Социални Мрежи
Каталог
  • Начало /
  • Новини /
  • Черна Кухненска Мивка - Дали е Правилен Избор и Как да я Съчетаем ?

Черна Кухненска Мивка - Дали е Правилен Избор и Как да я Съчетаем ?

5 юни 2022
Черна Кухненска Мивка - Дали е Правилен Избор и Как да я Съчетаем ?

Изборът на черна мивка в кухнята несъмнено е в основата на едно напълно авангардно обзавеждане. Определено оставя конкуренцията зад себе си със своите алтернативи от бяла керамика или алпака.

Решение за смели

Черна мивка, монтирана в кухнята, определено се нуждае от подходяща среда. Номерът е да изберете правилните мебели, така че интериорът да изглежда като умело композирано цяло. Стаята не трябва да изглежда като смес от елегантни, но несъответстващи отделни части. Ето защо, ако изберете черна мивка за вашата кухня, най-добре е да изберете кафяви кухненски мебели. Точният нюанс, разбира се, е произволен, но ансамбълът изглежда особено феноменален в нюанси на орех, махагон или канела. Също така си струва да допълните избрания от вас модел с подходящия кухненски смесител. Деликатните и тесни елементи несъмнено гарантират обзавеждане с вкус, което е не само функционално, но и декоративно.

Използвайте смело

Също така трябва да се има предвид, че черната мивка изисква правилна поддръжка. За да изглежда добре в продължение на години, преди всичко трябва да се почисти подходящо. Петна от вода обикновено се появяват върху всички тъмни предмети, които влизат в контакт с вода. Достатъчно е обаче внимателно да избършете мивката с мека кърпа или нежна гъба вечер. За предпочитане това трябва да се поръси с течност за миене на съдове или разтвор на оцет. Това запазва външния вид и функционалност на мивката с години.

Въпреки че гранитът е силно устойчив на различни видове повреди, най-добре е да не поставяте горещи тенджери или съдове директно от печката върху мивката. Те могат да достигнат температури до няколкостотин градуса, което може да доведе до леко избледняване на тъмния цвят.

Всеки, който избере черна мивка, без съмнение ще бъде изумен от страхотния дизайн на кухнята – и с малко работа, на функционалността и ефективността може да се радвате дълги години напред.

Защо да преминете към черна кухненска мивка?

Защо толкова много от нас преминават към тъмната страна? Какви предимства имат тези примамливи мивки пред обикновените опции от неръждаема стомана и керамика? Задълбочихме се по-дълбоко в определящите характеристики на тенденцията, за да разберем.

Съвременен външен вид - Тези внушителни мивки нарушават традицията, за да създадат безспорно съвременен външен вид. Черни гранитни мивки, гланцирана керамика и матова стомана се появяват във все повече и повече кухни от висок клас през последните няколко години и така приемането на такава за вашата кухня може да придаде на вашето пространство стила, който заслужава!

Лесни за почистване - има и практически ползи! Богатите тъмни покрития на черните кухненски мивки ги правят много по-лесни за поддържане чисти в сравнение с техните бели керамични аналози. Това ще гарантира, че мивката ви ще запази външния си вид за по-дълго, запазвайки кухнята ви модерна за години напред.

Разнообразие от стилове - Ще се объркате, ако си помислите, че черните мивки също нямат разнообразие. Тъй като все повече и повече от нас са избрали да ги внедрят в нашите кухни, сега можете да ги намерите в изобилие от различни визии и материали. Изберете от опростени черни кухненски мивки за монтиране, мивки с едно корито или корито и половина. мивки от черен гранит и композитни кварцови мивки, както и изпитана керамика.

Черните кухненски мивки, ще останата ли на мода?

Така че, след внимателно обмисляне, смятаме, че е безопасно да предположим, че черните кухненски мивки са нещо повече от преминаваща тенденция и че са тук за дългосрочен план. Непрекъснато нарастващата популярност през последните няколко години, тези по-тъмни, алтернативно изглеждащи мивки изглеждат готови да се присъединят към хром и бяла керамика като оттенък на кухненската мивка.

Те са изключително модерни, налични в огромно разнообразие от стилове и продължават да изглеждат страхотно след интензивна употреба благодарение на свойствата си за лесно почистване. Как да не ги обичаш!