Социални Мрежи

Гранитни Мивки

Мивките от гранит които ще откриете на www.Granitnimivki.bg са трайни и устойчиви кухненски мивки, перфектно отговарящи на интериора на всяка кухня. Гранитната мивка е интересна алтернатива на моделите, изработени от традиционни материали. Произвежда се в Европа от най-висококачествените суровини, съдържащи приблизително 80% естествен гранитен агрегат (под формата на оцветен кварцов пясък) и приблизително 20% акрилни или полиестерни смоли. Благодарение на това гранитните мивки имат свойства, които трудно могат да бъдат намерени в модели, изработени от стомана, керамика или пластмаса. Гранитната мивка е издръжлива, устойчива на температурни промени, механични повреди и обезцветяване.

 

Поради съдържанието на минерали, мивката от гранит също има гладка повърхност. Това има положителен ефект върху поддържането на хигиена и ред в зоната за измиване, а също така ви позволява да поддържате естетичен вид, отнасящ се до естествения камък. Гранитните мивки също са най-добрият избор от към дизайн. Класическият дизайн и универсалните цветове им позволяват да се използват както в модерен, така и в стилизиран интериор. В Granitnimivki ние предлагаме гранитни кухненски мивки в следните цветове: бяло, черно, графит, бежово и сиво. Разнообразието от налични модели и оригиналността на техните форми правят гранитните мивки идеални както за малки кухни, така и за големи семейни кухни.

 

Тук можете да избирате между лагуни, поддържани в минималистична атмосфера, и тези, отличаващи се с богата декоративна форма. Гранитните мивки се предлагат в вариант с една, една и половина и двукамерна версия. Продуктите в нашия магазин се отличават с конкурентни цени. Широкият им избор означава, че в Granitnimivki.bg можете да намерите модел от гранитна мивка, който не само ще пасне идеално на вашата кухня, но и ще се впише във вашия бюджет за ремонт.

 

Каним ви в света на красивите и функционални кухни, където зоната за миене се превръща в перфектна благодарение на нашите гранитни кухненски мивки.

Филтри
Подреди по