Социални Мрежи
КОЛИЧКА 0
продукта
Количката е празна
Каталог

Дръжки за душ слушалка

Дръжки / Държачи за душ слушалки - Топ цена с безкомпромисно качество 

Богат избор от държачи за душ слушалки, монтирани на стена или прът. Черни, бели и хромирани държачи за душ слушалка. Проверете!
 
Душ релси и дръжки – удобно окачване на душ слушалката
Душ релсите и държачите са задължително оборудване в банята от гледна точка на нейната функционалност и комфорт. С Granitnimivki.BG можете да я оборудвате с всичко необходимо, включително устойчиви на усукване душ маркучи и душ глави с различни форми, цветове и опции за настройка на различни водни струи.
 
Душ дръжките от Deante са богат избор от функционални аксесоари, полезни не само в кабини, но и във вани. Металните душ дръжки са изработени от месинг и алуминий. Предлагат се и елементи от издръжлив ABS материал.
 
Материалът не определя цвета на елемента - държач за душ за душ колона или стена, както и самият душ, може да бъде изпълнен в класически хромиран цвят, бял, черен или дори златист нюанс. Душ държач за стена или душ прът също може да се различава по начина на монтаж. Прътовите модели имат подходящи канали, а стенните стойки са точкови модели, идеални за монтаж върху керамични плочки.
Филтри
Подреди по