайки времето, необходимо за измиване.

Сред нашите продукти всеки може да намери този, който идеално ще отговори на неговите нужди.

Душ система тип Дъжд / Дъждовен Душ - модерно решение за вашата баня
Душ комплект с душ тип тропически дъжд вече е задължителен за всяка модерна баня на стената или в душ кабина. Използването му е много практично и приятно, а и благоприятства визуалния вид на банята. Дъждовните душове се отличават с елегантност и стил, като лесно можете да изберете модела, който най-добре ще пасне на подредбата на дадено помещение.
 
Душ тип Тропически дъжд за баня – на какво трябва да обърнете внимание, когато избирате подходящия за вашата баня?
Преди да закупите душ тип тропически дъжд, на какво трябва да обърнете внимание? Трябва да обмислите проблеми, които оказват влияние върху функционалността на продукта. Една от важните теми е качеството на елементите. Ако искате най-висока издръжливост, изберете издръжливи компоненти, напр. керамичен функционален превключвател, месингови накрайници и др.
 
В зависимост от мястото на монтаж можете да изберете душ смесител за кабина или дъждовен душ със смесител за вана с чучур. Нашата оферта включва смесители с душ тип тропически дъжд с подвижен чучур, който повишава комфорта при къпане.
 
Следващият избор, който трябва да направите, е смесителна батерия с лост или копче за регулиране на температурата и дъждовен душ с термостатичен кран, който ви позволява да контролирате прецизно температурата на водата.
 
Не забравяйте да вземете под внимание и стила на вашата баня и изберете модела душ тип тропически дъжд, който ще й подхожда най-добре.
 
Душ система тип Тропически душ - не само за феновете на минимализма. Златен душ тип тропически дъжд в модерен Glamour интериор
Нашата оферта включва както семпъл душ комплект с дъждовен душ, който ще работи добре в минималистични интериори, така и златен дъждовен душ - идеално решение за луксозни бани. Освен практична функция, той е декоративен елемент и се съчетава идеално с други златни аксесоари. Баня с висок стандарт ще включва и екологични решения, смесители и глави, които пестят вода.
 
Черен душ тип Тропически дъжд - перфектен избор за баня с характер
Черните фитинги в момента са много модерно покритие за баня. Грижата за черните смесители не е взискателна, а визуалният ефект радва и привлича вниманието. Черният дъждовен душ е особено подходящ за модерни, индустриални и тавански бани.
 

Как да изберем правилната форма и височина на нашия душ?

Кръгла или квадратна душ пита за дъждовен душ? Изборът трябва да е съобразен с останалото оборудване за баня, обков, керамика и огледала. Определянето на височината на дъждовния душ е индивидуален въпрос. Оптимално е да виси приблизително 220 см над пода или поне 20 см над главата на най-високия член на домакинството. Важно е, че всички душове предлагани от Нас имат регулируема височина на горната душ глава и могат също да имат регулируемо разстояние за монтаж.
 

Душ комплект за стенен или скрит монтаж: Как да изберете правилния тип за вашата баня?

Дъждовният душ за стенен монтаж е класическо решение с традиционен смесител и монтирана на стената дръжка. Скритият комплект е идеално решение за малки бани с или без душ кабини, тъй като повечето елементи са скрити и не заемат място. Само абсолютният минимум излиза от стената (скрит смесител, душ слушалка, ъглова връзка с душ слушалка и евентуално скрит чучур), което се отразява положително на естетическия вид и значително улеснява почистването. Все пак трябва да се има предвид, че стенните дъждовни душове са по-лесни за ремонт в случай на повреда.
 

Как да почистваме и да се грижим за душ тип Тропически дъжд, за да се наслаждаваме на красотата им с години?

Ако се грижи правилно, душът тип дъждовен душ ще запази своята елегантност и чар в продължение на много години. Не забравяйте да го избършете със суха кърпа след всяка употреба, за да избегнете натрупването на варовик. За почистване на душ слушалката си струва да използвате професионални продукти специално разработени от Нас, които няма да повредят покритието и няма да анулират гаранцията на продукта.
Филтри
Подреди по