Социални Мрежи
КОЛИЧКА 0
продукта
Количката е празна
Каталог

Дозатори за течности

Как да допълните вашата кухненска мивка 

Кухненски аксесоари за удобен работен процес

Направете вашата мивка и естетичния дозатор за сапун да изглеждат като излети от една и съща форма с този изчистен дизайн, който е готов за действие. Елегантността е идеално съчетание с кухненски смесители предлагани от нас. Или разгледайте други аксесоари, персонализирани за нашите мивки.

Всяка кухня ще има нужда от почистващи препарати от време на време, дори ако миете повечето си съдове в съдомиялната машина. Винаги има няколко неща, които трябва да се измият на ръка, така че е добре да имате малко препарат за миене винаги под ръка. И не е полезно само за измиване. Течността за миене на съдове се използва редовно и за почистване на работния плот или мивката.

Помислете колко често имате само една ръка свободна на мивката и колко лесно е свободно стоящ съд да се преобърне или да заеме твърде много място. Ако дозаторът за сапун е фиксиран на място, много от тези проблеми просто никога не възникват. Едно просто натискане изпомпва сапуна и също така е лесно да се работи с влажни, леко хлъзгави ръце.

Дозатор за течен сапун, който отговаря на нашите кухненски смесители и гранитни мивки

В зависимост от покритието на повърхността на вашия кухненски смесител, можете да изберете дозатор в цвят които се съчетава с новата ви мивка или класическо хромирано покритие, а защо не покритие от неръждаема стомана - инокс. Със своя тънък базов комплект, той е идеално в съответствие с подобни дизайни на кухненски смесители: за всяка гама смесители е проектиран с подходяща форма на фланеца – обла или квадратна. Както за левичари така и за десняци. Вашият майстор може да пробие дупката от двете страни на кухненския смесител или на ръба на мивката. Контейнерът, който побира 400 мл препарат за миене на съдове или сапун за ръце, остава дискретно скрит отдолу и може лесно да се напълни отново отгоре. Главата на помпата може да се върти и е лесна и икономична за използване.

Изберете практичността в кухнята и превърнете вашата кухненска мивка в по-практично място !

Научете повече за това колко всъщност са полезни дозаторите за кухненски мивки

Заложете на естетиката в кухнята

Някои кухненски аксесоари са незабележими, но при ежедневна употреба те позволяват значителен комфорт и спестяване на място. Единият от тях е дозатор за измиващи течности, който ви позволява лесно и удобно да използвате препарата за миене на съдове или сапун за ръце, а защо не и препарат за почистване на гранитни мивки. Това е елегантно допълнение, благодарение на което ще намалите броя на бутилките с препарати на работния плот.

Дозаторите, които се предлагат в Granitnimivki.bg, са не само практични, но и естетически - подхождат на всеки модел гранитни мивки за кухня. Те се предлагат в сходни цветове, така че е лесно да се състави последователен комплект. Контейнерът на дозатора е скрит в кухненската мивка под плота, а на повърхността се вижда само естетична помпа. Самото с доливане - след отстраняване на помпата можете лесно да напълните с всякаква течност.

Кухненските дозатори за измиващи течности от Granitnimivki.bg са изработени от трайна и здрава суровина, която е устойчива на механични повреди и обезцветяване. Вижте нашето предложение за дозатори за течности и се уверете сами в удобството на това решение! Ако имате съмнения дали избраният модел ще пасне на вашата кухненска мивка или искате да знаете подробностите по сглобяването му, моля свържете се с нас!

Филтри
Подреди по