Социални Мрежи

Дозатори

Изберете естетика в кухнята


Някои кухненски аксесоари са незабележими, но при ежедневна употреба те позволяват значителен комфорт и спестяване на място. Единият от тях е дозатор за течности, който ви позволява да лесно и удобно да използвате препарата за миене на съдове или сапун за ръце а защо не и препарат за почистване на гранитни мивки. Това е елегантно допълнение, благодарение на което ще намалите броя на бутилките с препарати на работния плот.

Дозаторите, които се предлагат в Granitnimivki, са не само практични, но и естетически - подхождат на всеки модел гранитни мивки. Те се предлагат в сходни цветове, така че е лесно да се състави последователен комплект. Контейнерът на дозатора е скрит в мивката, а на повърхността се вижда само естетична помпа.Самото доливане - след отстраняване на помпата можете лесно да напълните с всякаква течност.

Кухненските дозатори от Granitnimivki са изработени от трайна и здрава суровина, която е устойчива на механични повреди и обезцветяване. Вижте нашето предложение за дозатори за течности и се уверете сами в удобството на това решение! Ако имате съмнения дали избраният модел ще пасне на вашата кухненска мивка или искате да знаете подробностите по сглобяването му, моля свържете се с нас!

Филтри
Подреди по