Социални Мрежи
Каталог

Дозатори за течности

Изберете естетика в кухнята и превърнете вашата кухненска мивка в по-практично място !

Научете повече за това колко всищност за полезни дозаторите за кухненски мивки за измиващи течности

Някои кухненски аксесоари са незабележими, но при ежедневна употреба те позволяват значителен комфорт и спестяване на място. Единият от тях е дозатор за измиващи течности, който ви позволява лесно и удобно да използвате препарата за миене на съдове или сапун за ръце, а защо не и препарат за почистване на гранитни мивки. Това е елегантно допълнение, благодарение на което ще намалите броя на бутилките с препарати на работния плот.

Дозаторите, които се предлагат в Granitnimivki.bg, са не само практични, но и естетически - подхождат на всеки модел гранитни мивки за кухня. Те се предлагат в сходни цветове, така че е лесно да се състави последователен комплект. Контейнерът на дозатора е скрит в кухненската мивка под плота, а на повърхността се вижда само естетична помпа. Самото с доливане - след отстраняване на помпата можете лесно да напълните с всякаква течност.

Кухненските дозатори за течности от Granitnimivki.bg са изработени от трайна и здрава суровина, която е устойчива на механични повреди и обезцветяване. Вижте нашето предложение за дозатори за течности и се уверете сами в удобството на това решение! Ако имате съмнения дали избраният модел ще пасне на вашата кухненска мивка или искате да знаете подробностите по сглобяването му, моля свържете се с нас!

Филтри
Подреди по