Социални Мрежи
Каталог

Документи и гаранция

Документи и гаранция

Вашият изчерпателен ресурс за информация за продукта и подробности за гаранцията

В GranitniMivki.BG ние се ангажираме да предоставим на нашите уважаеми клиенти не само изключителни продукти, но също така безпроблемно и безопастно изживяване от покупката до поддръжката. Ето защо създадохме този специален раздел „Документи и гаранция“, за да служи като ваш ресурс на едно гише за цялата съществена информация и документи, свързани с вашите продукти.
 

Ръководства и спецификации на продукта

Разбираме, че яснотата и удобството са от съществено значение, когато става въпрос за разбиране и използване на закупените от вас продукти. В този раздел ще намерите изчерпателни ръководства за продукти и спецификации за всеки артикул в нашата колекция. Независимо дали търсите инструкции за инсталиране, насоки за поддръжка или подробни спецификации, можете лесно да ги получите тук.
 

Подробности за гаранцията

Ние се гордеем с качеството и издръжливостта на нашите продукти. За да гарантираме вашето спокойствие, ние предоставяме подробна гаранционна информация за всеки продукт. Нашите гаранции са предназначени да ви покрият срещу всякакви непредвидени проблеми или дефекти, давайки ви увереността, че вашата инвестиция е защитена. Моля, вижте гаранционните документи, специфични за вашия продукт, за пълни подробности относно покритието и продължителността.
 

Ръководства за грижа и поддръжка

Правилната грижа и поддръжка са от ключово значение за удължаването на живота и красотата на вашите продукти. В този раздел ще намерите полезни ръководства и съвети как да почиствате и поддържате вашите артикули. Тези ресурси са предназначени да ви помогнат да поддържате продуктите си в отлично състояние, гарантирайки, че ще продължат да ви служат добре години напред.
 

Продуктови сертификати и съответствие

Даваме приоритет на безопасността и качеството на продуктите. Тук можете да получите достъп до информация относно продуктови сертификати и съответствие с индустриалните стандарти и разпоредби. Знаейки, че вашите продукти отговарят на всички необходими изисквания за безопасност и качество, осигурява допълнителен слой на сигурност.
 

Често задавани въпроси (ЧЗВ)

Много въпроси, които клиентите често задават, са разгледани в нашия раздел с често задавани въпроси. Преди да се свържете с нашия екип за поддръжка на клиенти, си струва да проверите тук, за да видите дали вече е отговорено на вашето запитване. Ние се стремим да осигурим бърз и лесен достъп до информацията, от която се нуждаете.
 

Свържете се с нас

Ако имате конкретни въпроси или притеснения, които не са разгледани в този раздел, нашият специализиран екип за поддръжка на клиенти е само на едно съобщение или телефонно обаждане. Моля, не се колебайте да се свържете с нас и ние ще се радваме да ви помогнем незабавно.
 

Вашето удовлетворение е важно за нас

В GranitniMivki.BG Вашето удовлетворение е наш основен приоритет. Вярваме, че достъпът до ясна, точна и лесно достъпна информация е от съществено значение за вашето изживяване като наш ценен клиент. Този раздел „Документи и гаранция“ е нашият ангажимент за прозрачност и високи постижения в обслужването на клиентите.
 
Насърчаваме ви да проучите предоставените тук ресурси и да се възползвате от изобилието от налична информация. Независимо дали сте нов клиент, който търси продуктови спецификации, или дългогодишен клиент, нуждаещ се от подробности за гаранцията, ние сме тук, за да ви подкрепим на всяка стъпка от пътя.
 
Благодарим ви, че избрахте GranitniMivki.BG. Очакваме с нетърпение да ви помогнем да извлечете максимума от вашите продукти и да гарантираме пълното ви удовлетворение.

 

1.Инстуркция за монтаж на кухненската мивка и сифона над плота

/media/dev/dokumenti-garanciya-kuhnenski-mivki-ot-granit-granitni-mivki-tvoyat-stil-httpswwwgranitnimivkibg-kuhnenski-mivki-ot-granit-s-35-godini-garanciya-kupete-sega-granitni-mivki-s-do-40-otstupka-bogata-gama-modeli-razme_3_.pdf

2.Инструкция за подготовка на отворите 

/media/dev/dokumenti-garanciya-kuhnenski-mivki-ot-granit-granitni-mivki-tvoyat-stil-httpswwwgranitnimivkibg-kuhnenski-mivki-ot-granit-s-35-godini-garanciya-kupete-sega-granitni-mivki-s-do-40-otstupka-bogata-gama-modeli-razme_4_.pdf

3.Инстуркция за монтаж на кухненската мивка и сифона под плота Лондон

/media/dev/dokumenti-garanciya-kuhnenski-mivki-ot-granit-granitni-mivki-tvoyat-stil-httpswwwgranitnimivkibg-kuhnenski-mivki-ot-granit-s-35-godini-garanciya-kupete-sega-granitni-mivki-s-do-40-otstupka-bogata-gama-modeli-razme_5_.pdf

4.Гаранциони условия за кухненска мивка

/media/dev/dokumenti-garanciya-kuhnenski-mivki-ot-granit-granitni-mivki-tvoyat-stil-httpswwwgranitnimivkibg-kuhnenski-mivki-ot-granit-s-35-godini-garanciya-kupete-sega-granitni-mivki-s-do-40-otstupka-bogata-gama-modeli-razme.pdf

5.Антибактериално покрите 

/media/dev/dokumenti-garanciya-kuhnenski-mivki-ot-granit-granitni-mivki-tvoyat-stil-httpswwwgranitnimivkibg-kuhnenski-mivki-ot-granit-s-35-godini-garanciya-kupete-sega-granitni-mivki-s-do-40-otstupka-bogata-gama-modeli-razmeri_1_.pdf

6.Гаранциони условия за кухненски смесител

/media/dev/_new.docx

 

Шаблон за изрязване на мивка към плота - *Препоръчително налагане върху плота реален шаблон 

/media/dev/granitna-mivka-za-vgrazhdane-shablon-za-izryazvane-na-mivka-v-plota-po-razmer.pdf