Социални Мрежи

Гранитни Мивки

Цена
 лв.
 лв.
Марки
Цвят
Ширина на мивката
Брой корита
Отцедник
Форма на корито
Тип монтаж

Мивките от гранит които ще откриете на www.Granitnimivki.bg са трайни и устойчиви кухненски мивки, перфектно отговарящи на интериора на всяка кухня. Гранитната кухненска мивка е интересна алтернатива на моделите, изработени от традиционни материали. Произвежда се в Европа от най-висококачествените суровини, съдържащи приблизително 80% естествен гранитен агрегат (под формата на оцветен кварцов пясък) и приблизително 20% акрилни и полиестерни смоли. Благодарение на това гранитните кухненски мивки имат свойства, които трудно могат да бъдат намерени в модели, изработени от стомана, керамика или пластмаса. Гранитната мивка е издръжлива, устойчива на температурни промени, механични повреди и обезцветяване.

 

Поради съдържанието на минерали, мивката от гранит също има гладка повърхност. Това има положителен ефект върху поддържането на хигиена и ред в зоната за измиване, а също така ви позволява да поддържате естетичен вид, отнасящ се до естествения камък. Гранитните кухненски мивки също са най-добрият избор от към дизайн. Класическият дизайн и универсалните цветове им позволяват да се използват както в модерен, така и в стилизиран интериор. В Granitnimivki.bg ние предлагаме гранитни кухненски мивки в следните цветове: бяло, черно, графит, бежово и сиво. Разнообразието от налични модели и оригиналността на техните форми правят гранитните мивки идеални както за малки кухни, така и за големи семейни кухни.

 

В нашия магазин може да изберете вашата кухненска мивка по брой на коритата, като предлагаме мивки с дизайн придържащ се към минималистична атмосфера, също така отличаващи се с богата декоративна форма. Гранитните мивки се предлагат в вариант с едно , едно и половина и две корита отговарщи на нуждите на всяка домакиня. Продуктите в нашия магазин се отличават с конкурентни цени и изкючителна издръжливост. Широкият им избор означава, че в Granitnimivki.bg можете да намерите модел мивка, който не само ще съчетае идеално на вашата кухня, но и ще се впише във вашия бюджет за ремонт.

 

Каним ви в света на красивите и функционални кухни, където зоната за миене се превръща в перфектна благодарение на нашите гранитни кухненски мивки.

Филтри
Подреди по