Социални Мрежи
КОЛИЧКА 0
продукта
Количката е празна
Каталог

Доставка и връщане и замяна

Доставка на стока

Бързо , лесно и сигурно доставяме нашите продукти до Вас. 

Срока за обработка и изпращане на поръчката които продукти са налични е в рамките на деня за поръчки направени до 15:00. Следователно Вие ще получите Вашата Кухненска Мивка и други стоки на следващия работен ден за населените места с офис на спедитора или според графика на разнос за места които се обслужват с мобилна станция.

Всички наши продукти са възможно най-сигурно опаковани и защитени от транспортни дефекти, но въпреки всичко пътуват с "Застраховка" , сигурност и доверие е в основата на нашата фирма. 

При получаване на стоката Ви съветваме да бъде отворена и прегледана в присъствието на служител от куриерската фирма за да бъде установено дали има транспртни дефекти или липса на продукти от Вашата поръчка. При транспортни дефекти съставете протокол със служителя. При лиспа на продутки се свържете с нас за уточнение какво липсва и как и кога ще го получите отново в присъствието на служителя на куриерската фирма или в техен обект. 

След получаване на стоката и напускане на обекта на куриерската фирма сигнали и жалби за транспортни дефекти няма да бъдат приемани поради отказа на курерските фирми да поемат условията по " Застраховка". 

След получаване на стоката и напускане на обекта на куриерската фирма сигнали и жалби за липсващи продукти няма да бъдат приемани поради невъзможността за доказване на тяхната достоверност и цел злоупотреба.

 

Въращне на стока

Всяка закупена стока може да бъде върната или заменена в срок 14 календарни дни от момента на приемане на пратката. 
Транспртните разходи по връщане и замяна се поемат от купувача.

Сумата заплатена (само за стоките без транспортни разходи и други ) ще бъде възстановена по банкова сметка предоставена от купувача. (Не носим отговрност за грешно предоставени банкови реквизити) 

Всички върнати кухненски мивки ще бъдат таксувани с такса от 15.00 лв с ддс за обратна обработка, проверка и складиране. Останалата част от сумата ще бъде възтановена по банкова сметка предоставена от клиента. 

 

Инструкция за правилно връщане

Изпратете към нас продукта/продуктите които желате да върнете в търговски вид, с платени куриерски услуги и преглед ,с обявена стойност и застраховка на пратката.

Стока може да бъде върната само с касова бележка оригинал или копие на касова бележка добавена към пратката. ( Снимки на касова бележка не се приемат )

Продукта се връща във вида в който е получен без нарушена търговска опаковка, стоки в лош вид и лоша опаковка няма да бъдат приемани. 

Изпратете пратката до: 
Офис на Еконт град Пловдив -Кършияка (ул. Средец 60 ) до фирма " Екстрийм Вижън ЕООД "- Лице за получаване Служител" - телефон -0897408748

 

Подробна информация за ползване на онлайн магазин Granitnimivki.BG може да откриете в страница Общи условия.

При възникнали въпроси и не яснота най-учитиво Ви молим да се свържете с нас за разяснение.