Социални Мрежи

Черни мивки

Цена
 лв.
 лв.
Марки
Цвят
Ширина на мивката
Брой корита
Отцедник
Форма на корито
Тип монтаж

Всеки, който подрежда кухня, знае колко време и енергия отнема, за да съчетае идеално всички елементи на нейното оборудване и декор. Ние обръщаме голямо внимание на подреждането на кухнята, тъй като тя е специална част от къщата, където се провежда по-голямата част от ежедневието. Мивките с Черен цвят предлагани на Granitnimivki.bg са изключително често избирани, главно поради тяхната гъвкавост и естетичен дизайн. Черното винаги е безопасен избор, който подхожда на почти всеки интериорен дизайн.

Черната мивка е идеалното съчетание за кухня в суров индустриален стил, където тъмните цветове се преплитат с материали като дърво, сурови тухли или архитектурен бетон. Тя ще се съчетае добре и в интериор в бляскав стил, където черните и белите цветове са най-висши. За да създадете цветен последователен комплект, достатъчно е да изберете черни смесители за мивката. Препоръчваме и необичайно решение, което е комбинация от черна мивка с контрастен кухненски смесител, например хром или бял цвят.

Собствениците на кухни или малки кухненски боксове най-често обръщат внимание на мивки с едно корито като Рига, Осло или Женева, тъй като заемат малко място. Модели: Рим, Валенсия или Прага имат едно корито и отцедник, който позволява удобно сушене на големи съдове. За по-големи кухни препоръчваме мивки с едно корито и половина, които включват моделите: Копенхаген, Ню Йорк, Сидни и Берген. Ъглови модели: Монако и Катания са необичайно решение, което ви позволява да спестите място.

Кухненските мивки предлагани от нас са изработени от най-качествените материали, така че не е нужно да се притеснявате за обезцветяване или грозни петна. Те също са устойчиви на надраскване и механични повреди. Черната мивка може да се съчетае с дозатора за измиване на течност или сапун, който се предлага в шест цвята. Това е изключително полезна притурка, която ви позволява да ограничите броя на нещата, стоящи на работния плот.

Филтри
Подреди по